Poslední repliky Frostmourne, Profese - Enchanting

frostmournelogo


Zajisté neni potřeba představovat repliku neznámšjšího a nejmocnějšího meče světa Warcraftu. Již před časem jsme vám přinesli krátké info, že firma Epic Weapon začala výrobu onoho legendárního meče.

Nyní je v prodeji jen posledních 1,500 kusů, které dovrší prodanou cifru na celkových 6,500 kusů. Pokud jste šíleným fandou WoW či jen sbíráte takovéto vychytávky, tak nečekejte a objednávejte.

Základní cena jednoho kusu je "krásných" 429$ a doplněk Ice shard za 199,99$. Pokud si koupíte oboje, dostanete 100$ slevu. Ale v případě, že budete jeden z prvních 100 kupujících.

>>Epic Weapon - Frostmourne<<



Profese - Enchanting



mainlogoench


S postupnou úpravou všech našich sekcí se změny nevyhnuly ani v sekci Profese, kde bylo několik profesí upraveno. Poslední změna se týká Enchantingu, který dostal novej image kabátek a přibral o pár informací navíc, které uvítají především nezkušení enchanteři či hráči tohoto povolání neznalí.

Malá ukázka:
Enchanting na nižších levelech moc nevynáší (spíše stojí více peněz) a tak se dá opravdu plně využít až na maximálním skillu, kdy budete žádanej i mezi ostatními hráči. "Subprofesí" je Disenchant, který rozebere zelený/modrý/fialový item na základní enchanterský materiál. Je dobré mít tudíž druhou profesi jako tailoring a nebo nějakou sběratelskou pro zisk goldů. Dnešní výhodou je, pokud chodíte dungy a raidy, že vám enchanterský materiál padá při disenchantingu rovnou z mobů. Takže i o materiál máte postaráno.

Doufám, že se nám nová podoba bude líbit a snad se nám podaří co nejdříve celou tuto sekci upravit a dodělat.



>>Přečíst celý článek<<

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 06.07.2010 19:57

To ti neberu Ale stále zůstává (tedy zůstával) nejmocnější Frostmourne...Ashbringer je silnej meč, ale je ve stínu frostmournu, protože ten rozséval smrt všude, kde se objevil a byl takto hojně využíván. Ashbringer přece jen ztrácí DDD

Vens 06.07.2010 19:39

Javoovej:Frostmourne dokazal tolik veci protoze prez nej ovladal Lich King Arthase a ten byl v mnoha bitvach ale Ashbringer byl v rukou Alexandrose Mograine a ten zemřel ale mec mel stale u sebe jako jeden ze čtveřice Kelthuzarovi armady a tak se do boje moc nedostal ale když Alexandros Mograine žil byl velky valecnik a ten mec byl nej.Pak ho mel jeho syn Darion Mograine,ktery dokazal spoustu veci,je to na youtube:Tales of the past 1-8 a pak ho mel Tirion Fordring a ten rosekl Frostmourne jak nic.

Javorovej 06.07.2010 19:05

Vens: vem si, co dokázal Frostmourne za dobu své existence

Capinek 06.07.2010 18:55

Ashbringer je stejně nejkrásnější weapon....

Vens 06.07.2010 17:29

Frostmourne neni nejsilnejsi zbran,nejsilnejsi je Ashbringer,ktery bez problemu přesekl již zminěny Frostmourne.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet