Warcraft film - Jak si vede film? #2

http://media.wowfan.cz/uploaded/13115306_1195894300421954_1116745449_n
Warcraft film si vede více než dobře. Celosvětově trhá rekordy, fanoušci sdílí většinou hlavně pozitivní reakce a dle všeho to vypadá, že se přeci jen můžeme těšit na pokračování. Pojďme si shrnout dalších několik informací, které se přes víkend objevily.
  • V Číně se vydělalo již 205 milionů dolarů a již několik dní se drží na první příčce navštěvovaných filmů.
  • Celosvětově je Warcraft úspěšný, vydělal již 378,9 milionů dolarů.
Také je potřeba zmínit, že Warcraft stal nejúspěšnějším filmem, který bral inspiraci z video hry. Je to hlavně díky zásahu čínských fanoušků, kteří navštěvují kina a mají stále vyprodáno. Díky současnému zisku, který je přes 378,9 milionů dolarů, mohou být Universal a Blizzard pyšní. Předběhli totiž film Prince of Persia: Sands of Time, který v roce 2010 vydělal přes 355 milionů dolarů.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jikonekt 21.06.2016 18:04

A je teda fakt ze Warcraft film mel dost slabou neli rovnou ubohou marketingovou kampan a podporu, ani trailery nebyly zrovna povedeny + pozdejsi premiera v US nez ve zbytku sveta + absenece pro amiky hveznych jmen hercu + to ze amici daleko vic hrajou nakonzolich, kde W neni + velmi spatny hodnoceni v americe renomovanych kritiku... to vsechco udelalo sve... a pritom treba v ČR za dva tejdny W videlo cca 209 tisic divaku a asi bude urocit na vubec nejnavstevovanejsi film v nasich kinech za tenhle rok (zatim vedou Teorie tygra s 265k a Zootropolis s 260k divaku, kterezto filmy jsou ale v nasich kinech o nejaky ten patek dele nez W). Zvlastni, neznda se mi, ze by amici sami o sobe meli tolik odlisnej vkus na filmy...

Jikonekt 21.06.2016 17:57

No popravde to s tema vydelkama Warcraftu prave zatim neni zadna slava. Naklady na film cca 160 miliono dolaru a dalsich 110 mega vynalozenych na reklamu, coz d adohromady cca 270 mega v nakladech. Z kinotrzeb jde tvurcum cca 50%, ale pozor jen ve americe, kde Warcraft totalne propadnul a vydelal slabouckych 38 mega (predcily ho tam v trzbach i druhorady premiery Pofukaru 2 apod. a treba prot srovnani animak Finding Dory jen za prvni vikend ted udelalo v US trzby 135 mega). Zbytek trzeb Warcraftu dela svet a hlavne Čína odkud ale tvrucum chodi uz podsttane nizsi procento ze vstupnyho. Takze tech prozatimnich cca 380 mega Warcraftu, kery nahoru uz moc rychle nepolezou) velmi prarvdepodobne znamena, ze se jeste zdaleka nevratily naklady za nataceni. Takze neni moc proc jasat, pokracovani imho bud zatim nebude a nebo s oklestenym rozpoctem... coz je mne osobne dost lito. Pro lepsi pochopeni trzeb, vybornej clanek o trzbach Warcraftu tady... http://www.moviezone.cz/clanek/31654-tema-warcraft-a-cina---lovestory-na-pokracovani/

Muradin 21.06.2016 17:14

I když se filmu relativně daří tak si myslím, že by si tento film zasloužil větší pozornost. A to neříkám jen kvůli tomu, že jsem fanoušek. Ten film má prostě duši, skvělé charaktery, celý svět a výborné efekty. Je to škoda.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet