Reunion

  Reunion    Blizzard    Jaina   

Už je to nějaký pátek, co Blizzard WoW komunitě naposledy naservíroval nějaký komiks. Dneškem se to však mění. Komiks Reunion pojednává a tak nějak v podstatě shrnuje příběh Jainy, o které jsme nějaký ten čas neslyšeli. Také nám již vyplnil mezeru, co se týká jejího výskytu v současném datadisku Legion.

 

Ať už si o Jaině Proudmoore myslíte cokoli, jedno musíte uznat. Je to jedna z těch postav, která se ve Warcraftu drží nejdéle, přičemž její příběh je protkán hříčkami osudu poněkud unikátním způsobem. Dříve mírumilovná čarodějka toužící po míru, dnes ostražitá, z boje neutíkající bývalá vůdkyně samotného Kirin Tor. Zároveň je to postava, kterou minulost pronásleduje dnem i nocí a do jisté míry si hraje i s jejími myšlenkami, co se týká budoucnosti. Jak se Jaina těmto výzvám postaví?

 

Je také velmi pravděpodobné, že komiks bude rozdělen na více částí, které budou uploadovány postupně. Ačkoli je prozatím v originále (čtěte v angličtině), který si můžete přečíst zde, my se rozhodli, že se pustíme do překládání. Pro ty z vás, kteří si komiks, resp. jeho publikovanou část, rádi přečtou v češtině, prosíme o trpělivost.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

FlokiEremitt 13.07.2018 11:35

Chci se zeptat, jak jste na tom s překladem?

Esperanta 03.06.2018 17:34

Příběh celkem fajn ale... Tomu člověku, co to kreslil, neříká nic spojení "dynamická křivka". Díky tomu ten lineart vypadá mizerně ikdyž anatomie je relativně v pohodě... To samé u barev. Má to kvalitu amatérského web komiksu.

Miťosk 25.05.2018 00:02

osobne mam radsej lore hordy ale to aliancne tiez milujem ako som jainu moc nemusel potom ako ju "preplo" tak teraz sa mi zacina velmi pacit a dufam ze pre nu vymyslia nieco zaujimave

Miťosk 25.05.2018 00:05

len dufam ze sa s Rexxarom nestretnu proti sebe alebo mozu ale nech obaja preziju

Zug 23.05.2018 16:13

Moc hezký art style. Hezky to ukazuje Jainin PoV - její nenávist vůči Hordě je rozhodně opodstatněná... ale i tak. Měl jsem jí radši jako mírotvůrce. A tento komix - série - bude zaměřen jen a pouze na Jainu, nebo i jiné charaktery? Zpracování se mi moc líbí, takže bych takových komixů bral víc.

Hanzias 23.05.2018 16:27

Hádám, že se to týká čistě jen Jainy. A jestli je tohle vše, to opravdu nedokážu říct. Jistý je snad jen to, že to vyšlapává cestu k BfA, podobně jako Before the Storm.

Heakler 23.05.2018 22:53

@Hanzias Já jsem četl, že mají být celkem tři tyhle komixy. Každý o jedné z důležitých postav BfA. Budou ukazovat, co dané postavy dělali během Legionu až k nové expanzi. Předpokládám, že tam bude i Thrall, ten se také ztratil, kdo ví kam..

Hanzias 24.05.2018 17:33

@Heakler Určitě, je to dost možný. Už jen vzhledem k faktu, že na začátku komiksu je taková krásná jednička. <3

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet