Tento týden je ve znamení World Questů + další informace!

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news4
Máme tu další týden a tentokrát budeme mít možnost pořádně procestovat Broken Isles za účelem plnění World Questů, které po tuto dobu budou nabízet bonusovou reputaci s příslušnými frakcemi. Vzhledem k probíhajícímu Pilgrim's Bounty eventu je výhodné získat buff , jenž vám zvedne množství získané reputace o 10 %. Jak buff získat se můžete dozvědět zde. Nezapomeňte si také vyzvednout v Dalaranu quest , který vás po splnění 20 World Questů odmění 5000 Order Hall Resources!

The Soultakers

Společně s novým týdenním eventem tu také máme nového World Bosse. Tentokrát se setkáváme s trojicí ve složení Soultrapper Mevra, Reaver Jdorn a Captain Hring na severovýchodě Stormheimu (ano, ten krásný ostrov, kam všichni rádi cestujeme, když zde nemáme objeveného flight mastera a žádné prostředky k chození po vodě). Na jaký drop se můžeme těšit? 860 ilvl waisty, neck, trinket , Storm Relic a v neposlední řadě se konečně Frost DK dočkali nového artefakt skinu v podobě !

Další pokračování Suramar kampaně

Tento týden budete Thalyssře pomáhat s trénováním Nightfallen armády, za což na konci quest série obdržíte a další progress v .

Nová série questů pro Archaeology

Pro ty z vás, kteří máte Archaeology, bude po dva týdny zpřístupněna quest série začínající . Po dokončení série obdržíte , což se vám také započítá do achievementu .

Naposledy upravil/a Bellatrix 23.11.2016 v 22:57:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sw1tchCZ 24.11.2016 08:05

Runes of Darkening... Finally... Po bezmála 500 (možná i více) popsaných stránkách na fórech a tísici komentů na všech možných stránkách zabývajících se WoW tématikou, nám bratrům a sestrám ve smrti Blizzard na začátku listopadu (pár dní před Blizzconem) vydá prohlášení, že ten skin nemá žádnou epickou questovou linii, kterou se tu všichni snažili najít (mnohdy to byli teorie takové, že sem skoro myslel, že to vymyslel sám Blizz) a je to jen a pouze drop z nějakého world bosse... Který teda ještě nepřišel... Teď když přišli The Soultakers, tak se zjistí, že to je opravdu 100% drop z nich a člověk k tomu potřebuje asi jen AK lvl 4... Nechci znít nějak naštavně, jen mě prostě mrzí, že to Blizz vyřešil takhle... Vždyť ti lidi, co se to snažili najít - už od Bety!!!! - si dali nějakou práci ať už s dataminingem (R.I.P. Futhark, Glowing Runestone...) nebo s hledáním Mal'Ganise na BI v důvěře, že to s ním má souvislost... Jak ty lidi, co tomu věnovali tohle nezměrné množství času, práce a úsilí k tomu přijdou? Jediné, co za to dostanou je skin, který pomocí bugu, který Blizz ještě neopravil už dávno mají, takže max dostanou barevnou variantu... Nemluvě o tom, kolik zpráv a ticketů na tohle téma museli GMka řešit...To nemoh někdo z Blizzu už v září nebo říjnu napsat, že to je z toho world bosse? Lidi by aspoň měli jistotu a věděli, že si budou muset počkat... No ale na druhou stranu je dobrý, že to padá z nich... Někdo předpokládal drop z Tichondria v Nightholdu...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet