Patch 7.3 - Artifact Knowledge projde změnou

  Patch 7.3    PTR    Artifact   

Téměř každá aktualizace obsahuje několik změn do artifact knowledge systému, který nás provází celým datadiskem. A vypadá to, že aktualizace 7.3 nebude jiná. V současné době se na PTR testuje upravený systém získávání artifact knowledge úrovní, který je více než zajímavý.

 

Určitě si vzpomenete na to, jak v předposlední aktualizaci vývojáři snížili maximální možnou úroveň AK z 50 na 40. Momentálně to na PTR vypadá, že maximum bude opět posunuto na 50. úroveň. Společně s touto změnou se také změnily knihy pro dohánění AK na dalších postavách, na šedé, které nemají využití, viz item #144435. Kdykoli se vytvoří nová postava na 110. úrovni, má rovnou 41. úroveň AK, avšak neobjevila se žádná indicie k tomu, zda bude do hry přidána nová mechanika místo knih, nebo bude 41. úroveň nějakým novým standardem, na kterém budou hráči začínat.

V Order Halls na PTR již nejde ani AK vyzkoumat, protože po úspěšné interakci s NPC, které mělo výzkum na starost, se objeví pouze okno, které oznamuje, že již není potřeba plýtvat Order Resources, protože každý týden získáte další úroveň Artifact Knowledge.

Dle všeho půjde získat AK automaticky každý týden.

 

Osobně si myslím, že pokud opravdu dojde k odstranění knih, které pomáhají novým postavám k získání vyšší úrovně AK, bude muset Blizzard reagovat například jiným předmětem. Pokud by totiž hráči měli čekat vždy týden na novou úroveň, trvalo by to téměř rok, resp. 50 týdnů, než by dosáhli maximální úrovně AK. A ruku na srdce, kdo z nás chce čekat 50 týdnů, aby mohl ve velkém stylu rozjet svou další postavu? Asi nikdo…


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 10.07.2017 09:28

Ve hře kromě neustálé dokola se opakujicich WQ a invazí není co dělat, tak vymyslíme pro ovce proužek s expirienci zvaný AP po vzoru D3 a ejhle ovce na tohle reagují rychle a sbírají jako utržení, tak to celé předěláme a pak zase a zase a zase však ono to ovce snesou, pro ně je důležitý pouze proužek s expirienci v interface a o tomto celé dnešní wowko je.

10.07.2017 11:01

To vys ovecky vzdycky potrebuji nejakou motivaci ve vanile a tbc byly legendarky, ve wotlk gear score pak zas item level tedka zas maji radost ze muzou dostavat expy i po maximalnim levlu.
Me by zajimalo co bys chtel v onlajnovce delat jako end content, nejspis by ti vyhovovalo jak v draenoru sedet v garzonce a jednou tydne si na na hodku a pul odbehnout na raid a pak zas zbytek tydne koukat jak chodi npc po garzonce a kolik gold selleru spamuje v trade chatu.

Martins911 10.07.2017 12:33

Tak to nehraj a běž si brečet na lol fórum nebo cs .

Zvejkyn 09.07.2017 19:08

Já myslím, že na alty prostě dají zdarma kopii levelu co máš nejvýšší .. stejně knížka stojí tuším 1k resources a to je pakatel když každý den člověk dostane už jen z pitomý bedýnky pár set. Kupování knížky je zbytečně zdržující leda by zvedli její cenu.

Jikonekt 09.07.2017 18:26

No maji to s tou AP celkove vychytany, kdyz s kazdm patchem museji menit system... :P

09.07.2017 19:27

Ap fugnuje naprosto v pohode, to ze se meni system, aby bezel co nejlip a pomohl i cerstvym hracum je myslim taky naprosto v poradku, se podivej na talent stromy ve vanile jak se kazdej patch se presouvaly tak jak bylo potreba. Zadnej system neni dokonalej a je jedine dobre ze na tom blizzard pracuje stejne jak na balancovani class a nedopadlo to jak draenor kde bylo rok a pul ticha.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet