SW: Old Republic nemá šanci

/pic/uploaded/swvswow

Každých pár let (nebo snad měsíců) se objeví hra, o které se mluví, jako o konkurentovi World of Warcraft. Jenže takové hry vždy pomalu upadnou v zapomnění a pak většina z nich musí zrušit poplatky z hraní, které nalákají o trochu více hráčů do hry.
No kde je teď Aion, Age of Conan, Lord of the Rings Online, Star Trek Online? Všichni asi víme kde. Plácají se u dna, ze kterého se trochu někteří odrazili díky zrušení výše zmíněných měsíčních poplatků.

Poslední léta se mluví taky o jiné potencionální hře, která by mohla konkurovat WoWku. Ano, teoreticky je to možné, jelikož její Universum je možná i propracovanější, má delší tradici a i více fanoušků. Tou hrou je Star Wars: Old Republic a Greg Street, hlavní designer WoWka o ní vyprávěl redakci Eurogameru. První začal zvolna.

Jako hráči se těšíme, protože MMO hry milujeme a tahle vypadá, že bude moc dobrá. Těšíme se, až si ji budeme moct zahrát.

Poté trošičku přitvrdil.

Tolik se ale té konkurence nebojíme. Naše hra existuje už šest let, dodali jsme do ní spoustu nových věcí a pro někoho, kdo přijde teď, bude hodně těžké, aby to překonal.

Greg se také ani nedomnívá, že by lidé masivně utíkali k SW: Old Republic kvůli tomu, že je novější, bude mít lepší grafiku apod.

Nejdůležitější je, co ta která hra všechno umí. Musí mít dobré levelování, skvělé PvP souboje, raidy, možná i nějaké hodnocené bojiště… Když děláte novou hru, najednou máte tak obrovský seznam věcí, co ta hra musí mít, že ani my jsme to s World of Warcraft nedokázali mít ve hře od začátku. Postupně jsme ty další a další možnosti přidávali.

Dále řekl, že každá MMO hra, která vyjde, bude porovnávána s World of Warcraft a WoWko je opravdu gigantická hra. Což je vše pravda.

A jaký je váš názor na Star Wars: Old Republic? Myslíte si, že z něj bude velká konkurence WoWka nebo se stejně jako Ghostcrawler neobáváte?
Podle mě to asi velká konkurence nebude a je to škoda. Hra má velký potenciál a kdyby vyšla před pěti nebo čtyřmi lety, mohla by to být velká konkurence. Však vývoj té hry už stál tolik, že jen těžko zaplatí náklady.



Naposledy upravil/a Wrent 11.12.2010 v 16:28:00.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Riko 14.12.2010 18:41

Snake Plisken
Uvidíme, až to vyjde. Ale že by to převálcovalo WoWko? Teď jsem se válel smíchy na stole.
Tady uz bylo her co chtely pokorit WoWko a jak dopadly?......

Wrent 14.12.2010 17:53

Je pravda, že Má SWR šanci? by znělo míň bulvárně.

debIT 14.12.2010 08:22

A aby muj predchozi prispevek nebyl uplne offtopic, tak ja si myslim ze kdyz odvedou dobrou praci, tak proste lidi co maji raidi SW budou hrat SWR, ti co maji raid Warcraft budou hrat WoW a ti co maji radi oboje, budou travit cas tam ci tam, podle toho kde se zrovna budou min nudit, kde bude zrovna aktualnejsi a poutavejsi obsah.

debIT 14.12.2010 08:20

Snake Plisken
Však je dělaný, aby zaujal. Buď rád, že tam není ŠOK!...., jako v každém bulvárním plátku.
Popravde, presne tohle jsem si pomyslel kdyz jsem videl ten nadpis. Jejda .. bulvar uz i tady

Murfen 14.12.2010 08:11

Nevím, ale jak jsem se už zmínil ve svém komentáři k článku - Datadisk každý rok - pro mě wowko jako hra přestává nabízet podstatu proč jsem ho začal hrát....tedy, Star Wars uvítám a zcela jistě zahraju a to důkladně...a naopak wowko hraju jen proto, že není konkurence avšak nikoliv díky genialitě wowka ale díky monopolu a manipulaci blizzardu, který především sází a na skutečnost, že lidem přijde líto jej přastat hrát už jenom kvůli těm desítkám hodin co do něj a svých avatarů investovali...

Toren 12.12.2010 14:06

osobně mě zajímá jak skončí pvp a ještě více jak dopadne pve, protože to bude podle mě problém nedokážu si představit jak jdu v SW nějakou instanci

Skynet 12.12.2010 14:02

WoWku dokáže konkurovať iba sám Blizzard, a možno ani to.

Snake Plisken 12.12.2010 13:26

Uvidíme, až to vyjde. Ale že by to převálcovalo WoWko? Teď jsem se válel smíchy na stole.

tommygun 12.12.2010 11:41

Ja osobne si myslim ze SW:tor by v soucasnosti wow prevalcovalo. Zase ale nevime co na nas ceka v dalsich datadiscich. Rek bych ze tyto dve hry to budou mit proti sobe vyrovnany ja osobne si SW moc rad zahraju a mozna se preorientuju z wow na nej uplne. Kazdopadne to hra bude urcite zajimava a myslim ze i velmi zabavna. Souhlasim ze ten nadpis SWld republic nema sanci je velmi prehnany. Bioware sou mistry v RPG takze po RP strance wow na 100% dostanou a jinak SW maj celkove uz hodne fanousku a propracovanou historii, takze maji z ceho tezit a urcite dostanou hodne lidi jeste nez by se PRIPADNE rozneslo ze je to hra spatna. Ocekavam vysoce kvalitni MMORPG.

Wrent 11.12.2010 16:37

Honza4545
Jinak zase nedělejme ukvapené závěri co my víme třeba bude lepši než wow a nebo třeba skončí jako lotr online který musel přejít na F2P aby nalákal lidi.Jinak myslim si že titul článku SW OLD REPUBLIC NEMÁ ŠANCI je trošku unáhlený a přehnaný
tomu se říká novinařina .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet