SPOILERY - Co Blizzard (možná) oznámí na Gamescomu

  gamescom    azshara    patch 8.1   

Před pár dny jsme si povídali o programu, který Blizzard chystá pro letošní Gamescom. Jejich panely, včetně toho pro World of Warcraft, se budou konat ve středu 22. srpna. Vzhledem k plakátu, který na akci láká, se usuzuje, že se zde dozvíme konkrétnější informace o královně Azshaře, která má být finálním bossem dosud nezveřejněného dalšího raidu po Uldiru. Primárně se dá očekávat zveřejnění Azshařina Warbringers videa, a pokud budeme mít štěstí, možná se s námi Blizzard podělí právě i o informace o chystaném raidu.

nil57i5f56_48f379280fe389e7c8950675df8d05b9e95feb8a_1534445676_9601.jpg

Na Redditu se zároveň včera objevil topic, jehož autor tvrdí, že ví, co všechno Blizzard na Gamescomu ohledně Battle for Azeroth oznámí. "Kamarád jeho kamaráda" prý na Gamescomu každý rok pracuje a občas se doslechne i nějaké ty výživné detaily o programu.

 

Berme v úvahu, že jde o neověřené informace od kamaráda něčího kamaráda (což důvěru zrovna nevzbuzuje), a i kdyby to nestačilo, Reddit je velmi často zdrojem všelijaké rakoviny. Informace, které topic předkládá, však na druhou stranu působí velmi uvěřitelným dojmem, a některé z nich jsme přinejmenším částečně předvídali tak jako tak. Čtěte každopádně na vlastní nebezpečí, a věřte rovněž na vlastní nebezpečí.

 

Následující text může obsahovat spoilery budoucího obsahu Battle for Azeroth.

 

Patch 8.1 – Nazjatar a spojenecké rasy (Kul Tirané, Zandalari)

  • Patch by měl nést název "The Tides Whispers" (Šeptání přílivů).
  • Měl by obsahovat raid v Nazjataru, čítající 9 bossů. (Ač to zdroj přímo nezmiňuje, s 99 % pravděpodobností jde o onen raid, jehož finálním bossem má být Azshara – Nazjatar je koneckonců její hlavní základna.)
  • Dva nové dungeony, rovněž v rámci Nazjataru.
  • Daily quest hub v Nazjataru.
  • Spojenecké rasy Kul Tiranů a Zandalari trollů se hráčům zpřístupní, jakmile dosáhnou Exalted reputace s frakcí Nazjatar Resistance (frakce, které patří výše zmíněný quest hub).
  • Trailer k patchi komentuje N'Zoth. (*Bellatrix  u klávesnice omdlévá.*)
  • Na PTR by měl být patch dostupný ke konci října.

 

Co po Nazjataru?

  • Blizzard ukáže artwork zkrvaveného Anduina Wrynna a Sylvanas v její podobně smrtonošky, jak na sebe útočí. Další detaily až na BlizzConu.
  • Dočkáme se cinematicu věnovaného Gennu Greymaneovi, podobně jako svůj cinematic dostal Saurfang. V cinematicu bude vystupovat kromě Genna také Katherine Proudmoore a Taelia Fordragon.

 

Další informace

  • Blizzard prý také oznámí, že WoW je po spuštění Battle for Azeroth opět na více než 10 milionech subscriberů.

 

Heroes of the Storm

Jelikož mnozí z vás určitě hrají i Heroes of the Storm, podělíme se s vámi i o údajné nové informace o této hře od téhož zdroje.

 

  • Do hry přijde nový hero – Mephisto z Diabla 2. Uvidíme jeho cinematic a preview.
  • Dostupný by měl být na PTR "tento týden".
  • Chystá se další event High Heavens (Nebeské výšiny) vs. Burning Hells (Horoucí pekla). Event skončí týden před BlizzConem.

 

Osobně si myslím, že informace jsou pravdivé. Nazjatar jako předmět dalšího patche se dá díky již potvrzenému zapojení Azshary odhadnout téměř s jistotou, údaje o zpřístupnění Kul Tiranů a Zandalari trollů zní více než logicky, Gennův cinematic rovněž –  jelikož dostal svůj cinematic Saurfang jakožto pravá ruka náčelnice Hordy, bylo by jedině fér, kdyby se téhož dočkala pravá ruka krále Aliance.

 

Co na údajný budoucí obsah WoW říkáte vy?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Randy 25.08.2018 16:57

Tak okrem Azsharinho Warbringer videá sme sa skoro ničoho z vyššie uvedeného zoznamu nedočkali :/

Perzeus 1 24.08.2018 16:56

Těším se moc bfa má naké mouchy každému se nemusí úplně vše zamlouvat ale pro mě zatím good obsah i legion byl dost povedenej ale bfa jo přejede bych řekl můj názor

cerv255 21.08.2018 15:59

a jestli ještě někdy v budoucím patchi vystoupí ještě Calia Menethil a její light undead, tak to bude teprve paráda. Ale na Genna a Taeliu se fakt těším a hlavně na ten jeho cinematic.

tattoo 20.08.2018 21:09

Taelia Fordragon... :-D
Tak to je zcela jasný. Jestli né teď, tak ho vyhrabou v příští expanzi. :-D

Bellatrix 20.08.2018 23:02

Taky si říkám. Průhlednější už to být nemůže.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Valohran 20.08.2018 20:21

Hype! I kdyby byla pravda jen půlka toho tak se moc těším. Nevím jak to vlastně přišlo, ale jsem docela napjatý, co se bude v BfA dít, i když nám dávají poměrně hodně náznaků. Už od minulého FFka, kdy jsem neplánovaně strávil spoustu času nostalgickým vzpomínáním na WoW přednáškách, jsem zvažoval přechod na ofik a vaše přednášky a články, ať už ty vzpomínací nebo ty o novinkách v příběhu mě znovu tak vtáhly do wow světa, že jsem BfA neodolal a zatím ani trochu nelituju. Díky, že si s tím dáváte tu práci a děláte skvělé články a přednášky!

Bellatrix 20.08.2018 23:03

Jsme moc rádi, že je naše práce k užitku a že se líbí, děkujeme za chválu

Šéfredaktor WoWfan.cz

ebolus 20.08.2018 20:05

Taky si myslím, že to vypadá docela uvěřitelně. Pokud to cucal z palce, musí ho mít vycucaný na kost...

Jikonekt 20.08.2018 18:17

To už i Anduinův pes dostane vlastní cinematic? No toto :P :_)

Walther 20.08.2018 20:20

Sylvanas ho dostane také. Každý raid boss má.

Lockdaar 20.08.2018 15:28

Vypadá to celkem na první pohled uvěřitelně, ale stejně si raději počkám až jak to skutečně bude. Jediné, čemu bych asi nejvíce z toho věřil, je ta zmínka že mají zase více jak 10 miliónů platících hráčů. Nedávno jsem pod nějakou novinkou v komentářích zmiňoval to, že se populace jednotlivých serverů celkem hodně zvedla a že serverů se statusem "Low" je znatelně méně než třeba před půlrokem - podobná situace je i u francouzských, německých, ruských a ostatních realmů.

Esperanta 20.08.2018 15:21

Cinematic s Gennem? Plz, perte mi to rovnou do žíly!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet