Patch 8.2.5 – Recruit A Friend v novém kabátě

  recruit a friend    odměny    patch 8.2.5   

Ohledně patche 8.2.5 je až na pár výjimek (jako jsou třeba vydataminované modely) ticho po pěšině. Nyní však Blizzard konečně přišel s oficiálním oznámením nějaké novinky. Je jí aktualizovaný systém Recruit A Friend. V rámci tohoto programu se můžete propojit s až deseti svými přáteli a získávat nejrůznější odměny včetně 50% bonusu k získaným zkušenostem nebo game time. Samozřejmostí jsou mounti, peti a transmogy.

Blizzard zdroj

 

Jste připraveni na fantastická dobrodružství se svými přáteli, na která jednou budete vzpomínat? Nový Recruit A Friend program je skvělým způsobem, jak své kamarády zasvětit do světa World of Warcraft.

 

Co je nového?

Nový a vylepšený Recruit A Friend (RAF) program si zachoval prvky, které byly mezi hráči oblíbené, a přidal k nim hojnost nových odměn – protože Azeroth se nejlépe prozkoumává s přáteli po boku. Stejně jako u minulé verze tohoto programu se můžete teleportovat k sobě díky Friend-to-Friend Summoning (které má třicetiminutový cooldown), a když jste spolu v partě, dostanete 50% bonus k získaným zkušenostem.

 

Více rekrutů, více odměn

Nový Recruit A Friend program vám umožní propojit se až s deseti přáteli. Zároveň díky němu můžete získat game time a další unikátní odměny jako mounty, pety a další. Odměny se odvíjí od délky hraní.

Do programu mohou vstoupit hráči, pro které je WoW zcela nové, i veteráni, kteří si nezakoupili game time poslední dva roky. Pokaždé, když si jeden z vašich rekrutů dokoupí game time, přiblížíte se k nové odměně. Čím více přátel do programu přizvete, tím rychleji budete získávat odměny. Jeden přítel, který si koupí několik měsíců game time, vám získá stejné odměny, jako několik přátel, z nichž každý si koupí jeden měsíc game time. Odměny, které můžete dostat, najdete níže.*

 

Koupený game time na: Odměna pro vás
1 měsíc Rikki
2 měsíce Game time
3 měsíce Explorer's Dunetrekker
4 měsíce Titul Renowned Explorer
5 měsíců Game time
6 měsíců Illusion: Stinging Sands
7 měsíců Renowned Explorer's Tabard
8 měsíců Game time
9 měsíců Explorer's Jungle Hopper
10 měsíců Renowned Explorer's Rucksack
11 měsíců Game time
12 měsíců Renowned Explorer’s Attire

 

Odměny zleva doprava: Renowned Explorer’s full set (Attire, Tabard, Rucksack), Rikki, Renowned Explorer’s Jungle Hopper, Explorer’s Dunetrekker. (Enchant Stinging Sands na obrázku není.)

 

Rikki – Tahle zvědavá opička je připravena poznávat svět po vašem boku.

Explorer's Dunetrekker – Překročte pouště, džungle, tundry. Vydejte se dodaleka na tomto dvoumístném mountovi.

Renowned Explorer titul – Odlište se unikátním titulem.

Enchant: Stinging Sands – Vylepšete vzhled svých zbraní vířícím pískem.

Renowned Explorer's Tabard – Oblečte si tento rozedraný tabard, aby všichni viděli, jak jste zcestovalí.

Explorer's Jungle Hopper – Vzneste se mezi azerothská oblaka na tomto mountovi pro dva.

Renowned Explorer's Rucksack – S tímto přetékajícím batohem budete vždycky připraveni na další dobrodružství.

Renowned Explorer's Attire – S tímto odraným oděvem budete vypadat jako správný ostřílený dobrodruh.

 

Game Time

Každé 3 měsíce poté, co obdržíte svou finální odměnu po 12 měsících, dostanete jako odměnu game time.

 

Pokud chcete dostávat odměny, musíte mít aktivní game time.

Hrajte společně

Čas letí, když se dobře bavíte. A letí ještě rychleji, když hrajete společně se svými rekruty. Ovládněte Azeroth po boku svých přátel a oba dostanete 50% bonus ke zkušenostem. Takže při společném hraní v partě budete levelovat rychleji. Také se můžete každých 30 minut k sobě přivolat. A díky naší Party Sync (Synchronizace party) je hraní s přáteli snadnější než kdy dříve. Když ji aktivujete, všichni v partě se naladí na stejnou questovou fázi. Rovněž budete mít přístup k možnosti opakování questu, která umožní hráčům, kteří již mají daný quest splněný, projít jím znovu se svými přáteli. Z takového questu pak dostanete odměnu odpovídající vašemu současnému levelu, a to bez ohledu na to, jaký je původní level questu. Questy mohou být takto s odměnami opakovány jednou denně.

 

Pokud byste při hraní se svým kamarádem hráli raději za svou současnou postavu, namísto toho, abyste si zakládali novou, nyní je to možné. Díky Party Sync si můžete nechat přizpůsobit svůj level svému kamarádovi, takže pak můžete questovat společně a procházet Azerothem s nimi, zatímco budou levelovat. A pokud se chcete vydat do nějaké instance (třeba do dungeonů nebo battlegroundů), která je v levelovém rozsahu vašeho kamaráda, můžete se k nim přidat a nechat si váš level seškálovat.

 

Vezměte prosím na vědomí, že je zde rozdíl oproti Timewalkingu. Pokud si seškálujete svůj level, na danou dobu ztratíte přístup k abilitám, azeritovým traitům, talentům nebo efektům trinketů, které mají požadavek na vyšší level, než jaký budete mít po seškálování.

 

Buďte sebejistým velitelem

Abychom vám pomohli s pomáháním vašim přátelům, vytvořili jsme ve hře zbrusu nový RAF panel, skrze který snadno zjistíte, kdy máte očekávat svou další odměnu. Také zde budete mít přístup k Party Sync. RAF panel rovněž obsahuje výčet zvláštních aktivit dostupných hráčům, kteří jsou součástí RAF programu. Dokončete se svými rekruty tyto in-game výzvy a dostanete další odměny.

 

Započněte svou cestu

Nový Recruit A Friend program vám umožní vygenerovat si in-game custom odkaz, který pak pošlete svým kamarádům. Tento odkaz vám umožní propojit se se svými rekruty ve hře. Zároveň uvidíte, jestli si vaši rekruti zakoupili game time. Pokud ano, znamená to odměny pro vás! Za každý měsíc, kdy budou mít vaši rekruti aktivní game time, získáte novou odměnu, jako například unikátní pety, mounty, game time a další. Tyto odměny se budou odemykat každý měsíc a budou se škálovat podle množství času, který si vaši rekruti předplatili. A samozřejmě budete také díky Party Sync moci cestovat se svými přáteli s jakoukoli svou postavou.

Dobrodružství čeká

Recruit A Friend se vrátí do World of Warcraft někdy během následujících měsíců. Až budete připraveni přivést své přátele na Azeroth, jednoduše se přihlašte do WoW a nechte si v Recruit A Friend rozhraní vygenerovat uvítací odkaz. Ten pak pošlete svým přátelům. Jeden odkaz mohou využít až čtyři vaši přátelé, kteří takto propojí své účty s vaším. Pokud budete chtít zrekrutovat další kamarády, musíte si vygenerovat nový odkaz. Můžete tak učinit každých 30 dnů.

 

 

* In-game odměny jsou dostupné ve World of Warcraft, ale nikoli ve World of Warcraft Classic. Game time zdarma, získaný skrze Recruit A Friend, vám umožní přístup jak do World of Warcraft, tak do WoW Classic.

 

Plánujete využít Recruit A Friend? Které odměny vás nejvíce lákají?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

PandaEl 13.09.2019 14:56

Mne sa páči vcelku to oblečko. Keby viac takých 3D setov bolo. Na štýl NPC niektorých postáv.

tkrejc 12.09.2019 14:19

Vim ze to sem nepatri ale docela zajimavej udajnej leak https://www.battlechat.co/2019/09/new-shadowlands-expansion-and-8-3-the-siege-of-stormwind-raid-leaked/amp/

Bellatrix 12.09.2019 14:21

Jojo, vím o tom. Mám to uložené už pár dnů, ale zatím jsem se nedostala k tomu, abych to sepsala, nebyl čas. Možná o víkendu.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet