Patch 8.1 - Battle for Darkshore Warfront preview

  battle for darkshore    warfronts    patch 8.1   

V patchi 8.1, Tides of Vengeance, přibude nová Warfront, Battle for Darkshore. Bude se soustředit na pokračující konflikt mezi nočními elfy a Opuštěnými (Forsaken) po vypálení Teldrassilu. Bude se zde rozvíjet příběh některých postav, jako je Tyrande Whisperwind, Delaryn Summermoon nebo Sira Moonwarden. Samozřejmostí jsou nové modely zbraní a zbrojí pro Alianci i Hordu, které budete moci získat jako odměny z této nové Warfront. Itemy z Warfront mají ilvl 340.

 

Jakmile bude ve hře více Warfronts než jedna, jejich cykly se budou vzájemně prolínat. Může to tedy vypadat kupříkladu tak, že budete útočit v jedné Warfront, zatímco v druhé budete v Contributions fázi. Cílem tohoto systému podle Blizzardu je, abyste měli pocit, že se v různých částech světa neustále něco děje.

 

V této Warfront bude začínat Aliance, a to rovnou, bez Contributions fáze.

 

Pozor, článek obsahuje příběhové spoilery.

 

Battle for Darkshore - Úvodní questová linie Hordy

Warfront prozatím na PTR ovládá Aliance, ale Horda si může projít svou úvodní questovou linii pro Battle for Darkshore. Ta začíná na palubě lodi Banshee's Veil. Po návratu do Darkshore zjišťujete, že krajinu halí nepřirozeně temná noc a obloze dominuje zatmění obrovského měsíce. Kromě bojů s Aliancí budete muset zjistit, co tuto strašidelnou proměnu způsobilo. Nepřátelé, s nimiž se střetnete, jsou podle všeho součástí nějaké nové síly, která si říká Armáda černého měsíce (Army of the Black Moon). V průběhu questlinky by se měl ukázat cinematic zobrazující Tyrande a její rituál, po němž se stane noční bojovnicí (night warrior), ale tento cinematic prozatím na PTR není k dispozici.

Později se vám podaří získat tělo Delaryn Summermoon a zabít Dozorkyni (Warden) Siru Moonwarden. Sylvanas se pak obě pokusí oživit, což je jí podaří navzdory zásahu proměněné Tyrande. I Horda však bude mít své ztráty – Sylvanas kvůli oživování nočních elfek přijde o jednu ze svých valkýr.

Zde se můžete podívat na video úvodní questové linie Hordy.

 

 

Battle for Darkshore - Aliance

Aliance v této Warfront začíná, a to bez Contributions fáze – ponoříte se rovnou do středu dění. Začínáte v ruinách Auberdinu, které budete muset vyrvat z rukou Hordy. Poté vytáhnete na sever, kde osvobodíte prastaré (Ancient), které Horda vězní. Ti se k vám posléze připojí a společně osvobodíte od Hordy Bashal'aran. Zde si pak zřídíte středisko svých operací. Vaším posledním úkolem bude vytáhnout na Lor'danel, kde budete muset porazit velitele sil Hordy – Siru Moonwarden, oživenou do služeb Sylvanas.

V následujícím videu se můžete podívat na průběh Battle for Darkshore z pohledu Aliance.

 

 

Co říkáte na příběhové pozadí nové Warfront? A jste s touto mechanikou spokojeni, nebo jí podle vás něco chybí?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Reeki 16.10.2018 10:04

Upřímně WF chodím jen proto, abych dostal item 370 ilvl za Q a druhou stranu WF jen pro transmog z rarek, až ho budu mít celý, tak nebudu mít vůbec důvod tam chodit a s novým raidem, už vůbec ne pokud se nezvýší ilvl odměn. Celkově mi WF připadá takové nemastné neslané ...

FIFAV 16.10.2018 21:37

Ono je možná problém celej loot systém jakým se hra ubírá, rng, rng, rng. Třeba nějaký wafront currency, za kterej by se dal koupit equip nebo mount by neškodil. Aby byla nějaká motivace to chodit víc než 1x ..

Zakys 16.10.2018 07:36

Věřím, že Blizzard si ty Warfronty ještě vyšperkuje... Mythic uroveň, a kdo ví co ještě... Každopádně jsem rád, že warfronty nějak tvoří děj ve WoWku což je pro mě uplně super

Horm 16.10.2018 00:57

Warfronts jsou celkem zábavné a zatím je ještě chodím. Ale až budu mít všechny itemy na levlu 340+ jaký je reálný důvod tam znovu jít? Rád bych si je zahrál i potom, ale proč? Padají tam nějací peti nebo mounti?

Bellatrix 16.10.2018 17:03

Ano. Z rare mobů padají hračky, peti nebo i mounti.
https://www.wowhead.com/arathi-highlights-outdoor-warfronts-rewards#rares

Šéfredaktor WoWfan.cz

Gareth 15.10.2018 23:45

Možná by to bylo zajímavé i s pohledu obránce, odrážet útoky po určitou časovou dobu.

Valohran 15.10.2018 09:25

Těším se, warfronts mi přijdou fajn - a nové darkshore má podle obrázků super atmosféru pokud se jim podaří to vydat kolem halloweena, tak to bude takový stylový a jsem rád, že Tyrande konečně vymění fňukání po milovaném Malfurionovi za pořádné drsné tažení proti nepřátelům. Jsem zvědavý, jak jí nová role královny pomsty půjde

Zakys 15.10.2018 08:15

Náhodou ty Warfronty jsou super!

Gareth 15.10.2018 07:05

Datum toho patche se neví?

Bellatrix 15.10.2018 14:45

Zatím ne.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Morderon 14.10.2018 18:24

Warfronts jsou celkově krok vedle a přidávání dalších a dalších na tom nic nezmění. Už MoP scénárka byla zoufale nudná, podobně jako současné expedice. Tím, že do podobného scénáře pošlu místo 3 lidí 20, rozšířím terén a přidám pár npc od počátku vadný koncept nenapraví.

Walther 14.10.2018 14:33

Osobně mi příjde jen trochu směšný souboj Tyrande vs. Nathanos.

Randy 14.10.2018 14:35

Jj tiež som čakal, že to bude epickejšie, ale tak zatiaľ je to PTR

@ndy 14.10.2018 15:20

@Randy
tak celý BFA je takové PTR vlastně

FIFAV 15.10.2018 14:55

@@ndy máš pravdu. Těch bugů je po měsíci víc než dost, pokud tu hru hrajete trochu víc než na casual lvl, kdy si dáte 5 WQ a 1 hc dungeon,tak jich není těžký všimnout... Třeba nej byl 1. den warfront, kdy se dalo lítat a skipnout to k bosovi

Reeki 16.10.2018 11:30

@@ndy BFA = BETA for Azheroth

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet