Patch 8.2 - Noví mounti a Mount Equipment Slot

  mount    water strider    patch 8.2   

Patch 8.2 přinese do hry řadu nových mountů a rovněž nový systém Mount Equipment Slot, který vám umožní equipnout si na většinu mountů bonusové efekty (např. waterwalking). Zároveň dojde k odstranění schopnosti waterwalkingu u mounta Water Strider.

 

Mount Equipment Slot

Nově bude rozhraní s mounty nabízet slot, který vám umožní equipnout si item s kýženým efektem. Budete si tak moci na svých mountech nastavit waterwalking, nouzový padák v případě dismountnutí ve vzduchu a další vychytávky. Tyto itemy bude možné vyrobit skrze profese a budete je moci libovolně měnit. Při výměně za nový se však původní item zničí.

Slot bude pouze jeden, budete tedy moci equipnout vždy pouze jeden efekt.

Itemy nepůjde equipnout na všechny mounty. Mounty, kteří sami o sobě posktytují nějaké dodatečné efekty, např. Sky Golem, nebude možné takto upgradeovat.

Mount Equipment Slot získáte, jakmile dosáhnete na libovolné postavě level 100. Poté se vám zpřístupní na všech ostatních postavách. Itemy budete moci na mounty equipnout na těch svých postavách, které mají level 20 nebo vyšší.

Itemy by měly být primárně z profesí, ale podle bluepostu Blizzardu bude kupříkladu jeden item na waterwalking dostupný z reputace s Anglers a tento item bude bind-on-account.

 

Nerf Water Stridera

Kvůli masivnímu používání Water Stridera bude v patchi 8.2 odstraněna jeho schopnost waterwalkingu. Vzhledem k výše zmíněnému systému se to však hráčů prakticky vůbec nedotkne, dokonce si nyní budete moci nastavit waterwalking na skoro jakémkoli mountovi (samozřejmě pokud splníte požadavky pro odemčení Mount Equipment Slotu).

 

Blizzard se zároveň rozhodl majitele Water Stridera kompenzovat. Při launchi 8.2 dostanou zdarma item Inflatable Mount Shoes, který bude umožňovat nastavení waterwalkingu u vašich mountů. A pokud se vydáte k vendorovi, u kterého jste Water Stridera koupili, budete si moci koupit více kousků tohoto itemu za značně sníženou cenu.

 

Noví mounti v patchi 8.2

Mechagon Wheel mount

Na obrázku vlevo. Tento mount bude získatelný za achievement v Mechagonu.

Mount bude mít unikátní animaci, při které se přetočíte dokola a rozsvítí se zadní světla.

Nazjatar mounti

Na obrázku výše zároveň vidíte mounty z Najzataru – obřího kraba a Snapdragon.

 

Mechanocat Laser Pointer

Další mount z Mechagonu. Tento půjde vycraftit.

Mechanický papoušek

V patchi 8.2 si budete moci zpřístupnit létání v BfA zónách a jako odměnu za dokončení potřebných achievementů zároveň dostanete mechanického papouščího mounta.

Více o zpřístupnění létání v 8.2 se dočtete zde.

Včelí mount

 

PvP mounti

Kterého mounta vy osobně musíte mít? A co říkáte na equipnutelné ability u mountů?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

nEON 30.04.2019 21:40

nejzásadnější fakt:
"Mount Equipment Slot získáte, jakmile dosáhnete na libovolné postavě level 100. Poté se vám zpřístupní na všech ostatních postavách. Itemy budete moci na mounty equipnout na těch svých postavách, které mají level 20 nebo vyšší."
do tohohle ujištění jsem byl v enrage už delší dobu

Sinterie 15.04.2019 13:00

Mechagon Wheel mount a.k.a. General Grievous wheel !!!

Bellatrix 15.04.2019 14:00

Hello there!

Šéfredaktor WoWfan.cz

Tyalden 13.04.2019 15:11

Schválne či ich napadlo dať to preč aj z hunter peta Water Striders s ním som vždy behal po vode a zabijánie meleečiek bola jedna radosť. Snáď mi to neposerú.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet