Warbringers: Sylvanas s českými titulky!

  Battle for Azeroth    Warbringers    Sylvanas   

Série Warbringers začala představením části příběhu Jainy Proudmoore, ke které se časem začala lepit tragédie. Postupem času tento stín přerostl natolik, že ji samotnou změnil. To samé má v jisté míře společné s postavou, které byl věnován díl druhý, Sylvanas Windrunner. Ačkoli se Temná paní dříve ukrývala za zdmi Lordaeronu, nyní má na starost celou Hordu.

 

Sylvanas jako taková vzbudila mnoho kontroverzí při jejím jmenováním náčelnicí Hordy. Ať už s jejími činy souhlasíte či nikoli, musíte uznat, že samotný její charakter dodává současnému dění na Azerothu poměrně hustou šťávu. Ovšem s tímto dílem nastala otázka, jestli si Blizzard tento sirup neudělal moc sladký. Tak či onak, aspoň stále dokola nepijeme sodovku. Těm z vás, pro které je angličtina spíše velkou sklenicí, jsme připravili brčko v podobě českých titulků. Enjoy!

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 02.08.2018 16:56

Ako to len krásne horí. Som rád, že šmouloelfovia nemajú kde bývať... zase. Nič iné si tí hipisáci ani nezaslúžia.

einfari 02.08.2018 11:51

Někdo někde tvrdil, že Old Gods nemají moc ovládat mrtvé/nemrtvé a právě proto, Vol'jin za podpory boha smrti Loa zvolil nástupcem Sylvanas. Je tady možnost, že některá z významných postav, např. Jaina podlehne v afektu hněvu vlivu Old Gods, kteří ji využijí ke vzniku nového zla, proti kterému se budeme muset postavit a právě nemrtvá Sylvanas se svými Forsakens bude mít moc nové zlo zastavit. A přes všechno co Sylvanas provedla se stane díky tomu nedotknutelnou pro případ, že by se Old Gods znovu ozvali.

Cherios 01.08.2018 21:57

....za toto padne !
A ja budem pri tom. To si užijem.....

Jikonekt 01.08.2018 22:19

Sám padneš! A né jen jednou

irelevant 02.08.2018 10:11

@Jikonekt Tak to si napísal mooooooc pekne o to sa zase postarám ja

einfari 02.08.2018 11:31

Však Teldrassil už padl, a já jsem byl přitom! :P

cerberos 02.08.2018 14:16

@einfari já byl přitom též jako hordák a bylo mi na blití

Jikonekt 02.08.2018 14:23

@cerberos Asi si něco špatnýho sněd, to se občas stává

Korilastrasz 01.08.2018 19:29

Mě by spíš zajímalo jestli bude v Zandalaru vysvětleno detailněji proč Loa ukázali Voljinovi Sylvanas jako warchiefa a jestli tam bude něco co bud ukáže že je opravdu zkorumpovaná old god a nebo a nebo že to byl jen preventivní utok. pokud vím tak o Voljinovi tam má být ještě zmínka. Každopádně Horda měnila warchiefa už mockrát a pokud se blizz vydá touto cestou znova tak je to hodně smutné čekám zajimavější zápletku než že to bude Garrosh číslo 2

Bellatrix 01.08.2018 19:35

Jak píšeš, Blizzardem bylo naznačováno, že se o Vol'jinovi něco nového dozvíme. Osobně odhaduju, že se to bude týkat právě Sylvanas a jejího zvolení náčelníkem. Ale pokud nemá Sylvanas skončit jako další Garrosh, tak se bude muset hodně rychle vzpamatovat.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Jikonekt 01.08.2018 20:05

@Bellatrix A proč by tu válku jako zase musela vyhrát Alliance? Proč jako není přípustná možnost, že tu válku vyhraje horda s nemilosrdnou Sylvanas v jejím čele? Proč by špatně nemohli projednou skončit sluníčkoví velitelé ze Stormvindu pod vedením kluka? Protože každá pohádka má happyend?

Bellatrix 01.08.2018 20:32

@Jikonekt Já Sylvanas docela fandím. Jen říkám, že pokud Blizzard nechce vést její příběhovou linku do stejnýho bodu jako Garroshe, tak že ji bude muset v blízké době hodně dramaticky obrátit, protože pak už nebude cesta nazpátek. Protože když to takhle povede dál, Saurfang ji přestane poslouchat. To bylo vidět teďka v těch nových questech. Nejenom že přikázal, abys zachránil civilisty v Darkshore, ale byl podle mě i docela rád, že ta situace s Malfurionem dopadla, jak dopadla, aby ho nemusel zabíjet. Sylvanas by asi nebyla ráda, kdyby to viděla, ale on se jí v tomhle podřizovat nebude teď ani nikdy jindy.

Ještě je teda jedna možnost, aby válku mohla vyhrát Horda a Sylvanas neskončila jako Garrosh. A to je taková možnost, že Saurfang musí zemřít dřív, než si proti ní stihne cokoli zkusit, nedejbože kolem sebe shromáždit další nespokojence.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Jikonekt 01.08.2018 21:25

@Bellatrix Já si myslím, že Saurfang má v sobě takový "samurajský" kodex, že by už raději umřel, než by se znovu postavil proti svému warchiefovi natož aby on proti Sylvanas vedl nějaké povstání, to ne. *Následuje spoiler* A ze scénárka bitvy o Lordaeron už vímě, že on raději dobrovolně zemřít bude chtít, což mu Alliance nedopřeje a zavřou ho do kobky ve Stormwindu, kam ho půjdeme na rozkaz Sylvanas zachránit, ale on bejt zachráněný nebude chtít a raději zůstane se svou hanbou v mysli ve své cele a tak "náhodou" místo něho osvobodíme z vedlejší kobky Zandalarskou princeznu a tím získáme spojence do nadcházející války atd.

Bronh 02.08.2018 11:53

@Jikonekt
BTW nevím co bude padat ze Sylvanas za mounta?

cerberos 01.08.2018 15:57

Zatraceně ten zku...syn Sargeras moc dobře věděl proč zabořit ten svůj meč do Azerothu měl to pěkně naplánované....

cerberos 01.08.2018 15:55

Sakra mě jako Hordákovi je mi toho Teldrassilu strašně líto až mi je z toho blbě ..sakra Lásko zkrot ty svoje emoce.......

Tyalden 01.08.2018 15:18

Mrcha no

irelevant 01.08.2018 15:32

Tak to ludia hovoria aj o Sithoch ale ak by zacali spoli Jediovia a Sithovia chodit na pikniky, kavicky tak by to uz asi nikto nehral. Pure evil with good story is much much better ako nezmyselne spojovanie Hordy a Aliancie do jednej frakcie... Netvrdim, ze by to z hladiska real life nebolo better ale je to hra. Toto by vyhovuje ovela viac a nie len mne. Konecne battlegroundy budu davat vecsi zmysel a warmode bude povinny pre kazdeho s hnevom v srdci LETS GO IN T THE ARENA

Tyalden 02.08.2018 16:18

@irelevant No to máš recht práve preto som vymenil svojho mierumilovného druida heala za sviniara roguna a zabíjam každého horďáka Ale bude ma to baviť, kým zas nebudú potrebovať heal do dungov.

irelevant 01.08.2018 13:12

Toľko krásnych a vtipných metafor super

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet