Nostalrius – Oznámení schůzky

http://media.wowfan.cz/uploaded/nostalrius
Celá kauza kolem serveru Nostalrius stále pokračuje a od posledního oznámení uběhly dva týdny. V posledních dvou týdnech se ovšem stalo několik věcí. Jednou z novinek je, že tým Nostalrius nezveřejní databázi a emulátor, na kterém servery běžely. Dnes byl konečně oznámen termín, kdy se zástupci tohoto serveru setkají s Blizzardem. Vše se odehraje na začátku června přímo v sídle Blizzardu v Irvine. Datum nebylo z bezpečnostních důvodů specifikováno a dle všeho se můžeme těšit na vyjádření kolem celé kauzy několik dní po schůzce. Blizzard se k celému tématu již vyjádřil oficiální zprávou J. Allen Bracka. Ve zprávě mluvil o tom, že se v Blizzardu stále o „Vanilla“ serverech mluví a hledají možnosti, jak tyto servery spustit. Jedna z možností je také spuštění takzvaných „pristine“ serverů, na kterých by nebylo možno využívat Looking for Group atd. Myslíte, že se na schůzce zástupci Nostalriusu s Blizzardem domluví na nějakém kompromisu?


Naposledy upravil/a Bellatrix 17.05.2016 v 08:38:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

HonkL 16.05.2016 08:52

Sám jsem zvědav ... tohle bude hodně zajímavé jak toto celé dopadne... Ps. jinak Kronos je off takže hráči vanilly ted nic nedělají :/

kritik 15.05.2016 23:26

video ze setkání www.youtube.com/watch?v=F0zWHG8CR3Y :-) Ale ted vazne, podle me je to v zajmu vsech aby se domluvili, blizzard hraje o svoji reputaci, ale jsem zvedavej nakonec jaky prohlaseni vydaj, v dnesni dobe politicky korektnosti si to obcas musi clovek prelozit do normlani reci :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet