Tomb of Sargeras - Mythic - 1. den

  Tomb of Sargeras    Závod    Mythic   

Včerejší večer by se dal nazvat velkým překvapením. Americkým guildám se kolem 15. hodiny našeho času otevřely brány nového raidu Tomb of Sargeras na Mythic obtížnosti a začal tak další závod o světová prvenství.

 

Asi všem bylo jasné, že americké guildy budou využívat časového posunu a menší výhody v podobě dřívějšího otevření nejtěžší obtížnosti. V průběhu noci se dokázalo hned několik guild probojovat přes prvních několik bossů.

 

Je pravdou, že první bossové instance nejsou až tak obtížní, ale ruku na srdce, kdo by čekal, že během prvního dne se dočkáme pěti mrtvých bossů? Na druhou stranu to bylo podobné i v Nighthold

 

Pokud chcete vědět všechno z první ruky, rozhodně neváhejte a vyzkoušejte náš Blizzfan.cz Discord kanál, na kterém máme nastavené notifikace všech potřebných informací z progressu.

 

Gorroth – první boss instance byl zabit během několika okamžiků. O první zabití se zasloužila guilda Easy ze serveru Aerie Peak. Druhou úspěšnou guildou byla Big Dumb Guild z amerického serveru Illidan. Druhé zabití bylo zaznamenáno pouze šest minut po prvním zabití. Stupně vítězů za hodinu a půl od prvního zabití doplnila guilda Benched.

 

Demonic Inquisition – Dvojice bossů, která stála guildám v cestě, se rozloučila se světem živých velice rychle. Guilda Easy zopakovala svůj úspěch z prvního bosse a porazila tuto dvojici jako první na světě. Následovalo zabití guildy Big Dumb Guild a třetici zakončila guilda Limit. Mezi prvním a druhým zabitím opět neuplynulo mnoho času. Dle webu raider.io šlo o sedmnáct minut, což je jeden, možná dva solidní pokusy.

 

Harjatan – Zde si spravila guilda Big Dumb Guild náladu a dokázala porazit bosse jako první na světě. Bude to nejspíše i tím, že jej zabila ještě před tím, než se vypadala na Demonic Inquisition. Druhé místo patří guildě Easy a třetí místo dokázala ukořistit guilda Benched.

 

Sisters of the Moon – Tento souboj jsem sledoval nějakou dobu na streamu Big Dumb Guild, která svůj první den streamovala. Odcházel jsem v době, kdy měla guilda bosse na 17 %. Guilda dokázala své dosavadní umístění obhájit a porazila Sestry Měsíce jako první na světě. Po čtyřech hodinách od prvního zabití se podařilo guildě Limit ukořistit druhé místo. A během dnešního rána dokázala guilda Easy získat třetí místo.

 

The Desolate Host – Poslední boss této noci, který byl zabit. Guilda Big Dumb Guild dokázala zabít pátého bosse ještě před tím, než naběhly evropské servery po klasickém týdenním restartu. Tím progress noci skončil a do boje se dostaly i evropské guildy.

ggcxe2xgcp_39f58a265f7a150919da68274ca53ae6d59a2ed7_1498655245_2792.jpg

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

28.06.2017 19:55

6 dole od metodu

Martins911 28.06.2017 19:05

Magoři

Akari 28.06.2017 15:53

To co jedna americká guilda zabila po 10 večer, tak dvě evropské guildy zabili po 12 hodině odpoledne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet