Patch 4.3 - Raid Finder - Pravidla lootu

http://media.wowfan.cz/news/bluepost
S blížícím se Patchem 4.3 se objeví i Raid Finder, který bude obsahovat i nový raid Dragon Soul a to jak na 10-man, tak na 25-man verzi. Pro objasnění, u kterého itemu dostanete bonusový roll nebo budete moci vůbec rollovat, sepsal Bashiok malou příručku, která snad objasní i ty poslední nejasnosti. Blue-post není přeložen doslovně, ale je tam přeloženo vše důležité.
Bashiok zdroj

Jak již bylo oznámeno, Raid Finder bude využívat upravenou verzi Need Before Greed, která poskytuje bonus na roll pro ty, kteří vstoupili do raidu v roli (tank, dps, heal). Každá z rolí má určité doporučené itemy. Bohužel systém není momentálně schopný rozpoznat talentový strom hráče. To vytváří některé problémy. Chcete-li objasnit, u kterých itemů budete mít nárok na bonusové body u rollu, pozorně čtěte. Seznam níže by měl pomoci každému, kdo si není jistý, o které itemy bude moci bojovat s přidaným bonusem na roll. Pokud jste v raidu za jednu z níže vypsaných rolí, dostanete bonus u rolu na:

  • Tank
    • Agility Leather itemy (pro druidy)
    • Strenght Plate se staty pro tanka
    • Trinkety se staty pro tanka
    • Trinkety s Agility (pro druidy)
  • Healer
    • Jakýkoliv caster item bez Hitu
    • Trinkety, které se spouštějí healy nebo jinými kouzli
  • DPS
    • Většinu itemů, které neobsahují staty tanků
    • Spirit Gear (pro elemental shamany, shadow priesty a moonkiny)
    • Trinkety, které se spuštějí damage kouzly nebo melee hity
V některých případech bylo opravdu těžké zařadit itemy do kategorií, takže některé z itemů budou ještě před nahráním patche na servery upraveny. S Mists of Pandaria budeme mít již možnosti rozpoznat talentový strom postavy, takže zmizí podobné problémy, jaké musíme řešit teď. Mějte prosím na paměti, že Support se nebude zaobírat špatně rozděleným lootem.



Naposledy upravil/a Astra 24.11.2011 v 07:36:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Atra 27.11.2011 12:03

Nevite kdy přesně maji releasnou new patch???

Ellendway 26.11.2011 09:15

Kasiny
Nemusí to být pouze cesta k sestavení random raidu ale i např. jako výpomoc slabším guildám. Osobně jsem se setkal s mnoha případy kdy nám ve skupině chyběl jeden nebo dva lidé. A to se potom těžko dobírá z trade chatu.Nelíbí se mi, jak to většina lidí odsuzuje, aniž by to ještě mělo šanci ukázat co to dovede.
Bohužel dnešní komunita hráčů odsoudí vše ještě dřív, než si něco zkusí.

Kasiny 26.11.2011 08:24

Nemusí to být pouze cesta k sestavení random raidu ale i např. jako výpomoc slabším guildám. Osobně jsem se setkal s mnoha případy kdy nám ve skupině chyběl jeden nebo dva lidé. A to se potom těžko dobírá z trade chatu.Nelíbí se mi, jak to většina lidí odsuzuje, aniž by to ještě mělo šanci ukázat co to dovede.

Werehuman 24.11.2011 16:23

Gustafa
Podle mě je tenhle systém blbost, ale proč bych se měl zabývat něčím co nepoužívám.
tento komentar by sa mal pouzivat ako vzor slusneho spravania sa, v diskusii..pre mna to bude fajn, ako prestavka v pvp, a mam nervy, aj pochopenie a odtankujem aj hentie dvere

R2 24.11.2011 15:54

Finder není ideálním řešením, ale aspoň máte šanci se někam podívat, když nemáte super guildu s aktivní aspoň +30 populací, tak 25 těžko poskládáte. Jen je škoda, že jak to skládá členy grupy z různých serverů, tak to neumožňuje si udělat nějaký list, kdy by sis dal ty s kterými jsi šel a chceš jít znova a ty co hrají jen pro to, že je protáhnou ostatní.

Gustafa 24.11.2011 13:24

Podle mě je tenhle systém blbost, ale proč bych se měl zabývat něčím co nepoužívám.

Benosh 24.11.2011 09:00

Dungeony jsou kolikrát záležitostí delší než hodinovou jenom proto, že casualové mnohdy nedbají na všeobecné mechaniky bojů aka nestát v ohni a koukat se kolem sebe. Bývají to hráči, co jdou dungeon s tím, že ono se to nějak samo a když ne, tak se to vždycky dá leavnout, že, na co se snažit. Při představě, že takových lidí je pokopě 25 a jdou byť odlehčenou verzi raidu, mě mrazí, protože ty taktiky nejsou sice složité, ale vždy bude třeba určitá spolupráce na to, aby se zvládly. A když kopneš 5 lopat a dalších 5 lopat se ti připojí, tak to GL všem cholerikům Raid finder použiju max. ze zvědavosti, nebo když se budu chtít pobavit .)

jurman 24.11.2011 08:26

Co jsem zkousel LFR na PTR tak tam slo kickovani v pohode apson ty co byly offline nebo to byly lopaty. Proste se dalo a kdyz vseci souhlasili tak sme vykopli i 5 lidi co bylo online

Caro 24.11.2011 00:38

sice me moc netrapi loot z Raid Finderu, ale pokud bude podobny (dementni) zpusob kickovani z raidu jako je to nastaveno u Dungeon Finderu tak ty lidi dost lituju

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet