Nové rasy - cutscény

  nové rasy    datamining    cinematic   

 

Už jste pořádně nahypovaní na nové rasy? To jo dobře, tentokrát tu tutiž máme něco lepšího než jen modely a texty. A to dokonce přímo videa. Jde o cutscény ze hry. Některé se vám přehrají poté, co si vytvoříte postavu nové rasy a lognete do hry (zkrátka úvodní videa, jaká má každá rasa), jiné poslouží jako krátké cinematicy v průběhu questových linií. Tyto questové linie budou popisovat, proč a za jakých okolností se daná rasa spojí s Aliancí nebo Hordou.

Všechny články o nových rasách najdete pod klíčovými slovy nové rasy, popř. datamining.

Související článek: dialogy ohledně přijetí nových ras

 

Videa obsahují příběhové spoilery. Zároveň se nedá vyloučit, že tento obsah ještě projde změnami, než se dostane na live servery.

 

Pod každým videem najdete ve spoileru přepis dialogů přeložený do češtiny.

 

Nightborne

 

Video zobrazuje scénu ze začátku kampaně, při níž zrekrutujete Nightborne pro Hordu. First Arcanist Thalyssra a Lady Liadrin spolu rozmlouvají o tom, proč se Thalyssra nepohodla s Aliancí. Jsou položeny základy budoucího spojenectví.

 

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Jedna z pozdějších cutscén. Odehrává se v Silvermoonu a figurují v ní Thalyssra, Liadrin, Alleria a Lor'themar Theron.

 

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Toto video se vám přehraje poté, co si vytvoříte postavu Nightborne a poprvé lognete do WoW.

 

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Void elfové

 

Toto video se vám přehraje poté, co si vytvoříte postavu Void elfa a poprvé lognete do WoW.

 

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Highmountain taureni

 

Toto video se vám přehraje poté, co si vytvoříte postavu Highmountain taurena a poprvé lognete do WoW.

 

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Lightforged draeneiové

 

V této cutscéně se dozvíte více o rituálech Lightforged draeneiů.

 

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Toto video se vám přehraje poté, co si vytvoříte postavu Lightforged draeneie a poprvé lognete do WoW.

 

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

 

Jak se vám cutscény líbily? Za sebe musím říct, že ač mi Lightforged draeneiové doteď připadali až zoufale nezajímaví, T'Paartos je rozhodně sympatický chlapík! Docela bych s ním zašla na pár korbelů... Světlého piva.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martins911 05.01.2018 18:49

No vsechno je to moc hezke jak si s tim davaji praci jen skoda ze to vse kazi nehorazne op racial spely u nekterych ras.

Miťosk 05.01.2018 15:32

v celku je to vsetko pekne len jedna vec ma mrzi ze Alleriin pribeh sa dal takou cestou..pre mna je to skoda

Heakler 07.01.2018 14:26

Přesně, měla se přidat k sin'dorei, takhle jí bude škoda :/

Zug 08.01.2018 22:35

Nevím zda se měla přímo přidat k sin'dorei. Koneckonců ona Hordu nesnášela/nesnáší do morku kostí a to z dobrých důvodů. Ať si je klidně u Aliance, tam patří. Ve Stormwindu má sochu a je se svým manželem kulturní hrdina lidí a quel'dorei. Co mě spíš štve je to, že místo toho aby se snažila pochopit politickou situaci svých lidí a to, že mají hromadu důvodů zůstat a být loajální k Hordě, si mele svou a myslí si jak je jediná z její domoviny komu zůstalo trochu rozumu v hlavě.
"One day Silvermoon will stand again on the side of the Alliance. I know it." - to asi těžko, když Aliance chtěla popravit jejich prince a poručíky z nesmyslných důvodů a poslala trpasličího špeha s kaldorei sabotéry do Quel'thalasu.
Mám rád všechny Windrunner sestry, ale holky by si nejdřív měli uspořádat
priority. Takhle by to nešlo.

Heakler 09.01.2018 00:39

@Zug Ale upřímně, čekal jsem u Belfů, že se třeba nechají trocha přemlouvat.
Ale že Theron odpoví na tohle:
"As you wish. I come bearing an offer from High King Anduin Wr--"
Takhle:
"I had hoped your visit was motivated by a love for Silvermoon. Instead, you come at the behest of the Alliance's boy-king. How disappointing."
Mě docela překvapilo, upřímně. O Belfy jsem se nikdy moc nezajímal, měl jsem za to, že berou Hordu jako obyčejnýho spojence, takováhle loajalita a nezájem o Alianci mě mile překvapil. Nyní už ne jen díky Liadrin je v Hordě vítám.

Bellatrix 09.01.2018 01:05

@Heakler Po tom videu o to víc lituju, že Lor'themar nedostává víc prostoru. Je to zajímavá a silná osobnost. Líbí se mi, že se sebou nenechá zametat. On si je dobře vědom toho, že pro belfy udělal první poslední a že rozhodoval tak, jak sám uznal za vhodný, podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. A teď mu tam přileze nějaká Alleria, která je sice hrdinka, ale spoustu let se věnovala úplně jiné, nesouvisející válce, a teď by mu chtěla radit, že "v Alianci bys to měl lepší"? Nakašlat. Go Lor'themar!

Šéfredaktor WoWfan.cz

kastroll 05.01.2018 14:57

"Musíš se stát majákem naděje a čelit temnotě." to se jako lightforged a voidhomo budou řezat na koberečku u toho blondatýho buzíka ?

kastroll 05.01.2018 14:59

..jinak super článek + překlad.. perfektní práce

Sarder 05.01.2018 18:48

Hej tiež som rozmíšlal ako bude vyzerať keď sa stretnú...možno sa anihilujú

Heakler 09.01.2018 00:29

@Sarder Asi tak. Nicméně já si zase říkal.. že je trocha nefér, když jedna strana získá dvě rasy kterých samotná součást jsou dvě nejsilnější moci ve vesmíru. A asi by to i bylo nefér, kdyby se Ren'dorei a Lightforged populace nepohybovala mezi čísly 10 a 100, samozřejmě hráče nepočítaje. Proti tomu Horda bude mít bratrskou rasu taurů, Highmountain a velkou populaci Shal'dorei. Podobně mi to přijde s Dark Iron, zatímco Horda získá na svou stranu mocnou říši Zandalari, Alianci se zpřístupní Dark Iron, kteří v Alianci již byli, tedy ti co jsou věrní Moire. Ikdyž je pravda, že síly dorovnává Kul´Tiras. Inu něco za něco.
Ovšem nová a "nová" hlavní města, bude mít dle mého posudku, Horda lepší a hezčí.

Sirena 05.01.2018 11:35

Vypadá to, že Velenovi Light's Chosen (Divinus, Santus, Virtos...) také prošli rituállem a stali se znich Lightforged

Domimaru 05.01.2018 00:30

Ti lightforge mě celkem zklamali, vypadá to že vše kolem nich se bude odehrávat na Vindicaaru, ale podívat se do Suramaru aniž bych pořád slyšel an illusion what are you hiding to už zní lépe

Zug 04.01.2018 21:33

Ah, that's more like it. Vcelku cool scénky. Rozhodně dávám palec nahoru za kvalitní dabing. Třeba taková Alleria s novým "void" tonem je super. A Lor'themarův hlas je vždycky potěšení poslouchat. Škoda, že ho nevyužívají víc. Jak hlas, tak charakter. xP

Zug 04.01.2018 21:42

Also: T'Paartos!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet