Jainin elementál - Battle of Dazar'alor epic mount

  battle of dazar'alor    jaina    mount   

Z Jainy Proudmoore v raidu Battle of Dazar'alor bude padat epický mount Glacial Tidestorm. Jedná se o vodního elementála.

 

 

Jaina Proudmoore je finálním bossem raidu. Encounter je unikátní pro Hordu, Aliance si ho prožije skrze flashback. Jaina v závěru encounteru nezemře, bude pouze zraněná.

 

Aliance Horda
Ra'wani Kanae Frida Ironbellows
Grong the Revenant King Grong
Grimfang and the Firecaller Flamefist and the Illuminated
Treasure Guardian High Tinker Mekkatorque
Conclave of the Chosen Stormwall Blockade
King Rastakhan Jaina Proudmoore

 

První tři bossové pro každou frakci jsou z hlediska mechanik totožní. Další tři jsou z příběhového hlediska unikátní pouze pro danou frakci, ale druhá frakce tyto encounteyry prožije v rámci gameplaye skrze flashback. Celkově tedy obě frakce budou bojovat s devíti bossy.

 

Budete usilovat o získání tohoto mounta?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabejno 10.11.2018 11:41

Jaina je prostitutka. Se divím, že ještě žije.

Petanurban 08.11.2018 21:28

Postava Jainy je hodně dynamická. Od šlechtické dcery admirála, přes tvrdě studující čarodějku (avšak bez schopnosti vidět širší souvislosti), prostředník v diplomacii mezi dvěma frakcemi (pravda, někdy až nelogicky nezaujatá), pomstou sžíraná (šílená?) přeživší zkázy města, které vybudovala, až po tu samou admirálovu dceru, plnou pochyb a pocitů viny z návratu. Modelový příklad pro oběť manipulace a našeptávání.

Horm 08.11.2018 00:25

Elementálové co mají šamani jsou super, ale tenhle je nějak šejdrem. Tedy ne on sám ale jezdec. Při chůzi po zemi je hrůza na to koukat, ale třeba při letu to bude lepší. Snad dovede alespoň chodit po vodě. Jinak bude spíš jen dalším mountem do sbírky.

Adamnpee 07.11.2018 16:03

Zajímá Jaina od WC III vůbec někoho? Strašně nudnej a nejzábavnej charakter.

Bellatrix 07.11.2018 17:49

Mně lezla v celém WoW neskutečně na nervy, ale teď v BfA se můj postoj k ní hodně vylepšil. Přijde mi, že jejímu charakteru hrozně prospělo, když ji Blizzard zasadil do jejího domovského prostředí Kul Tirasu. Jaina-admirálka je pro mě osobně prostě milionkrát zajímavější než Jaina-kouzelnice.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Elanthus 07.11.2018 19:27

Jasně že zajímá .. už jen proto, že je to jeden z mála charů co se od W3 pořád drží ve hře .
Ale žerty stranou.. i mně kdysi tenhle char neskutečně štval. V jednom kuse řeči jako "dejme rozdíly stranou, jsme všichni stejný, oni jsou hodný/myslí to s náma dobře, udělejme svět lepší" atd... Osobně se mi líbí se mi, že blizz udělal z Jainy to čim je teď. Jak jí ta hromada špatnejch rozhodnutí dohnala k tomu, že se stala timhle badass charem jinak by to pořád bylo stejný, nudný sluníčko

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet