Siege of Orgrimmar Timewalking v Battle for Azeroth?

  Siege of Orgrimmar    Battle for azeroth    timewalking   

Sotva před týdnem se nám spustil Timewalking Ulduar a už se objevila spekulace, jaký bude další Timewalking raid. Už máme Black Temple a Ulduar a nyní se v souborech hry pro 8.0 objevila instancovaná verze Siege of Orgrimmar. Můžeme tedy předpokládat, že Siege of Orgrimmar bude tedy opravdu dalším timewalking raidem. Je však zvláštní, že by Blizzard přeskočil Cataclysm raidy a šel rovnou na Pandarii.

Za mě je to spíše trochu zklamání. Můj nejoblíbenější raid z Mists of Pandaria byl Throne of Thunder a líbí se mi i dodnes. Black Temple a Ulduar také nebyly posledními raidy daného datadisku, i když chápu, že příznivci SoO se určitě najdou. Vše jsou ale spekulace a do vydání datadisku máme ještě spoustu měsíců a tak se může hodně věcí změnit či oznámit.

 

A co vy? Jaký timewalking raid byste rádi přivítali? Osobně bych ráda viděla Vanilla Timewalking a možnost si projít na vysokém levelu některé dungeony právě z Vanilly jako třeba Maraudon a podobně.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Morderon 22.02.2018 11:31

Už Timewalking dungy fungují špatně, natož raidy, které jsou příliš dlouhé (4 části LFR, ale TW raid v 1 kuse?) a někteří bossové bez znalosti taktik, které nehledě na skill téměř nikdo nezná, příliš obtížní. SoO bylo průměrným raidem a nevím z jakého důvodu, když už další TW raid, by mělo dostat přednost před Bastion of Twilight, Firelands nebo Thoren of Thunder.

Esperanta 22.02.2018 12:37

Mluvíš mi z duše. Ale možná se ptali hráčů, co by chtěli, ale stejně... sakra, ten Throne of Thunder by se mi zatraceně líbil.

kritik 21.02.2018 23:32

Podle me to neni dobrej napad, Soo je moc dlouhej raid ma 14 bossu a hodne trashe a taky dost rp eventu, zkuste to zajit treba solo na normal a nebude se vam to jit chtit znova, kazdej ma rad jiny raid to respektuju, ale timewalking by podle me nemel byt raid ktery trva skoro nekonecne dlouho, hlavne kdyz to pujdete s pugem tak to pak je vysledek milion leavu a porad cekani na nove lidi, preci jen ten kdo si to tam odprogressoval tam nebude chtit znova travit tolik casu, dali by se najit jine raidy, ktere jsou mnohem plynulejsi ....

Mopedko 22.02.2018 11:04

Hold to chce mít guildu a přátele

23.02.2018 01:35

tak pokud to bude furt podle ty novy ponerfovany verze kdyz presli na draenor tak soo bude na hodku, rozhodne bych se nebal ze to zabere dost casu, BT taky nebyl na nijak dlouho i kdyz je tam hromada behanidalsi vec zalezi jestli tam budou lfr, flex, normal nebo hc taktiky

Zug 21.02.2018 18:03

Dokud vynechají DS tak proč ne... Bože, ten raid je first-class garbage. Ale takový SoO nebo ICC bych si rád znovu zašel.

Domimaru 21.02.2018 17:42

Za mě FL z Cata a ToT z MOP, ikdyz hearth of fear by tez nemusel byt špatný napad

irelevant 21.02.2018 16:53

Za mna je Ulduar dobrou volbou a uvital by som rozhodne ICC

Esperanta 21.02.2018 17:20

Taky bych si začla ICC. A hlavně te Throne of Thunder. Ale fakt bych si ráda zašla ty Vanilla dungy jako Timewalking. Není potřeba všechny, prostě jen vybrat pár.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet