Legion soutěž #1 - Oblíbený vůdce frakce!

  Soutěž    Blizzard    WoWfan   

Legion nám končí a mnozí z vás přijdou o víkendu oslavit příchod nového datadisku na pořádanou launch párty, která se odehraje v Geekarně. Pokud chcete ovšem slavit i jinak, rozhodně se můžete zapojit do našich soutěží, které jsme si pro vás připravili společně s firmou Blizzard Entertainment.

 

V tomto soutěžním článku se budeme soustředit tak trochu na preference každého z vás! Trochu využijeme současné situace, která rozděluje hráče na mnoho táborů. Napište nám, kdo je vašim oblíbeným vůdcem frakce. Nestyďte se a řekněte nám, proč tomu tak je a jaké činy dopomohly k tomu, že si vůdce získal vaše srdce!

 

Nejlepší komentáře se mohou těšit na zajímavé odměny v podobě jednoho 50x70 cm velkého Legion plakátu, pěti nafukovacích Warglaive zbraní a jednoho plyšového Frostwolfa!

ltkf31jr4d_84870db593c0e39e1bce25946f3bc1b606017ff9_1533727479_4673.jpg r66bawsfdt_da57e6e26c5617232872be2ad16470d65c398b56_1533727458_3953.jpg

Soutěž je sponzorována společností Blizzard Entertainment a končí 10.8.2018 ve 12:00. Výherci budou kontaktováni přes e-mail, který použili při registraci na weby Blizzfan.cz.  


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 09.08.2018 18:30

Varian - neco jako Ned Stark Alliance.

Dabko 09.08.2018 18:23

Varian Wrynn myslim si ze rozpisovat to velmi netreba preco. Pravy obetavy vodca.

Kosajz 09.08.2018 17:46

Ačkoli strhla vlnu nenávisti a to i ze strany hordy (každý by se měl stydět a raději přejit ke cvalíkum..pff) tak moje favoritka bude vždy a vždy byla Sylvannas, i přes vše co se momentálně odehrálo nevěřím tomu, že zapálení teldrassilu, zaplavení Undercity, nebyl promyšlený tah. Vždy byla straték na úplně jiné úrovni, než kdo jiný, a jelikož můj účet je zaplaven téměř polovinou undeadu tak For the Forsaken zkrátka. Věřim, že vytře zrak všem v nadcházejícím datadisku s tím, že vše co udělala bylo bedlivě naplánované. For the Banshee queen !!

Dalken 09.08.2018 17:36

Nenechte se prosím zmást jménem Anduin, neboť můj největší, nejoblíbenější a hlavně moje ikona je Anduin Lothar. Po načtení spousty knih jsem dospěl k názoru, že Lothar byl vždy ten můj nejstatečnějším a nejlepším vůdcem. Řadí se sice mezi věky velmi zpátky za událostmi BfA, přesto si myslím, že to byl Otec všech z Alliance. Většinu života strávil pod vedením krále Llanea Wrynna. Je mnoho důvodů, proč si získal mé srdce. Je to statečný, moudrý a velký válečník, brilantní stratég, otec Alliance, přítel Llanea a Medivha a skutečný Lev. Z kroniky jsem se dočetl, že pouze on vedl boje s orky za První války a když nás náš král Llane opustil, zachránil co nejvíce obyvatel Stormwindu a odešel s nimi hledat pomoc v Sedmi královstvích. Velitel armády Stormwindu tak ale neskončil u pomoci, rozhádaná království bojovala o to, kdo se ujme velení a nikdo nesouhlasil s vládou toho druhého. Nečekaný moment přišel ve chvíli, kdy tehdy král Terenas Menethil II. zjistil skutečný původ Lothara. V žilách mu totiž kolovala pravá krev kmene Arathi (pro doplnění - Arathi byla první jednotná říše lidí) a jeho předek byl Thoradin. Největší překvapení tedy bylo, když si ho většina zvolila ze svého vůdce v útoku proti orkům z Draenoru a všichni mu dali svá vojska k odboji. A nebylo toho málo, pod jeho vedením sloužilo nejen většina králů (Terenas Menethil II., Thoras Trollbane a třeba i Daelin Proudmoore), ale i dříve méně známí, dnes legendární paladinové Uther Lightbringer, Turalyon, Tirion Fordring, Saidan Dathrohan a myslím ještě Gavinrad? Těžko se to vše pamatuje, bylo jich hodně. Samozřejmě zde byli i Alleria a Khadgar. Myslím, že díky němu jsme vyhráli válku proti orkům v Druhé válce. Lothar bohužel zemřel při boji s Orgrimem Doomhammerem, ale jeho odkaz dosud existuje v podobě Synů Lothara - Turalyona, Allerie a Khadgara + Danath Trollbane a Kurdran Wildhammer.

Největší škoda je ta, že takové postavy již ve WoW nevznikají. Bojím se, že brzy již nebude koho oslavovat a následovat. Staří dobří hrdinové umírají, mladí zůstávají. A můžete ho znát i z filmu, kde jej bohužel udělali "underrated", dali mu syna, kterého nikdy neměl. Dali mu romanci s Garonou, kterou nikdy neměl a hlavně byl mladší, než by ve skutečnosti být měl.

Kazzatell 09.08.2018 17:09

W3 story line Gromash Hellscream

"Krvavý opar se zvedl a já se osvobodil..."

Dreamer14th 09.08.2018 16:58

Pokud se myslí jako frakce Aliance a Horda, pak díky knihám mám ze všech vůdců nejraději Turalyona, velitele Aliance po druhé válce. Líbí se mi, jak byl jeho charakter rozebrán až na dřeň kosti, při čtení řádků o něm jsem ty emoce úplně cítil. Ano, knihy v kterých se vyskytuje nejsou zrovna nejlépe napsané (Příliv temnoty, Za temným portálem), ale postava Turalyona je tak dobře promyšlená, že díky tomu se staly knihy mými oblíbenými.

Marougin 09.08.2018 16:36

Rhonin, mému srdci nejblíže. Já teda nemám rád zrzky, tak jako Cartman, ale tenhle to byl pán. From zero to hero. Nevím, jak jinak to napsat. Postava, která pro mě narozdíl od Khadgara měla nějaké kouzlo, vtip a smysl pro ty nejzkladnější věci, jako je rodina.

Asimerian 09.08.2018 16:24

Mne sa vždy páčil Cairne Bloodhoof už ako som hrával Warcraft 3, vždy bol čestný a plnil si svoje záväzky

Talony 09.08.2018 16:00

Sice je už mrtvý, ale Voljin zboznuju jeho charakter, velmi inteligentni a schopny troll. Mel veliky potencial véct hordu stejně jako Thrall, který byl nejlepší warchief. Udelal mnoho v Pandarii i driv. Bohuzel v Dreanoru jako Warchief neměl hodne možnosti jak dostat hordu výš a nazacatku Legionu jsme o něho prisli. Ted chce jen Sylvanas vyuzit nejakeho trolla ktery by vedl Darkspear trolly a "slouzil" Sylvanas aby ho mohla využít. Tohle by Voljin nikdy nedovolil, kdyby vedel co by mela Sylvana v planu tak nikdy by ji nejmenoval jako Warchiefa. Bohuzel tak není. Tak ze momentalnim případě je to Saurfang ma svoji cest a je to podle me pravý ork, ktery si neco prožil.

@ndy 09.08.2018 15:57

Ač to tak dříve pro mě nebylo, tak oblíbeným vůdcem se pro mě stal Genn Greymane. Stalo se tak právě po části příběhu v Stormheimu, bitvě o Broken Shore a nyní v bitvě o Lordaeron. Je pravda že občas nekrotí své emoce, ale přece jen je to zvíře Navíc pokud ho Sylvanas připravila skoro o vše, ani se mu vlastně nedivím.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet