Super Frogs vyhrály první americký PvP turnaj!

  PvP    Arena    Championship   

V průběhu minulého týdne proběhl první letošní PvP turnaj na americkém kontinentu. Turnaje se zúčastnilo třicet devět týmů, avšak vyhrát mohl pouze jeden. Je to již nějaký ten pátek, co Blizzard přestavil nová pravidla PvP turnajů. Ty, které jsou oficiálně pořádány Blizzardem, mají velice lákavé výhry a samozřejmě hromadu bodů, přes které se týmy mohou dostat až do finálových kol na BlizzConu.

 

Dvanáct nejlepších týmů se mohlo těšit z následujících cen:

1. místo – 180 bodů a 5 000 dolarů

2. místo – 120 bodů a 2 800 dolarů

3. místo – 80 bodů a 1 600 dolarů

4. místo – 60 bodů a 600 dolarů

5. – 6. místo – 40 bodů

7. – 8. místo – 20 bodů

9. – 12. místo – 12 bodů

 

O víkendu, tedy přesněji 10. – 11. února proběhl také přímý přenos, ve kterém mohli fanoušci sledovat souboje osmi nejlepších týmů tohoto turnaje. V soubojích nechyběly například oba týmy Methodu, The Move nebo Super Frogs. Komentování turnaje se tentokrát zúčastnila čtveřice zkušených moderátorů – Rich Campbell, Adrian ‚Healingstat‘ Archer-Lock, Elliott ‚Venruki‘ Venczel a oblíbený Mohammed ‚Ziqo‘ Beshir.

 

Absolutním vítězem turnaje se stal tým Super Frogs, který prošel turnaj bez jediného zaváhání a porazil všechny soupeře v hlavní skupině. Ve finále se Super Frogs setkali s Method Orange, který si prokousal cestu do finále přes skupinu poražených (viz. níže). Osobně musím říct, že poslední, tedy sedmý zápas mezi těmito týmy, byl opravdu epický a doporučuji se na něj podívat. To, co předváděli oba healeři, je naprosto úžasné a dívá se na to prostě dobře.

 

 

Super Frogs si tedy odnáší 180 bodů a 5 000 dolarů. Oba Method týmy si mezi sebou rozdělí druhé, resp. třetí místo, což dělá 120 bodů a 2 800 dolarů pro Method Orange a Method Black si odnáší 80 bodů a 1 600 dolarů. 

Již tento týden na nás čeká již druhý evropský turnaj, do kterého je momentálně přihlášeno již 39 týmů. Registrace jsou ovšem otevřeny do dnešního odpoledne, přesněji do 18:00, takže pokud máte alespoň další dva hráče a chcete si zkusit své štěstí, neváhejte a přihlaste se.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jikonekt 12.02.2018 14:05

Tedy fakt respekt z ceho se ty healeri dokazali obcas vyhrabat... kombo DK a monk musi bejt strasnej burst... :_)

Nekrotaj 12.02.2018 12:19

Odměny vyloženě k smíchu, na Blizzard.

Jikonekt 12.02.2018 14:06

Tak odmeny vylozene neurazej, ale na to o jakou hru a firmu jde nejsou nijak velky, to je fakt.

Ellendway 12.02.2018 14:24

Asi je nám všem jasné, že World of Warcraft, resp. jeho esport netáhne tak moc, jako je tomu například u Hearthstone nebo Overwatch. Z toho důvodu jsou ty odměny také nižší.

Přeci jen včera při finálovém zápasu bylo na živém přenosu připojeno 21 tisíc lidí, což je ukrutně málo. A hlavně... těch turnajů je měsíčně podstatně více. V průměru to vychází na dva turnaje na jeden kontinent měsíčně. Ano, odměny jsou malé, ale dokud bude malý zájem ze stran diváka, nic se nezmění. Bohužel.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet