Legion soutěž #1 - Oblíbený vůdce frakce!

  Soutěž    Blizzard    WoWfan   

Legion nám končí a mnozí z vás přijdou o víkendu oslavit příchod nového datadisku na pořádanou launch párty, která se odehraje v Geekarně. Pokud chcete ovšem slavit i jinak, rozhodně se můžete zapojit do našich soutěží, které jsme si pro vás připravili společně s firmou Blizzard Entertainment.

 

V tomto soutěžním článku se budeme soustředit tak trochu na preference každého z vás! Trochu využijeme současné situace, která rozděluje hráče na mnoho táborů. Napište nám, kdo je vašim oblíbeným vůdcem frakce. Nestyďte se a řekněte nám, proč tomu tak je a jaké činy dopomohly k tomu, že si vůdce získal vaše srdce!

 

Nejlepší komentáře se mohou těšit na zajímavé odměny v podobě jednoho 50x70 cm velkého Legion plakátu, pěti nafukovacích Warglaive zbraní a jednoho plyšového Frostwolfa!

ltkf31jr4d_84870db593c0e39e1bce25946f3bc1b606017ff9_1533727479_4673.jpg r66bawsfdt_da57e6e26c5617232872be2ad16470d65c398b56_1533727458_3953.jpg

Soutěž je sponzorována společností Blizzard Entertainment a končí 10.8.2018 ve 12:00. Výherci budou kontaktováni přes e-mail, který použili při registraci na weby Blizzfan.cz.  


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Doragon258 09.08.2018 15:19

Top 1. Sylvanas Windrunner. Obdivuji ji. Jestli je podle mě někdo nejlepší vůdce tak ONA! Silná, krásná, smrtící, lstivá, chladná a k tomu banshee Elfka. Má mnoho vlastností ale tyhle myslím stačí. Přesto že se zdá že jde jen za zkázou tak má cíl. Přemýšlí a intrikuje ale přesto se nebojí i otevřeného konfliktu. Mohla utéct a zachránit si tehdy život ale ona se Arthasovi postavila. Jasně bylo tu mnoho užasných vůdců ale ona je jedinečná. Nelze jí prohlednout během pár hodin za obrazovkou. Můžete se snažit jak chcete ale ji neoblbnete. Současný stav je sice proti ní ale přesto za ní stojím! Je důvodem proč jsem s hrou World of Warcraft začal a i pokračuji!!!
#ForTheHORDE
#ForTheSylvanas

rrait 09.08.2018 14:57

za mě jednoznačně vol'jin kterému fandím už od doby co sem si založil svého trolla warriora, je to jeden z mála vůdců kterým nekde nic vytknout si myslím

Drexlai 09.08.2018 14:48

Můj favorit je Orgrim Doomhammer, líbilo se mi jak vedl Orky, když jim hrozilo vyhlazení na Draneoru. Vedl válku kvůli svému lidu, aby nevymřeli a ne pro zabírání nových území. Jako jeden z mála pochopil jak je Fel nebezpečný a že ničí přírodu, tudíž i zdroje potravy atd. Takže když se dostal na post náčelníka, tak jeho užívání zakázal. Měl to v hlavně srovnané tak, aby zachránil svou rasu, což považuju za výbornou vlastnost pro náčelníka svého lidu

Formbi 09.08.2018 14:47

Anduin Wrynn je pro mě na nejvyšší příčce, jakožto vůdce. Ano, jistě, pro mnohé je to zšenštilý slaboch (Nixxione ty víš co myslím), ale pro mě je to jeden z mála vůdců, jehož příběh není vyprávěný jenom formou velkolepých příběhů a jako jeden z mála se vyvíjel před našima očima. Kdo by si přeci nepamatoval toho malého kluka uprostřed trůnního sálu, nad kterým dohlížel Bolvar a lady Preston (měl jsem huntera, vím žes to byla ty, Onyxie!)
Prošli jsme s ním mnoho dalšího příběhů a viděli, že má přednosti, které jej předurčují pro roli vůdce. Chladná hlava kupříkladu, když zabránil svému otci aby zabil Moiru během okupace Ironforge. Ukázal nám svou kuráž, když byl zajat Onyxií a kde by to mnohý válečník vzdal, on vytrval. Ukázal nám cílevědomosti, když se v Pandarii odmítl vrátit domů a navzdory všem nebezpečím se snažil odkrýt tajemnství tohoto kontinentu. Prokázal talent pro diplomacii během zkoušel v chrámu bílého tigra a mnoho dalšího kvalit, hodných vůdce.
Co ale pro mě je nejlepší ukázka správného vůdce, ukázal pokoru, když v přestrojení vkročil mezi svůj lid, slyšel jejich kritiku a uznal, že mají pravdu. Že není takový, jako jeho otec. Není takový válečník, ani král, jakým byl Varian.
Anduin uznal, že nemůže být, jako jeho otec a uznal své nedostatky, o to víc ale docenuji jeho přednosti, které jsem vypsal výše. Je nedokonalý a uznává to. Má co zlepšovat a snaží se. A jeho nedávné činy jasně dokazují, že nenechá Alianci, aby ji někdo jenom tak udeřil a nedostal dvakrát tolik nazpátek.
Vím, zní to hloupě, takhle psát o fiktivní postavě, ale pro mě je to fiktivní postava, kterou obdivuji, protože ukazuje, že není nic špatného na tom, když něco nedovedete, nebo v něčem nejste dobrý, pokud přijmete kritiku a hodláte se zlepšit.
Dlouhou vládu tobě, můj Králi.

kastis 09.08.2018 14:46

Sylvanas, výtvor prince pohromy. Sylvanas sice není dobrý warchief, ovšem rozhodnutí podpálit telldrasil a převzít vládu nad celým kalimdorem, bylo po taktické stránce výborné rozhodnutí. Válka jaká nás teď čeká, tu ještě nikdy nebyla. Už se nemohu dočkat až nám Banshee předvede další ze svých rozporuplných rozhodnutí.

Alastorm 09.08.2018 14:33

Tyrande whisperwind. Jednak svým tím, co vše dokázala ve válce prastarých ale i po ní. Díky její důvěře v Illidana. Kdyby nepřemluvila Malfuriona, tak by asi Illidan nepomohl k porážce Legie. Díky jejímu silnému vedení Night elfů.

Laysman 09.08.2018 14:26

Garosh Hellscream. Potomok slávneho Groma ešte z čias veľkolepého warcraftu3. Pre mňa jednoducho silný charakter ktorého činy ideológia a celkovo zmýšľanie sa zaryli do pamäte. Nie preto že by sa v ňom človek videl alebo s jeho myslením súhlasil ale preto že bol dostatočne originálny a odrážal v sebe realitu nášho sveta v ktorom žijeme. Takýto hate voči rasam a odlišnostiam je bohužiaľ stale aj dneska veľký problém, všetci vieme co sa vo svete deje. A jeho pribeh je symbolom ze veci nakoniec musia skončiť dobre so šťastným koncom.
Okrem iného jeho pribeh sa točil okolo pandarie. Náš svet v ktorom žijeme v sebe ukrýva určitú dávku fantasy a magie presne ako tam.. funguje podobne ako tam, len to nevnímame a materialne založení ľudia o tom ani netušia a neuvedomujú si to, pravé sci-fi je náš vlastný vesmir ktory ani ako ľudia nemáme šancu pochopiť. Pre mna všetko symbolika vďaka ktorej si môžem lepšie predstaviť ako by to mohlo byť a čo všetko môže naozaj existovat.

kovan5291 09.08.2018 14:25

Stručně Go'el Protože je TOP a sjednotil Hordu sice teď nepatří mezi současné leadery ale v mém srdci je stále TOP 1.

Grantus 09.08.2018 14:13

Pro mě je to ze současných vůdců jednoznačně Baine Bloodhoof. Mám rád Hordu takovou, jaká byla za Thralla a obecně během WC3 - hrdou, nespoutanou, ale pořád čestnou, férovou a schopnou/ochotnou řídit se hlasem rozumu. A Baine je poslední, kdo pro mě takovou Hordu představuje. Nikdy se nebál dát warchiefovi najevo, že s ním nesouhlasí, ať už to byl kus krvavého hadru hozený do Garroshova ksichtu u Theramoru, nebo celá jeho scéna se Sylvanas v posledním cinematicu. A nikdy se nenechal strhnout k fanatismu, unáhlenosti a krvežíznivosti; vždycky byl tím, kdo preferoval mírová řešení, i když byla riskantní, jako třeba jeho tajná korespondence s Anduinem.

Ish'ne Alo'Porah!

Jorssk 09.08.2018 14:09

Určitě Thrall. Sjednotil orky a byl moudrý vládce který nejednal agresivně a nejprve používal mozek. Rozhodně syn svého otce.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet