Ukončení činnosti Artefaktů - Artifact Instability

  artifact    wound in the world    zbraně   

 

Článek obsahuje spoilery.

 

V minulém článku jsme se mohli podívat na cutscénu zobrazující začátek konce našich Artefaktů. Použijeme je totiž k neutralizování nákazy, která prýští ze Sargerasova meče a ničí Azeroth zevnitř. Jak však mnozí z nás očekávali, tento akt bude mít na Artefakty neblahý účinek. Jaký?

 

Zbraně začnou být nestabilní – bude na ně aplikován efekt "instability". Ten způsobí, že když si rozkliknete Artifact UI, bude vás čekat velmi dramatická animace a pohled na ubývající Artifact Power jistě vžene hrůzu do srdce i toho nejsmělejšího válečníka.

Ale nebojte se. Tento efekt je velmi pravděpodobně jen kosmetický – bylo by dosti nelogické, kdyby nám Blizzard tímto způsobem opravdu začal ubírat Artifact Power. Jednak by to motivovalo hráče, aby se dané questové linii vyhýbali, co to půjde, a to ani nemluvě o tom, že takovéto znevýhodnění pro plnění herního obsahu by jistě mnoho hráčů přímo odehnalo.

Tuto spekulaci však berte s rezervou.

 

Instability bude mít 4 úrovně, které se budou aktivovat na základě počtu získaných traitů:

  • nejvyšší (80+ traitů)
  • vysoká (71 – 80 traitů)
  • střední (61 – 70 traitů)
  • nízká (1 – 60 traitů)

 

Níže se můžete podívat na video, jak to bude celé vypadat. (Video zobrazuje nízkou a nejvyšší nestabilitu.)

 

 

Z příběhového hlediska tedy máme potvrzené, že naše zbraně, ať už jsou sebevíc epické, nápor v podobě temnoty Sargerasova meče zkrátka neustojí. Pravděpodobně tedy budou nestabilnější a nestabilnější, až... kdo ví. Možná spolu se začátkem Battle for Azeroth samy sebe zničí nebo je budeme muset zničit my, aby nenapáchaly nějakou neplechu. Popřípadě je uložíme někam, kde budou v bezpečí.

Jelikož se v novém datadisku vrátíme k používání konvenčních zbraní, dá se usuzovat, že nás spolu s novým datadiskem bude očekávat quest, v němž odevzdáme Artefakt a dostaneme za něj zbraň vhodnou pro naši classu a specializaci, abychom měli něco do začátku. (I toto je však jenom spekulace.)

 

Co na toto řešení říkáte? A co s vámi dělá představa, že byste přišli o svůj těžce vydřený Artifact Power? :)


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sw1tchCZ 23.01.2018 10:34

Jako sou zbrane kde si rikam ze to nikdo asi ani moc nepociti ze zmizi - obe DH (i kdyz mam DH rad tak jejich zbrane zadnou vahu na svet kolem nemaj), kopi a puska huntera asi taky nebude zadnej deal, ale luk asi bude Allerii chybet kdyz rikala ze prijde cas kdy si ho veme zpet. Nicmene sou tu napr zbrane ktere si nejak neumim predstavit ze budou na nic... A jen proto ze sou pobliz nejakyho velkyho mece (sakra vzdyt Broxovo sekera taky neztratila moc kdyz s ni kuchnul Sargyho do nohy a byl v blizkosti toho samyho mece) treba Aluneth (ta hul byla taky pobliz Sargerase, sice jen Avatara ale puvod ty power byl stejny) nebo Scepter of Sargeras... Ty vole vzdyt to ma i jeho jmeno (lore si moc nepamatuju u tyhle zbrane, ale nevytvoril ji nahodou Samotnej Fallen Titan?) a to jako Scepter ztrati moc kvuli tomu ze je pobliz mece? Nebo vsechny arty DK... Vsechny z nich vytvorila plamenna legie jsou neskutecne powrfull a hrali roli v historii nejkolika svetu a privedli na kolena nespocet civilizaci a ted ztrati powr jen kvuli meci s okem? A jako kdyz Frostmourne ztrati svoji moc tak se z nej vyroji dalsi duchove ktere jsme pozabijeli? A co ti co byly oziveni? Tohle znamena konec Frostmournu, ne jak po WOTLKu kdy byl jen roztristen, pac tenkrat tu moc mely jeste ty ulomky, tady to bude konec finyto. Co to bude znamenat pro Ebon Blade, Bolvarra a DK obecne?
A co dalsi podobne symboly? Nebo co nase uzvanena dyka?

Jikonekt 10.01.2018 16:37

Tak jako ostatne s kazdym datadiskem jsme prisli o veskerou vybavu, protoze ta nova byla vzdy lepsi... To ze jsme celej jeden datac neco farmili neznamena, ze to pujde prenest do datadisku dalsiho. Ja osobne jsem rad za navrat ke konvecnim dropum zbrani.

barrny 10.01.2018 13:26

Nejdříve komedie teď již tragédie az agónie zvaná AP v podání soudruhů z blizzu pokračuje ...

Zug 10.01.2018 14:08

Trávil by si svůj čas radši nicneděláním v garrisoně?

barrny 10.01.2018 15:29

@Zug , ne trávím ho bez wowka říká se tomu život

pajajs 11.01.2018 13:55

@barrny Žít svůj život bez Wowka na stránkách o wowku. To je panečku život.

barrny 12.01.2018 08:28

@pajajs To že již wowko nehraji neznamená, že si nepřečtu co se ve hře chystá atd. Třeba dnes, čekám u lékaře a čtu si všechno možné, ale jestli se to již nesmí, tak se moc omlouvám.

Hromovapest 10.01.2018 08:43

Mě se ty artefakt zbraně líběj.Mohli zůstat u nich.Zase to bude nakonec tak že jen někdo bude mít lepší zbraň atd.....Na draka všechno

Fuarran 11.01.2018 09:20

VŽDYCKY má lepší zbraň jen někdo. Většinou ten, kdo se snaží dělat všechno proto, aby ji měl Z obyčejné mobky nic extra nevypadne...

Zug 09.01.2018 21:42

Hm, šéfe, asi je potřebovat reklamovat Ashbringer. Nějak se rozbil. Ale před Mograinem o tom radši pomlčet. To by nedopadlo dobře.
Ne, jako vážně. Co se stane s Ahsbringerem nebo Doomhammerem? Snad takovýhle ikonický zbraně nemůžou jen tak vyhodit z okna kvůli gameplay mechanikám... že ne? o.O

Miťosk 09.01.2018 22:37

dufam ze to tak nes,konci lebo thrall bude chodit s vol jinovou urnou

Kaspo 09.01.2018 22:58

Miťosk môj názor je, že stratia svoju moc.
A s čím teraz behá Thrall?
Znie to ako fajn off hand - [Urn of Vol'jin]

Jikonekt 10.01.2018 16:40

Myslis ty ikonicke zbrane, ktere jsou ted po svete ve statisiovych seriich? Muj Ashbringer ma napriklad seriove cislo 380725 a klidne ho vyhodim z okna. Lacina cinska kopie, navic rozbita

Bellatrix 10.01.2018 18:41

Ale z příběhového hlediska to je docela dobrá otázka. Přece jenom... řekněme, že současný majitel Doomhammeru (který je podle lore jenom jeden) se najednou rozhodne, že Doomhammer odloží do šuplíku. Jenže ve frontě může stát dalších deset lidí, kteří by ho chtěli mít. Co jestli se Thrall rozhodne, že by ho rád zase měl. Nebo Thrallův synek, až dospěje. Totéž třeba s Ashbringerem - nedovedu si představit, že by se žádný z azerothských paladinů nezačal v bezesných nocích zaobírat myšlenkou, že třeba on je ten pravý, kdo by ho měl teď nosit.
Jsem fakt zvědavá, jak tohle Blizzard pořeší. Jestli ty zbraně fakt nechá nějak zničit... Nebo se odloží někam pod zámek v Dalaranu pod dohledem Kirin Tor...

Šéfredaktor WoWfan.cz

Zug 10.01.2018 19:07

Šestka by je mohla zkusit zamknout do Violet Hold. Té se každý dobrodruh s kouskem rozumu v hlavě snaží vyvarovat pořádným obloukem. Voilà, problém vyřešen.

Resp. do té doby, než se tam stane nějaký další hromadný útěk.

Miťosk 10.01.2018 21:51

@Bellatrix mas uplnu pravdu..proste bez niektorych zbrani sa to neda ani predstavit..

Kaspo 09.01.2018 20:15

Tiež premýšľam podobne, že efekt bude kozmetický, lebo potom načo farmiť relicy a AP?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet