Lordaeron cinematicy s českými titulky

  Lordaeron    Battle for Azeroth    Sylvanas   

Ačkoli samotná bitva o Lordaeron bude na našich serverech dostupná až zítra, na internetu se již dnes objevily cinematicy spjaté s tímto eventem. Všechny jsme pro vás přeložili a pomocí dolního tlačítka v pravém rohu si je budete moci pustit i s českými titulky.

 

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Dom 10.08.2018 23:07

Nič v zlom ale tie titulky. Inak cinematics sa mi páčia.
FOR THE HORDE!!!

kritik 08.08.2018 23:34

Taky si neslo nevminout toho rozdilnyho zachazeni se cleny vlastni frakce, zatimco Anduin s nima mluvi normlane jeste Jaine podekuje, tak Sylvanas je ma vsechny jen jako loutky, obcas nekoho obetuje, who cares ... takze pokud vas to na svete moc nebavi staci poslouchat Sylvanas a uz se nebudete muset dlouho trapit :-)

Dalken 08.08.2018 23:56

Zdá se jako pravdivý faktum. Tohle se nedá jednoduše říct ze strany Hordy, že tomu tak není.

hohuhe 09.08.2018 00:06

Okolo Sylvanas sa aspoň niečo deje zatiaľ čo Anduin mi príde ako tuctova postava

Dalken 09.08.2018 00:11

@hohuhe To tak většinou u peaceful postav bývá. Máš dobráky, kteří mají přímočarý cíl - mír... To už tu bylo milionkrát. Pak tu máš jednoduché záporáky, jejichž cílem je vést války a dobývat. Těch je tu ještě více. No a ta třetí skupina patří mezi dobráky i záporáky, kteří dělají dobře (popř. zle), i když je tomu ve skutečnosti naopak. Thanos/Sylvanas (ale je to na hraně, ne doslovně) A Sargeras byl taktéž záporák, který konal dobro.

Yuuka 08.08.2018 21:36

Dopadlo to podle očekávání (bohužel) Ale Sylvanas měla dobře vymyšlenou strategii. Město rozděleno a jednotlivé úseky co se lépe brání. U hradeb se dalo využít lépe využít Dark rangerů ale i tak obrana byla účinná a vydržela by. Ale bohužel se prostě musela objevit Jaina (STRONG FEMALE CHARACTER).
Sylvanas stále zůstává moje nejoblíbenější postava a good Warchief. Za ten konec má u mně palec nahoru.
FOR THE HORDE.

Drakunda 09.08.2018 11:45

Ta Jaina to bolo fakt hrozne jako toto je skutečný bulshit Najlepei bola reakcia Nixxioma ten sa proste ani smichu nezdrzal

cerberos 11.08.2018 13:32

Jaina dostane k titulu FROST LICH další titul BLUDNÝ HOLANDAN,ale ruku na srdce zkrásněla to jo........

Bronh 08.08.2018 19:48

Všiml si někdo tváře Jainy, když Anduin mluvil o vypálení Teldrassilu? Měla tam chvilku zamyšlení a možná i cítila vinu ..?

Možná je to jen pro drama, ale taky možná úmysl ze strany Blizzu?

Walther 08.08.2018 20:13

Zase bych nepřeháněl a za každou drobností viděl úmysl Blizzardu. Teldrassil spálila z rozmaru Sylvanas.

Dalken 09.08.2018 00:00

Podle mě nesmysl. Jaina is a dreadlord! Blizzard tím pravděpodobně chtěl jen vytvořit záminku k vyvolání dialogu mezi Anduinem a Jainou o tom, co se stalo s Teldrassilem. Na tak chabé hypotéze se ani nedá stavět spekulace.

sharlay@λy 08.08.2018 19:45

Aj tak umre, a vyvola jej smrť void,... takže sa tešme že nebude ničiť hordu k obrazu svojmu, nezabudnite na šepot ilgynotha

Ales_CZ 08.08.2018 17:52

Já to řeknu takto, Sylvanas měla dobře promyšlenou obranu, připravila se prostě i na to, že padlé vojáky oživí a využije je proti Alianci. Díky tomu, by pak měla větší armádu, než Aliance. Jediné, s čím nepočítala je, že jí někdo může překazit plány a to je právě Jain. Díky této části příběhu, tak známe i důvod 1. dílu Warbringers, na co se přesně využila loď Jaininy otce. Ta část, jak tam přilétá a sama ovládá loď, tak mi to trochu připomíná našeho slavného ptáčka zpěváčka KAPITÁNA Jacka Sparrowa, konkrétně začátek 3. dílu Pirátů z Karibiku, jak se "plavil" (ve skutečnosti loď nesli kraby) se svou Černou Perlou po poušti a výprava, co ho chtěla zachránit ze země Davida Jonese, tak nakonec musela být zachráněna Jackem, protože on měl loď, zbytek byly trosečníci. Ale to jsem trochu odbočil. To, že se někomu zdají Jaininy čáry máry docela OP, tak já si to nemyslím. Gul´dan zase dokázal vyzvednout na povrch zemský celý Broken Shore, aby mohl do Sargerasovo hrobky. To je takový menší srovnání. Jak už jsem psal níže a samozřejmě klikačí, co s mým názorem nesouhlasí, určitě s tímto taky nebude souhlasit, i když je to holá skutečnost, kterou si přes své srdce nedokáží vzít, tak tuto je porážka pro Hordu a prostě se s tím smířit musíme. Aliance si vzala zpět své území, své království. Nemrtví a samozřejmě Horda už tam vítaná není. Při obraně bylo moc dobře vidět, že se Sylvanas dokáže velmi dobře přizpůsobit situaci a moc dobře improvizovat v taktice, aby získala převahu. Byla tam dost velká šance zabít nejvyšší představitele Aliance, ale zase Jain a její magie překazila plány temné paní.

I když jsem Horďák, dokáži hrát i za alianci, projít si ten samí příběh i z druhé strany, o to je to hraní docela zajímavější. Jsem taky zvědavý člověk. Nebojím se prostě projít to samé z druhé strany, protože díky tomu mám lepší pohled na svět WoW. Stojím za Sylvanas a její rozhodnutí, ale jakožto hráč, také mám obavy, aby ji Blizzard nezabil. Od vypálení Teldrassilu uběhlo už dost času, světem WoW probíhala dost velká diskuze a i velký protest za vypálení Teldrassilu a nyní tu máme dobytí Undercity. Co se najednou stalo? Najednou se z rádoby Horďáků, co nadávali na Sylvanas, že vypálila Teldrassil, že to je ohavný hnusný čin, že by měla být sesazena z pozice Warchief, nahradit ji má Saurfang, tak tu mám najednou je to For the Horde! Máme tu horďáky, co by ji nejraději ukamenovali a teď, z ničeho nic by za Sylvanu padli? Najednou vám je to všechno ukradený! Opravdu, vy nejste pravý Horďáci, vy si na ně akorát rádi hrajete.

Dalken 08.08.2018 18:05

Naprosto souhlasím. Nejvýstižnější argumentace ze všech komentářů tady na situaci ohledně Sylvanas i Jainy. Také jsem si všiml, jak se Horda dokázala změnit z jedné bitvy na někoho úplně jiného (povahově). Současně také přihlížím na to, jak jsou čím dál tím více hráči dezinformování a nezkušení z LORE, tudíž pak argumentují pomocí blábolů. A když k tomu přidáme špatnou gramatiku a sprostá slova, vznikají tak komentáře, u kterých se nedá normálně diskutovat.

Martins911 08.08.2018 18:16

Jeden z mála subjektivních komentářů , největší problém diskuze na toto téma je v tom že si lidi neuvědomují nebo jen málo že blizz ten výsledek udělá rovnocený oni si prostě nedovolí aby se část fanoušků cítila ukřivděně spíš půjde o to kdo z hrdinů to přežije a kdo ne

godlike 08.08.2018 19:19

Moc hezky shrnuto.Osobně za Sylvanas stojím od začátku a nehodlám to měnit.I když doufám,že si nějak nakonec udobří Baina i Saurfanga a zase hordu sjednotí.

Walther 08.08.2018 19:46

Svou racionální osobností se s tímto názorem ztotožňuji. Ovšem s výtkou okolo hordy bychv si dovolil částečně nesouhlasit. Zrovna na webu wowfan.cz mi příjde, že za Sylvanas stojí jedni a ti samí hráči a proti ni také ti samí. Nemohu soudit ostatní diskuze, nepročítám je. Avšak; jestliže někdo zpochybňoval rozhodnutí Sylvanas, uspořádat táborak po tažení na Teldrassil, a nyní po zničení Undercity (což byla také její práce) ji naopak hájí, poté je ten člověk vskutku h*vado, s nímž bych se bál jít i raid na farmení items.

Ales_CZ 08.08.2018 20:23

Napsání tutoho komentáře mi trochu donutilo, že když jsem reagoval na druhý komentář tutoho článku od Darkslide, konkrétně na: "Sylvanas mě zklamala ( ne jak vás vy měkkýši ) , měla je zabít a nenechat odportit" tak jsem napsal svůj komentář, jak já jsem to viděl ve videu s podstatě menším vysvětlením a k tomu ještě nějaký své poznámky. Jestli se mílím s Malfurionem, tak mi to klidně napište. Já jsem to tak pochopil z videa. Když jsem viděl, že někteří nesouhlasí s mým názorem a chtěl jsem, aby mi dotyční klikači napsali proč nesouhlasí, nebo s čím přesně, odpovědi jsem se nedočkal. To mi trochu povzbudilo. Když jsem přijel z práce domů, v klidu jsem si tuto část příběhu prošel na obou stranách, a pak jsem tuto sepsal a navíc i doplnil informace a pár připomínek svůj předchozí komentář.

Korilastrasz 08.08.2018 20:41

Drobná korekce Guldan vyzdvyhl Broken shore za pomocí svých warlocků je to přímo v knížce Příliv Temnoty. Jinak naprosto souhlasím. Sylvanas je dle meho názoru nejzajímavějsí a tenhle pre-patch byl hlavně o ní. Mám ji rád už od Frozen throne a čím dál tím více, nejdřív jsem si nebyl jistý zda je dobrý Warchief ale ted už jsem doufám že se v ní nezklamu kdyby byla vraidu tak ten raid nepujdu ani náhodou Jedna věc by mě však zajímala a to jak se k tomu postaví Thrall který se má v BfA take objevit a jestli bude objasněno proč Loa ukázali Voljinovi že má být Warchief Sylvanas

Ales_CZ 08.08.2018 21:28

@Korilastrasz aspoň se nebojíš opravit mě. Jenom se trochu divím, že při útoku na Lordaeron nebyl přítomný Khadgar, přeci jenom tuta událost je dost podstatná, aby v ní chyběl

Walther 08.08.2018 21:44

@Ales_CZ myslím si, že na válku mezi Alliancí a hordou rezignoval. Ani jedna ze stran by jej stejně neuposlechla.

Dalken 08.08.2018 21:55

@Ales_CZ Khadgar sice dříve stál na straně Alliance (Synové Lothara), ale v současné chvíli nestojí ani na straně Alliance, ani na straně Hordy, přestože je rasově řazený k Allianci. Jednoduše se distancoval od konfliktů mezi A vs H od The Burning Crusade. Možná ho někdy uvidíme při dělání questů pro záchranu titánky Azeroth a možná dostaneme nějaký zajímavý dialog, jak odsuzuje tuhle válku. Nic víc nečekám.

Ales_CZ 09.08.2018 08:24

Máte pravdu s Khadgarem. Spíše než válka ho s Magnim zajímá, jak zachránit Azeroth, jak ho uzdravit od Sargerasovo meče. Nedivil bych se, kdyby pak zkusili opět uzdravit Teldrassil. Strom samotný stojí, ale jaksi povrch je trošku opálený. Kdo hrál za pandu, bude vědět, kam tím mířím. Shromáždili by co nejvíce druidů a šamanů a využili by síly Azeritu, aby zase Teldrassil skvétal, jako dříve. Je trochu škoda, že se svět trochu nevyvíjí podle událostí. Třeba Shaladrassil ve Val'Sarah byl napaden Noční můrou, ale přeci jsme šli do Emerald nightmare vyřídit si účty s Xaviusem a dalšími pány noční můry a nadobro je poslat ze světa a ukončit tak noční můru. Tímto by se měl vysvobodit Shaladrassil ze spárů noční můry.

cerberos 11.08.2018 13:37

@Korilastrasz NO KONEČNĚ TO JSOU SLOVA ANO THRALLOVI NÁZORY A VOLJINOVA SLOVA PŘED SMRTÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gareth 08.08.2018 16:53

Je to nuda, proč Sylvanas nezamoří celý svět, blbá je na to dost.

MegaRatchet 08.08.2018 17:09

Já ji také nevěřím

@ndy 08.08.2018 15:01

Doufam že ti co stoji za Sylvanas jsou undeadi, po dnešku víme, že se Sylvanas neštítí zabít své vojáky aby z nich udělala kostry

Heakler 09.08.2018 18:49

Zabila alianční vojáky a oživila jejich mrtvá těla společně s mrtvými těly padlých Horďáků..

hohuhe 08.08.2018 13:05

Pekne video, Sylvanas sa ukázala ako dokonalý stratég a nic nenechala na náhodu. Všetko dopredu naplánované. Aj sa "zazelenalo" za mňa palec hore. Inak Sylva dala svoj luk Nathanosovi lebo v banshee forme ho "neunesie"?
A Anduin stratil zelený strom a ak aj získa "zelený Lordaeron" žiadna výhra. Jedine že by ho Jaina "pobehala s vysavacom"
HEIL WARCHIEF SYLVANAS!!!

Martins911 08.08.2018 13:19

Až na to že sylvanas ho taky nemůže využít

Dalken 08.08.2018 14:24

Sylvanas je vskutku výborný stratég. Ztratí město, "obětuje" figurku jménem Saurfang, znepřátelí si Baina a nechá se skoro zabít. Pánové, tleskám. Příště si vsadím Šťastných 10 ve sportce a uvidíme, jestli ze mě bude stratég.

kritik 08.08.2018 14:35

@Dalken

Navic Saurfanga muze ted dobre vyuzit Alliance, najednou zjisti ze ten jeho "honor" o kterym porad mluvi ma ted jen Alliance, pak jeste zjisti ze ho Sylvanas nechala umrit a ten jeho hnev pujde dobre vyuzit, Saurfang zabije Sylvanas, stane se warchief bude dobre vedet ze mu to umoznila Alliance, takovej warchief nebude delat Allianci problemy :-)

cerberos 08.08.2018 15:00

@kritik tě musím zklamat pokud nemám alzheimera tak když jsem hral betu právě Sylvanasin první úkol bude zachránit a osvobodit Saurfanga ze Stormwindu on se k ní i tak nepřidá a ve Stockade se potkáme se Zandalar trollya pak hurá na nové ostrovy Kul Tiras, Drustvar atd atd pokud si vzpomínám tak ten stopař který nám pomůže Saurfanga vysvobodit je samotný Rokhan ano ten trollský vynikajicí stopař....

MegaRatchet 08.08.2018 19:29

@kritik To je pravda a líbí se Saurfang a takž chci aby byl warchief

cerberos 11.08.2018 13:39

Nathanovi dala luk nebot věděla jak je celá Alince "ČESTNÁ" že by na ni vyjeli jako na bezbrannou......? lol

sedlin 08.08.2018 12:03

Horda : Aliance 2 : 0

Horda vypálila Teldrassil a zdecimovala tak mnoho Night Elfů. Alící sice ,,dobyli" Lordaeron, ale jejich armáda nakonec dostala naprdel díky nákaze. Sice papírově byla před válkou silnější Aliance, ale teď prohrává. Doufám že to Sylvanas dovede do vítězného konce FOR THE HORDE.

Sir Finley Mrrgglton 08.08.2018 12:18

Lok'tar ogar! Presne tak, Vol'jin dal alikom šancu a ako dopadol. Garrosh nás všetkých varoval a my sme nepočúvali. Treba s nimi skoncovať raz a navždy. Navyše tá ich uctievaná Jaina vyzerá viac ako zhnitá ako nemŕtvi... Ako Eva Máziková vo filme Tima Burtona.

kritik 08.08.2018 13:02

Obe frakce ztratili jedno mesto ale horda pry vede 2:0 to je fakt hordacka logika, ja se bavim jeste vic, zahral jsem si to scenario za obe frakce abych to videl z obou stran a nejen ze horda zbalele utekla, navic jeste Sylvanas nechala zabit svoje vlastni vojaky, ta by vas zabila klidne vsechny jen aby si upevnila moc, fakt Cersei 2.0, jen ji fandete dal, dobre nas tim vsechny bavite :-)

Sir Finley Mrrgglton 08.08.2018 13:16

@kritik Vojna nie je Mak'gora, žiadna bitka na férovku. Niekto sa bije o dušu ako tryhard a iný robia podrazy aby dosiahli víťazstvo. A hej bol by som rád keby som zomrel v boji za tú cenu že spôsobí nepriateľovi stratu. Hej Sylvanas nie je žiaden hrdina. A chvála Bohu za to nechcel by som mať takého vypatlanca ako Anduin absolútne plochá stereotypná nezaujímavá postava, pokrytá ako je Gaymane alebo rapavú strigu s jej magickou lodičkou. Strom zhorel a odveta za neho spôsobila ešte väčšie straty. 2:0

Walther 08.08.2018 13:20

horda si přímo před nosem nechá spálit uložiště azeritu, nemluvě o tom, že Darnassus vyrabovat kvůli ostatním zdrojům a kvůli informačním zdrojům. Zdecimované množství elfů také není tak závratné. U Lordareonu Alliance zmlátila hordu jak žito, veškeré vybavení zde nechali na pospas. Evakuace Teldrassilu začala před útokem mnohem dříve. Undercity se evakuovalo na poslední chvíli a spousta jeho obyvatel v něm zůstala nenávratně uvězněna. Sylvanas je viděna v očích svých vojáků jako vůdce, pro nějž jejich životy obětované hordě vůbec nic neznamenají. Navíc zde ztratili Saurfanga, momentálního velitele orků a obrovskou autoritu. Alliance je pevnější než kdy dříve a horda rozštěpená jak špalek se sukem. Ale ano, jinak máš dočista pravdu...

Sir Finley Mrrgglton 08.08.2018 13:38

@Walther Nebyť mäkkýšov už by ste stratili toho Malfuriona. Počty pri evakuovaní sú irelevantné, ak by to malo byť reálnejšie tak by z gilneasu utieklo len takých 20 worgenov. A Teldrassil nebol len hlavným mestom bol to aj náboženský symbol pre NE. A neviem kto mlátil koho, lebo keby neprišla tá trápna ex Machine loď z rozprávky tak vyhrá horda. Navyše neviem odkedy existuje schopnosť tak jednoducho zastaviť nákazu, stavím sa že sa to v budúcnosti už nezopakuje lebo je to riadna somarina.

Walther 08.08.2018 14:04

Sir Finley Mrrgglton inu, Jaina si schopnost zastavit takto jedním tahem nákazu zcela jistě připravovala již dříve. Musela mít v záloze něco, čím by se případně při nájezdu na Icecrown Citadel chránila před Arthasem. Teldrassil byl sice náboženským symbolem, ale noční elfové už toho překonali tolik, že je jeho ztráta naprosto nemůže nijak ochromit spíše naopak vybudit. V tomhle si je pleteš s Blood Elfy, kteří se rozbrečí pokaždé, když jim někdo plivne do jejich studny. Dále, i sám trailer je v tomto zavádějicí, když Sylvanas vypustila plague, tak by došlo k přeskupení Alliančních sil a k novému útoku a ne k přiznání porážky (zde je vidět ještě malá vojenská zkušenost Anduina). A s tou lodí; už se nemohu dočkat až ji Jaina na Sylvanas zaparkuje.

Dalken 08.08.2018 14:17

Sir Finley Mrrgglton Sbíráš Hordě akorát tak dislikes. Než vypustíš něco ven, promysli si, jak se věci ve skutečnosti mají

Sir Finley Mrrgglton 08.08.2018 14:17

@Walther Jediné čo si Jaina pripravovala boli akurát emo komplexy. Toto bol jednoducho prehnaný spell, čo by nedokázal ani taký Medivh. Lore plotshield v najčistejšej forme. A za drvivú väčšinu problémov čo mali si môžu NE sami. A aj tak sa to nedá porovnať s tým čo prekonali rasy hordy. Tú loď by som na mieste aliancie už nespomínal ale hanbil by som sa za ňu ako pes.

Walther 08.08.2018 14:29

Sir Finley Mrrgglton "Tú loď by som na mieste aliancie už nespomínal ale hanbil by som sa za ňu ako pes." myslíš jako polovina hordy za vypálení Teldrassilu? A že by to Medivh nedokázal? Ten otevřel sám na jedné straně Dark Portal. Bránu, která dokázala přepravit tisíce orků i s válečnou technikou. Ten by si pro tu loď ani nemusel jezdit, udělal by to při ranní toaletě. Za problémy elfů můžou převážně předchůdci dnešních Blood Elfů. A co se týče hordy, orkové si všechny své problémi způsobili nesmyslným válečním, trollové a taureni měli potíže jen lokálně vyřešitelné, u goblinů se problémy řeší by money a nemrtví své utrpení už dávno překonali utrpením, jenž sami vykonali.

Dalken 08.08.2018 14:34

Sir Finley Mrrgglton Prosím? Asi jsi nikdy neviděl skutečného Strážce v akci. Dále tu máme Aegwynn, matku Medivha, která dokázala rozbít celou jednu jednotku démonů sama a ještě zničit Sargerasova avatara. To... je prosím nejsilnější mág. A proč o tom teda říkám? Aegwynn mi hodně připomíná Jainu + Aegwynn dříve dělala pod vládou Jainy v Theramore. Nevím kompletní lore kolem Jainy, ale vsadil bych se, že ji něco i naučila.

Sir Finley Mrrgglton 08.08.2018 14:56

@Dalken Prepáč, ja som zabudol že je toto instagram. Tie dislajky ma trápia asi tak ako počasie v Bukurešti. Pripomína mi to desať rokov do zadu, keď som napísal že Slenderman neexistuje a dostal som od detí vyše 40 dislajkov. Toto je podobný prípad. Dajte argument ako kolega Walther alebo si choďte naďalej zbabelo pískať.

Martins911 08.08.2018 14:58

Sir Finley Mrrgglton vždyť ti už ty argumenty napsali

cerberos 08.08.2018 15:04

válku nikdo nevyhrál,jsem pěkně nakrknutej za mé milované UNDERCITY ale jo je to za Teldrassil beru to ale i tak následuju Sylvanas Windrunner na konci datadisku BfA bude ona velkou hrdinkou..podle mě

Sir Finley Mrrgglton 08.08.2018 15:09

@Walther Tam nejde o ten čin. Tam ide o to aké je to detský primitívne celá tá loď. Ak by to prebehlo pomocou bojových strojov ako na začiatku tak by to bolo v pohode. To s blood elfami nemôže vedieť nikto jedine ak by si robil rodokmeň plus sa NE pokrytecky znovu vrátili k mágii. Za skazu okrov môžu z veľkej časti draenei lebo kvôli nim našiel Kil'jaden draenor.
A presne tak ježiba čaruje ako Medivh a ten mal pritom v sebe moc niekoľkých mágov ako strážca plus sargerasa. Ak sa vážne nikomu nezdá to zastavenie plague prehnané tak potom už neviem. Keby bola aspoň vyčerpaná ale toto je smiešne.

Dalken 08.08.2018 15:14

Sir Finley Mrrgglton Mohl by jsi někdy dojít na discord. Většinou se to tam řeší, komentáře už působí stereotypně.

Walther 08.08.2018 15:41

Sir Finley Mrrgglton jestli si četl Válku prastarých, tam bylo uvedeno, že po rozdělení Azerothu, odešli vyšší elfové (ti co se paktovali s Azsharou) hledat nový domov jinam a na Kalimdoru zůstali jen Night Elfové. Dále se elfové (noční) k magii nevrátili, ale přijali mezi sebe nazpátek Shen'dralar, kteří s magií nikdy neskončili. Magie se za několik tisíc let stala více common záležitosti a nebyl už nadále důvod tyto elfy separovat. Svádět na Draenei zkázu orků je také velmi nevhodné. Ner'zhul měl lépe prohlednout předkládané lži. A jestli se Jaina spaktovala za účelem pomsty s vyšší mocí? Jenom dobře, bude bombová sranda.

HonkL 08.08.2018 16:01

@Walther Jak ztratila Saurfanga.. Toho zachrání s SW.. asi jsi ještě neviděl další cinematicky

HonkL 08.08.2018 16:07

@HonkL sry misstake máš pravdu

sedlin 08.08.2018 22:54

Po přehrání celého scenária mňa Blizzard sklamal. Ten přílet Jainy byl jak z Béčkového hrdinovského filmu, kde sa objeví superhrdinka (Jaina) ze supermocí a rozhodne pro alianci jinak prohranů bitvu. Můj názor na to že horda vede 2:0 zůstává. Tu bitvu vojensky vyhráli, ten obrat byl přitažen za vlasy.... Použití nákazy je sice nečestné ale účinné. Atomovky na Japonsko byly taky nečestné a vybouchly. Ve středověku běžně vylévali obránci hradů olej na ůtočníky a pak na ně házali zápálené louče. Turci se při obléhání Vídně taky pokusily zlomit hradby žárem z tuku prasat. Ve válce to tak prostě chodí....
Nicméně jestli Blizz dal Jaině takovou moc, jakou nám ukázal ve scenáriu, pak je celý příběh datáče BfA zbytečný. To může Jaina rovnů vletět na Orgrimmar a zničit ho. A jediný kdo by byl schopný jí v tem zabránit by byl Thrall. Samozřejmě né silou a kouzly ale diplomaticky. To je asi jediný horďák ze kterým by Jaina byla ochotná jednat. I když si myslím, že teď už znovu Thrall vstoupí do hry, protože on určitě s válkou nesouhlasí a dá to najevo, nebo ho povolají sami orkové... Vzpomeňme si na cinematik co byl k otevření Ulduaru. Tam Thrall krotil Garoshe když chtěl bojovat s Varianem...

hohuhe 08.08.2018 23:04

@cerberos Sylvanas ako charakter ma v hre veľký potenciál a ešte zamieša karty

Sir Finley Mrrgglton 08.08.2018 23:51

@Walther Pri Highborne tam bolo tiež veľa názorov a frakcií preto sa aj neskôr High a Blood elfovia oddelili. Dávať to do jedného vreca a tvrdiť, že všetci blood elfovia sú vlastne highborne je somarina, kto chcel byť naozaj s Azsharov tak s ňou zostal až do konca a teraz je z neho naga. A pri tej mágii ide o princip. Jednu skupinu vyhnali a druhú skupinu, ktorá robí to isté, prečo bola prvá skupina vyhodená prijmeme? Ako nevhodné je zvádzať na draeneiov skazu orkov? Bol to eredar, kvôli komu ich svet našli a bol to takisto eredar, kto ich skazil. Myslím, že na tom majú veľmi veľký podiel. Btw dôkazom slepej skazenej fanatickosti je Yrel, ktorá zabíja orkov nazi style bez toho aby ju k tomu viedol nejaký démon.
A bombová sranda už bola, ak si dobre spomínam na Theramore. Neskutočne ma to pobavilo.

Sir Finley Mrrgglton 08.08.2018 23:56

@sedlin Thrall už dávno nie je full horďák. Je to už viac neutrálny. Samozrejme, akonáhle sa sťažuješ na rozprávkovú Marvel loď tak závidíš, ale keby tam naletel Thrall na lietajúcom koberci a každého by pobil hromami bleskami tak to by bolo nefér.

hohuhe 09.08.2018 02:33

@Walther "U Lordareonu Alliance zmlátila hordu jak žito" Ja som videl že jeden celý aliancny utok ziskala Sylvanas vďaka nákaze na svoju stranu. Ty si mal iné video?

Walther 09.08.2018 08:36

Co se týče Draenei a orků. Nemohu popírat, že se k orkům Kil'jaeden dostal právě skrz Draenei. Ovšem svádět jejich zkažení na ně je doopravdy hloupost. Skutečně jsem se chtěl vyhnout argumentaci pomocí příkladu ze života, vzhledem k diskutovanému tématu mi to příjde až směšné, ale; svádět jejich zkažení na Draenei má stejné opodstatnění, jako když otylý jedinec začne běhat a po cestě narazí na obchod s čokoládou a zůstane v něm. K Night Elfům a ostatním elfům; již jsem zmiňoval triologii "Válka prastarých", na konci je popsáno, že se highborne s Night Elfy rozešli v míru. Tito elfové se postavili proti Azshaře a pomohli jejímu pádu, ale po tom všem bylo lepší, aby odešli a hledali svůj nový domov. Je také rozdíl, jakým čerpali magii Highborne a Shen'dralar. A k mému výroku "U Lordareonu Alliance zmlátila hordu jak žito", jakmile si zahraješ scenario, vidíš v jeho průběhu po proražení zdi, jak se Allianci zmátoří a vytáhne znovu proti hordě, načež likviduje jednu jejich defenzivní linii za druhou. Celý Allianční útok nebyl založen na narvání všech sil do přední linie. A při nákaze si Sylvanas zabila i spoustu vlastních vojáků.

sedlin 09.08.2018 11:49

Sir Finley Mrrgglton
Mě ta loď do té situace prostě nesedí a navíc to k blizzardu vůbec nejde. Hraju od začátku Tbc a líbí se mi jak blizz umí takové scény dobře zdramatizovat a udělat. Ten obrat sem čekal jinačím způsobem. A nebrečím, jen říkám svůj názor. Jo a kdyby to bylo opačně a byl by tam Thrall s blesky, tak by můj názor zůstal stejný. Takové superhrdinství prostě do warcraftu nepatří...
Thrall je sice pár datadisků bokem, ale Orkové potřebují nového vůdce a určitě na něj nezapomněli.

Sir Finley Mrrgglton 10.08.2018 00:24

@Walther Ale draenei dobre vedeli, že po nich Kil'jaden ide. To je akokeby ma prenasledoval masový vrah, ja sa ukryjem niekomu do domu a on ma tam bude hľadať a pritom vyvraždí rodinu čo tam býva. Ak by draenei dopadli na Azeroth a Kil'jaden skazil trollov/humanov tak by stále na tom mali veľký podiel viny draenei. A pri NE o zdroj a spôsob čerpania mágie nejde a nikdy ani nešlo, mágia bola zakázaná preto, lebo prilákala démonov a tých by prilákala z akéhokoľvek zdroja. No veď to som vravel, že highborne buď odišli alebo sa z nich stali nagovia a blood elfovia vznikli z night elfov, ktorých vyhnali, lebo používali mágiu/cheli obnoviť sunwell. Teda higborne nie sú predkami blood elfov ale night elfovia.
Hneď na začiatku cinematicu tam biely maxipes fík, knúční, že chce ústup lebo aliancia prehráva kvôli plynu. A to že zabila vlastných vojakov je normálna obyčajná taktika z vojny, neviem čo je na tom také zarážajúce. V stredoveku keď strieľali lučišníci po stáročia tak sa stávalo, že zasiahli aj svojich vlastných. Sú to proste straty nevyhnutné k víťaztvu. 2:0

Sir Finley Mrrgglton 10.08.2018 00:39

@sedlin Možno som to nenapísal dobre, ale to som vravel. Že proste tá loď je priveľmi trápna lazy rozprávková. Ale keď sa na ňu sťažuješ tak argument od ali je, že závidíš, lebo si horda. Ale ak by tam na lodi nabehol Thrall a všetkym rozbil držku tak to by ste videli ten shitstorm čo by bol od gayliancie , že aké by to bolo odrazu nefér a trápne. Ale ja som z časti aj rád, aspoň je vidno, že je aliancia pre deti. Keby vaJaina prišla s loďou a zachránila Noobduina, dobre beriem. Keby ešte zmrazila nákazu to by som krčil nosom ale ešte ako tak prehltol. Ale ona k tomu všetkému ešte zbombarduje stenu jak z nejakej Dragonball op level hovadiny a nie je ani trochu vyčerpaná. Keby sa jej aspoň zatočila hlava, podlomili kolená aby to malo aspoň nejaké napetie, snaha o príbeh. Ale toto proste kričí, že chceme aj vaše prachy aliancia, staráme sa o vás, pozrite dáme vám tam čarovnú Mázikovú a jej magickú lodičku. Keď to porovnám sa takým Hyjal tak tam bol ten prevrat spravený inteligentne, bolo tam napätie zadržať Archimonda. Áno, zastavili ho op duchovia ale vôbec to nebolo trápne dávalo to zmyslel a bolo to napínavé, malo to plynulosť aj logiku. Alebo boj s Arthasom, áno tá pesnička, že svetlo daj mi ešte silu na posledný boj je síce celkom ohraná ale pasovalo to tam ten prevrat bol slušný a nebil tak do očí. To o tej lodi, keby som dal 4ročnému decku tak mi niečo také vymyslí z fleku a nezoberie za to toľko peňazí ako lore tím.

sedlin 10.08.2018 11:42

Sir Finley Mrrgglton
souhlas

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet