Legion soutěž #1 - Oblíbený vůdce frakce!

  Soutěž    Blizzard    WoWfan   

Legion nám končí a mnozí z vás přijdou o víkendu oslavit příchod nového datadisku na pořádanou launch párty, která se odehraje v Geekarně. Pokud chcete ovšem slavit i jinak, rozhodně se můžete zapojit do našich soutěží, které jsme si pro vás připravili společně s firmou Blizzard Entertainment.

 

V tomto soutěžním článku se budeme soustředit tak trochu na preference každého z vás! Trochu využijeme současné situace, která rozděluje hráče na mnoho táborů. Napište nám, kdo je vašim oblíbeným vůdcem frakce. Nestyďte se a řekněte nám, proč tomu tak je a jaké činy dopomohly k tomu, že si vůdce získal vaše srdce!

 

Nejlepší komentáře se mohou těšit na zajímavé odměny v podobě jednoho 50x70 cm velkého Legion plakátu, pěti nafukovacích Warglaive zbraní a jednoho plyšového Frostwolfa!

ltkf31jr4d_84870db593c0e39e1bce25946f3bc1b606017ff9_1533727479_4673.jpg r66bawsfdt_da57e6e26c5617232872be2ad16470d65c398b56_1533727458_3953.jpg

Soutěž je sponzorována společností Blizzard Entertainment a končí 10.8.2018 ve 12:00. Výherci budou kontaktováni přes e-mail, který použili při registraci na weby Blizzfan.cz.  


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

FAB_Deni 09.08.2018 14:05

Myslím,že najlepší vodca bol Thrall. Jeho príbeh ma zaujal už len kvôli tomu, že jeho otec bol Durotan (milujem ho). Myslím si, ZE vládol najmierumilovnejsie a v záujme celej hordy, nerobil rýchle závery ani rozhodnutia, ktoré by mohli ovplyvnit mier medzi frakciami.

sw1tchCZ 09.08.2018 14:04

Muhehehehehe...
Nejoblibenejsi vudce frakce? Nepujdu po vzoru vsech ostatnich co tu davaji Anduina, Sylvanas... U Variana sem si i rikal ze ho sem dam, ale toho tu nakonec nekdo zminil. Takze... Nekdo kdo pro zachovani te frakce obetoval i zivot. Kdo uz kdysi obetoval svuj zivot aby zachoval preziti jine frakce. Kdo nevahal ani na okamzik a sel na suicide mission do Naxxramasu, aby zachranil sveho otce a vratil se sam a se zjistenim ze otce fyzicky zachranit nemuze... Mnozi jiz tusi a Esperanta uz vi. Highlord Darion Mograine. Az do Legionu vudce Knights of the Ebon Blade. Bez nej by nebyla Lights Hope, Order of the Silver Hand, Argenti a hlavne po Legionu by nebyl ani hrac a vedeni Ebon Blade. A Ashbringer by mela Scourge, bud Kul'thuzad nebo Lich King a byl by stale Corruptnuty... Tohle je vudce, ktery pro preziti nebo zachovani toho v co veri nevaha polozit svuj zivot. Nekolikrat...
We truly do what living cannot. Ashes to ashes, my Highlord.

Pazzish 09.08.2018 13:48

Anduina. Jsem srdcem za Hordu,ale anduin mi vždycky připadal spíš jako kněz. To že se dokázal vzchopit, bojovat za svůj lid a ještě si zachovat tvář...respekt.

Pazzish 09.08.2018 13:48

Anduina. Jsem srdcem za Hordu,ale anduin mi vždycky připadal spíš jako kněz. To že se dokázal vzchopit, bojovat za svůj lid a ještě si zachovat tvář...respekt.

Sentry 09.08.2018 13:42

Anduin - mladý král toho sice ještě moc nedokázal, ale má kuráž. Navíc by neobětoval své lidi jako např. Sylvanas.

Zirilla 09.08.2018 13:39

Pre mňa je to Sylvanas. Neťahá ma to k nej srdcom. Zapálenie stromu ma vážne mrzí a štve. Aj to čo sa stalo s Undercity. Ale to je presne to, čo sa mi na tom páči! Posúva príbeh ďalej, má to zvraty, má to dojemné časti, má to konflikt ktorý hráčov rozdeľuje aj spája. A to je to, čo dobrý príbeh potrebuje. Nebolo u nej hneď od začiatku jasné, ako to bude vyzerať, ako u good guy Anduina. A to ma baví.

AnIxE 09.08.2018 13:39

Samozřejmě že Varian Wrynn, bojoval za Alianci až do konce a zemřel jako hrdina. Jeho smrt byla hodně smutná

Bonox 09.08.2018 13:26

Anduin Wrynn - jeho příběh má postupnou gradaci, kterou můžeme sledovat už několikátý datadisk. Je to postava, která již v raném věku zaznamenala velmi citlivou ztrátu a to v podobě úmrtí jeho matky a krátké době po tom i zmizení jeho otce. V této době byl vychováván regentem Bolvarem k němuž si vytvořil láskyplný vztah. Po návratu jeho otce armády Azerothu táhly porazit Lich Kinga, kde padl Bolvar, což jistě velmi zasáhlo i Anduina. Dále pak sledujeme komplikovaný vztah otce se synem, kdy syn nehodlá jít v otcových šlépějích a otce to velmi raní. Anduin sází na jinou kartu než jeho otec, který řeší vše válečnictvím, zatímco Anduin se učí řešit spory diplomacií. během tohoto prohlubuje vztah se světlem jako málokdo před ním (možná Uther). V předposlední fázi se však otec se synem začínají respektovat a zjistili, že jeden od druhého se můžou hodně naučit (Varian, že ne vše má pouze silové řešení a Anudin, že k zachování míru je třeba něco obětovat). Následně Varian umírá a Anduin je sám, zmatený, na bedra mu padlo vedení celé Aliance a on sám se nepovažuje za tak silného jako byl jeho otec. V této době nastupuje Genn Greymane, aby mu nahradil otce a Anduin se učí kralovat a vést armády Aliance. Vrchol toho všeho je pro mě cinematic BfA, kde Anduin prokázal nejen bojové umění, ale i ohromné propojení se světlem, které dokáže přivolat na pomoc v době nejvyšší nouze. Jeho budoucnost vidím tak, že spojí válečnické umění se svým kněžstvím a bude z něj jeden z nejmocnějších paladinů v historii Warcratfu po vzoru Turalyona, Uthera nebo Arthase pokud by nedošlo k jeho pádu do temnoty.

kastroll 09.08.2018 13:09

Pro mě Anduin, vždycky když ho vidim tak si říkam , že jednou taky někoho takového potkám. Uděláme registraci a budem žít štastně až do smrti. Nemluvě o tom, že si pořídíme malýho černouška s jménem Uvuvwevwevwe Onyetenyeweve Ugwemubwem Ossas.
Ne. Dělám si prdel. Nehraju za alíky..
Za mě jednoznačně Grommash.. v knihách mě bavilo číst jak řve a zvedá morálku. Plus W3. Prostě týpek, kterej v tý hře už neni a nebude.

Praotectrekkie 09.08.2018 13:04

I když to není v dnešní době moc populární, stále mám jako vůdce frakce v největší oblibě Thralla. Nejen že vysvobodil orky ze zajateckých táborů, ale přispěl k jejich vymanění z démonického vlivu, nasměroval je k jejich původní kultuře a umožnil jim založením nové Hordy přežití na Azerothu, dokud se na roztříštěný Draenor stejně vrátit nemohli. Dokázal jednat i s ostatními rasami (některé přijal do Hordy) a jako dobrý diplomat uměl vycházet i s opačnou stanou, když šlo o osud celého světa při Archimondově invazi. Je jen škoda, že nakonec musel funkci Warchiefa předat dál a zrovna Garroshovi, který se přes původní naděje příliš "neosvědčil".

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet