Moje cesta Warcraftem

Tak začátkem bych chtěl především upozornit, že tohle není žádná povídka typu: Jak se Zajda Ušáček vydal do Black Temple.
Chci vám říct něco o Warcraftu a mě, jak mě tenhle fantasy svět ovlivnil.
Upozornění
Komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí.

Jak prcek k Warcraftu přišel



Začal bych někde ve třetí třídě, kdy mi spolužák poprvé půjčil Warcraft 3 i s datadiskem.
Moje první pocity se dají přirovnat k pocitům, které asi prožil Kryštof Kolumbus při objevení Ameriky.
Úchvatná atmosféra, skvěle napsané postavy, herní kulisa.
Tehdy do mě svět Warcraftu zapustil první kořeny.

Milujme se a hrajme WoW



No tak v tomhle období někdy kolem 11-12 roku jsem začal hrát Wow. Tehdy jsem nevěděl, že existují nějaké Blizzlike servery, High Rate, Normal apod. O Oficiálním Serveru jsem ani nepřemýšlel, tak jsem hrál na svém prvním serveru s partou kamarádů. Czech Dream to je to jméno. Nostalgie.

Ze serveru na server



Když tak přemítám o tomhle období, řeknu si jaký jsem byl tetřev.
Pořád ze serveru na server. Samý Fun, Very High Rate apod.
VIP účty, hra jak od nooba co si víc přát. Tohle období vystihne slovo NooB naprosto dokonale.

Abstinence základ odvykání



Odinstalovat WoW. Nainstalovat WoW. Odinstalvat WoW. Nainstalovat WoW. Takto bych mohl pokračovat ještě dost dlouho (dobře tak dlouho zase ne, ale už by vás to nudilo). Klasické dilema středního věku hraní. Odinstaloval jsem a za týden jsem instaloval znovu. Na tohle období si udělejte svůj názor.

Zraji jako víno



Jak zraje víno, tak zrál můj názor na WoW a vše kolem něj. Kromě hry samotné jsem si začal všímat soundtracku, pozadí hry, historie. Momentálně jsem se usadil na serveru Deffender Fun. Vím také to není Oficiální Server, ale aspoň si zahraji. WoW už hraji jen pro radost a pro odreagování. Nikam nespěchám a vychutnávám si to.

Na závěr chci říct, že pokud se vám tato malá zpověď líbila napište, ohodnoťte případně si řekněte o další.
Díky za pozornost,
Seburo


Naposledy upravil/a Seburo 24.05.2010 v 14:09:38.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

trydent 22.09.2010 23:42

To je přesně ono. přesně já co se týče všeho cos tu napsal. Až na to že jsem warcraft oběvil teprv před loni a wow hraji teď v zimě rok. Ale o to víc mě chytil příběh. Postupem času jak jsem získával názor na svět, měnil jsem úhel phlednu ana všechno okolo světa WOW. Za minulé prázdniny jsme prostudoval celou historii vcelku důkladně a během školního roku přečetl téměř všechny knihy. Jen Posledního strážce a Kruh nenávisti které nejsou nijak zvlášť podstatné. Opravdu zraje jako víno a časem je lepší a lepší.

Seburo 24.05.2010 14:16

Ze strany autora pouze pár slov. Chtěl bych vás poprosit, zda-li nemůžete řešit pravopis uživatelů webu někde jinde a zbytečně tu nespamowat komentáře.

zbinda66 19.05.2010 08:01

To stejné na detail sem zažil i já :-) A můžu se zeptat jaký realmlist má tento server ?

Jerryky 14.05.2010 13:37

Držte se tématu prosím, pravopis si řešte po icq...

Suriencz 14.05.2010 12:19

Snake Plisken
Pokud se nepletu, on reagoval na komentář. Nikoliv na článek.
Smím tedy vědět, na co jsem reagoval já?Já to myslel jako reakci na post Alyxxe, ale pokud jsi to pochopil jinak, tak se omlouvám za nejednoznačnost.Škoda, že comment nemůžu upravit, aby byl...více jednoznačný.

DaveL 14.05.2010 11:44

Roztrhejte si občanky vy klávesnicoví válečníci

Snake Plisken 14.05.2010 10:37

Zellar se nevyjadřoval přímo na článek, ale popisoval, jak radí lidem. A Alyxxe se vyjadřoval k pravopisu v Zellarově komentáři. Tudíž tam reakce na pravopis v článku není.A varuji tě. Přestaň prudit, jinak fórum není jediné místo, kde si skončil.

Suriencz 14.05.2010 09:59

No, Vážený Snaku Pliskene, já v citaci od Alyxxe (autor Zellar) vidím komentář...Článek napsal Chumla, logicky tedy přepokládám, že když je v komentáři citace, je to reakce na citaci (jiný komentář) a ne na článek.Jestli je to jinak, budu samozřejmě velice rád, když mě vyvedeš z omylu, Vážený Snaku Pliskene.

Snake Plisken 14.05.2010 09:57

Suriencz
Opakuji, reaguji na komentář Alyxxe, jenž článek, který byl spisovně na poměrně dost nízké úrovni, ohodnotil jako, když užiju trochu nepřesný výraz, bezchybný.
Pokud se nepletu, on reagoval na komentář. Nikoliv na článek.

Suriencz 14.05.2010 09:47

No pokud vím, tak teda nespisovné není.Samozřejmě nejlepší výraz je tedy, ale spisovná čeština uznává teda sice jako hovorový, ale i přesto spisovný výraz.Vzhledem k tomu, že sis svoje chyby opravil sám, nevím, proč bych si měl dávat tu práci ještě já .Opakuji, reaguji na komentář Alyxxe, jenž článek, který byl spisovně na poměrně dost nízké úrovni, ohodnotil jako, když užiju trochu nepřesný výraz, bezchybný.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet