Přihlašte se do bety Battle for Azeroth!

  battle for azeroth    beta    testování   

 

Nadchl vás nový datadisk? Dobrá zpráva – už ode dneška si můžete požádat o zařazení do bety. Ta by se měla spustit někdy na začátku roku 2018, ale na bližší info si ještě budeme muset nějaký čas počkat. Každopádně neváhejte, Azeroth potřebuje každého z vás!

Pokud se ještě potřebujete přesvědčit, zda vám datadisk nabídne to, co od WoWka chcete, projděte si tento článek, aby vám neuniklo nic z chystaných novinek.

 

Jak do bety?

 

  1. Zamiřte na oficiální stránku Battle for Azeroth.
  2. V prostředním menu naleznete možnost "Beta Opt-in".
  3. Pokud to po vás stránka bude vyžadovat, přihlašte se za pomoci svých údajů.
  4. Zaklikněte beta test, o který máte zájem, tedy v tomto případě Warcraft.
  5. Měl by se vám objevit nápis "Success! You've successfully updated your beta preference."
  6. ...
  7. Profit!

 

Samozřejmě nemáte zaručeno, že zrovna vy budete jedním z vybraných šťastlivců, ale za zkoušku to dozajista stojí. Uvidíme se na bojišti!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

HonkL 07.11.2017 08:54

Pokaždé jsem přihlášen a Betu jsem dotal jenom na Pandy když jsem si zaplatil ten 1 rok dopředu a tím mě garantovali 100% betu Jinak nic...

barrny 06.11.2017 19:19

Chápu že pro testování je beta nutná, ale nikdy jsem nepochopil to nadšení vidět obsah hry dříve než je to oficiální. Nepočítám top guildy a závodění v raidech. Pro mě má význam, až oficiální kontent a rád se nechám překvapit.

Bellatrix 06.11.2017 19:34

U někoho je to prostě netrpělivost, že to chce hrát v prvním momentě, kdy to aspoň trochu jde. Pro někoho z toho možná plyne pocit výjimečnosti, protože do bety se nedostane každý... A u někoho je to hlavně ochota pomoci vývojářům své oblíbené hry vychytat chyby, než se výsledný produkt dostane k široké veřejnosti.

Šéfredaktor WoWfan.cz

barrny 06.11.2017 20:12

@Bellatrix Jistě, ale znám týpky, kteří se již nemohou dočkat, až budou v betě a o žádné testování jim nejde, už už aby se tam dostali ... no jak píše asi netrpělivost, možná něco jiného, je to trochu nad mé chápání :-)

Bellatrix 06.11.2017 20:16

@barrny Se jich zeptej, proč jim na tom tak záleží

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet