Patch 7.3 - Návrat starých známých aneb the end is coming!

  Doomsayer    Dalaran    Legion   

Je to již nějaký pátek, co Legie započala svou třetí invazi na Azeroth. Na jedné straně démoni v čele se Sargerasem a na druhé straně my. Obyčejný smrtelník by si mohl myslet, že takhle to celé začalo i skončí. Omyl! Je tu i třetí strana, která je však dá se říci neutrální a hlavně nedoceněná. Složená z prostých obyvatel našeho krásného světa vykonává práci, na kterou se mnozí koukají skrze prsty a nebo si ťukají na čela. Varují celý svět před nebezpečím, ale nikdo je neposlouchá. Ale nejhorší na tom je fakt, že tato sebranka lidí měla pravdu.

 

Když už tyto duše politujete tím způsobem, že si je vyslechnete, jsou natolik vděční, až z onoho setkání vyjdete s letáčkem v ruce navíc. Vyskytují se v místech, kde se soustřeďuje víra a magie. Naposled byli viděni ve Stormwindu, kde dělali svou tak nedoceněnou práci. Ale vlastně jste zjistili, že jeden z nich je vždy taková černá ovce. Přesněji černý dreadlord, který vždy dropl něco zajímavého. Jo, časy, kdy byli demon hunteři a i obyčejní hunteři opravdu cenění.

 

Ano, dámy a pánové. V patchi 7.3 se vrací sekta NPC nazývající se Doomsayers, kteří jsou vybaveni nekonečným množstvím letáčků. Tentokrát však přesídlili a jejich stanovištěm se stal samotný Dalaran. Proto upozorňujeme: připravte si ve svých baťozích jedno místo navíc.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jikonekt 29.07.2017 16:19

Heeezkyyyy a ten rozsypanej caj na ty cedulce, co ma slecna na krku znamena co? "Nudlova polevka za 3,50?" a nebo za kolik vykonava nejake sluzby?

Hanzias 29.07.2017 23:22

Dost možný promo pro Lion's Pride Inn v Goldshiru. ^^

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet