Three Sisters

  three sisters    Windrunner    komiks   

V předchozích týdnech vyšel komiks Reunion o Jaině, který ukazuje, jak se čarodějka dozvěděla o trablích v Kul Tirasu a proč se do námořní velmoci Aliance vydá hledat spojence. Komiks The Speaker zase ukazoval dvě linky z života Magniho Bronzebearda, který nyní nese možná nejtěžší břemeno ze všech a sice mluvčího titánky, která dlí v samotném srdci Azerothu. Třetí komiks nese název Three Sisters a není o nikom jiném než o sestrách Windrunnerových. Všechny tři elfky si za svůj život prošly mnohým a ve většině případech bolestivou ztrátou. Sylvanas i přes lítý boj neubránila Silvermoon a Arthas jej přeměnil v bánší. Vereesa ztratila svého milovaného Rhonina při útoku na Theramore. A Aleria zmizela za Temným portálem, aby si bojovala svých tisíc let války s Plamennou legií avšak po boku věrného Turalyona... avšak poslední dobou musí svádět boj s něčím, co může být jednou silnější než ona. Jenomže mohou sestry po tom všem ještě zakopat válečnou sekyru? A dokáží si vůbec po tom všem ještě rozumět?

 

Komiks si můžete prozatím přečíst zde v originálním jazyce. Všem bych se též chtěla omluvit, že český překlad ještě není. Komiks jako takový přeložený je, ovšem pereme se (tedy spíš já) se zpracováním písma v komiksu. Jak sami uvidíte v tomto díle, je v něm například velmi speciální formátování, když Aleria slyší šepot. Sama doufám, že kápnu na to, jak to udělat inteligentně a bez jakéhokoliv rušivého efektu. Mějte tedy prosím strpení, jelikož v komiksu nejsou jen obyčejné bílé bubliny ale různé specialitky.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Heakler 06.06.2018 16:10

Lapal jsem každou stránku při čtení. Rozhodně nejzajímavější ze všech tří komixů. Tohle setkání si mnoho z nás tolik přálo a konečně je to tady. Vereesa jako "Little Moon" a nejmladší ze tří sester, které konflikt mezi jejími sestrami(jejími hrdinkami) dělá největší problém.. Odteď Vereesu žeru! My Little Moon hehe. Už se těším, jak si komix pročtu v rodném jazyce

Praotectrekkie 06.06.2018 15:20

Tak tohle je hodně dobrej komiks... a ten šepot Prázdnoty má fakt úžasnou atmosféru, to je třeba číst (třeba i v duchu) "nahlas".

cerberos 06.06.2018 15:08

Páni tak ten komiks Three Sisters mě strašně ale strašně moc zajímá ..dvě ze sester jsou u Aliance jedna z nich se pere s temnotou uvnitř ta třetí je mou milovanou náčelnicí Hordy..Vereesa určitě díky Rhoninovi zanevřela na Hordu ůplně díky Garroshovi na jeho místě ale ted stojí její sestra Sylvanas,Alleria se mohla připojit k Hordě ale bohužel co se událo u Sluneční studny ji Lorethmar vyhnal a ted bojuje sama se sebou s prázdnotou no měla by být takovou zprostředkovatelkou mezi Sylvanas a Vereesou..hm je to pěkně zamotané ale co si společně prožili při Arthasově invazi na Silvermoon by je mělo spojit aspon podle mě...

jawed 06.06.2018 12:35

Dobrý komiks stále mám sylvanas rád...aj napriek tomu čo chcela spraviť
som zvedavý ako to bude ďalej medzi nimi

FlokiEremitt 06.06.2018 11:53

Chci se zeptat jak jste na tom s překladem dvou předchozích komiksů.

Esperanta 06.06.2018 12:07

Bylo by fajn si přečíst článek až do konce.

FlokiEremitt 06.06.2018 17:32

@Esperanta Četl jsem, jen tam není specifikováno, pro jaký komiks to platí, předpokládal jsem, že pro tento, promiň.

Esperanta 06.06.2018 18:56

@FlokiEremitt Platí to pro všechny tři. To formátování mě zabije.

FlokiEremitt 07.06.2018 07:04

@Esperanta Tak, doufám, že na to přijdeš a nebudeš se u toho nervovat.

Aenlandrin 06.06.2018 11:22

"A Aleria zmizela za Temným portálem, aby si bojovala svých tisíc let války s Plamennou legií avšak po boku věrného Turalyona..." toto mi nieje celkom jasné, za temným portálom zmizli tak 25 rokov pred aktuálnymi udalosťami nie? Prečo sa teda hovorí o tisícoch rokoch vojny?

a ku spracovaniu prelozeneho textu v komikse... Acrobat Pro si s nim neporadi? nemam ho momentalne k dispozicii momentalne aby som overil

Esperanta 06.06.2018 12:09

Co se týče Thousands Years of War, je to vysvětlené tak, že v Twisting Nether čas ubíhá pomaleji a proto se jim to zdálo jako 1000 let. Takhle je to v lore vysvětlené.

Co se týče komiksu: hele, neporadí. Od minule to mají nějak upravené, takže se dá jen exportovat a to ubere kvalitu bublin šíleným stylem. Nebo zkopírovat ale zkopíruje to jen obrázek. A zkoušela jsem i v Adobe Pro a nerozpozná to text. Takže to budu muset udělat fakt hodně síleně v mém programu na komiksy. Jen přemýšlím ještě, jestli to nějak vyprintscreenuju ve velké kvalitě a pak poskládám dohromady nebo ty bubliny dodělám ručně. Brutálně se mi do toho nechce a pokud to budu muset dělat takhle, za jeden den to nebude. To bude práce na dlouho.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet