Well of Eternity - Preview

http://media.wowfan.cz/patch43/dungs/woe/woe-logo

Well of Eternity

Před deseti tisíci lety bylo hlavní město Nočních Elfů, Zin-Azshari, velkolepou a zářivou metropolí. Umístěno na březích Studny Věčnosti bylo Zin-Azshari prvním místem, kde pošetilí Urození poprvé otevřeli portál do Twisting Nether a umožnili tak Plamenné Legii zaútočit na Azeroth. Pod velením královny Nočních Elfů, Azshary, Urození v tuto chvíli přenášejí svou energii do portálu, aby se stal dostatečně silným pro příchod děsivého, ale zároveň úžasného titána Sargerase. Teď, když je brána do minulosti otevřená, Nozdormu posílá hráče zpět v čase do paláce Azshary, kde budou svědkem jednoho z největších katastrofických událostí Války Prastarých, která se odehrála před 10 000 lety. Během výpomoci mladší verze Tyrande a Illidana v boji proti Urozeným a Plamenné Legii budou muset hráči ukrást Dračí Duši vznášející se nad Studnou. S tolika Azshařinými nejmocnějšími kouzelníky účastnící se rituálu a jejich neustálého lití magické energie do rozbouřených hlubin Studny, bude získání Dračí Duše chtít mnohem více, než jen vítězství nad nějakými smrtelníky.

Úryvky z Dungeon Journal

Peroth’arn: Jako mnoho Urozených, Peroth’arn přísahal věrnost zkaženému Xaviusovi výměnou za dary démonické síly. Jako pán nelidského kouzla a příjemce prokletí Satyrů, nachází se Peroth’arn před palácem Azshary jako obrana Plamenné Legie, připraven zničit všechny, kdo doufají, že se jim podaří narušit příchod Temného Titána Sargerase na Azeroth.
Azshara: Písní o královně Azshaře, její kráse, velkoleposti a moci je tolik, že je obtížné je všechny spočítat. Ale byla to její pošetilost, která řídila Urozené k přivolání Plamenné Legie. Nyní sleduje své nejvěrnější, jak posilují portál, kde by měl Sargeras vstoupit na Azeroth, ochotná nechat zemřít velké množství svých služebníků, jen aby příchod Temného Titána proběhl v pořádku.
Mannoroth a Varo’then: Varo’then, generál osobní stráže královny Azshary, a Mannoroth, jehož krev změnila rasu orků, stojí jako poslední obrana proti těm, kdo chtějí zabránit příchodu Sargerase na svět. I když Tyrande a Illidan bojovali až do teď statečně, osud Azerothu bude rozhodnut na březích Studny Věčnosti.
Tento úkol vyžaduje naprostý úspěch, nic jiného. Aby Thrall a Dračí Aspekti shromáždili hrdiny Hordy a Aliance k poražení Deathwinga, musíte ukrást Dračí Duši ze vzdálené minulosti. Ať tak, či onak, tragické události, které se staly u Studny Věčnosti, se nakonec stát musely, protože ty pak vedou k velkému dělení světa, vytvoření Maelstromu a ztrátě spousty životů.


Naposledy upravil/a Jerryky 25.09.2011 v 16:00:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Dejwo 20.09.2011 18:40

Zkazili mi představu o Studně... já si ji vždycky představoval jako velké temné jezero s vlnami, co vypadá skoro jako moře a ne jako rybník... Myslím, že v knížkách trilogie je i tak nějak popsána. Úryvek z knihy (...)Ebenově černé jezero se nyní zmítalo v nepřirozené zběsilé bouři. V dálce se zvedaly vlny stejně vysoké jako samotný palác...(...) nebo (...)Nad rozlehlou hladinou rozehrály... (...)

Mordecay 20.09.2011 18:20

Daralyn
a odnést ji z minulosti BY právě změnilo časovou linii - spíš ji budete muset opět pomoci vzí tomu kdo to udělal, protože se mu do toho něco zaplete - ?? že by opět Infine Dragonflight??
Good point! Podľa mňa, to ale urovná Nozdormu a jeho Bronzová letka tak, aby minulosť nebola porušená... alebo žeby nie?

Bellatrix 20.09.2011 18:09

Daralyn
nevím ale přesně kdy to bylo - myslím že někdy během války, protože pak už byl uvězněný, a v kampani Warr3 už je měl
Ano, co já vím, tak je získal během Války prastarých.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Daralyn 20.09.2011 18:05

tak vypadá to dobře a zpracované Zin'Azshari v celé kráse mě opravdu zajímádodal bych že mi trochu nesedí popis Aby Thrall a Dračí Aspekti shromáždili hrdiny Hordy a Aliance k poražení Deathwinga, musíte ukrást Dračí Duši ze vzdálené minulosti.je to docela dávno co jsem četl Válku prastarých a nejsem si jistý kdo se Duše Démona nakonec zmocnil - časem si ale našla cestu do rukou Nekrose Skullcrushera - který s ní držel v zajetí Alexstazsu - myslím proto, a odnést ji z minulosti BY právě změnilo časovou linii - spíš ji budete muset opět pomoci vzí tomu kdo to udělal, protože se mu do toho něco zaplete - ?? že by opět Infine Dragonflight??každopádně - Honza4545 Krasus tam ofisiálně BYLKrasus je Korialstrasz - Alexstrazsin druh, který se tam dostal z budoucnosti i s Rhoninem - odkud myslíš že vychází kostra Války prastarých, i kdyz ji napsal R. A. Knaak - od Mikea Morhaimea a ještě Brisin.ger - nevím jestli by tam Illidan měl Azzinotky - protože ty právě získal tím že porazil mocného démona Azzinotha - nevím ale přesně kdy to bylo - myslím že někdy během války, protože pak už byl uvězněný, a v kampani Warr3 už je měl

Brisin.ger 20.09.2011 17:50

celkom by ma pobavila roguna ktora by stala vedla illidana a obaja by mali warglaive

bloodhero22 20.09.2011 17:50

MasterMajkl
V Arene ne.
tak ho mužes potkat v další protože pochybuju ze tam už chcípne na dobro

Honza4545 20.09.2011 17:04

Stefenzi
Já si to dovolím trochu přepsat protože tvůj komentář mi přijdě trochu zmatený. Když měla Legie Duši Démona(nebo Draka to záleží na vás) tak ji dopravili ke Studně a na jejím břehu otevřeli portál aby s její pomocí dokázal Sargeras otevřít portál přímo ze Studny. A moment na screenu je z chvíle kdy už byl portál téměř dokončen. Krasus to popisoval že Studna dostala stejnou barvu jako plameny hořící okolo démonů Legie takže nejspíš proto neudělali vodu černou ale takhle zelenou. Doufám že tímhle někomu alespoň trochu srovnám zmatek v hlavě když bude vědět o co jde.
Krasus tam officiálně nebyl teda ne aspoň podle blizzardu.

Stefenzi 20.09.2011 15:43

Divinespite
....
Já si to dovolím trochu přepsat protože tvůj komentář mi přijdě trochu zmatený. Když měla Legie Duši Démona(nebo Draka to záleží na vás) tak ji dopravili ke Studně a na jejím břehu otevřeli portál aby s její pomocí dokázal Sargeras otevřít portál přímo ze Studny. A moment na screenu je z chvíle kdy už byl portál téměř dokončen. Krasus to popisoval že Studna dostala stejnou barvu jako plameny hořící okolo démonů Legie takže nejspíš proto neudělali vodu černou ale takhle zelenou. Doufám že tímhle někomu alespoň trochu srovnám zmatek v hlavě když bude vědět o co jde.

Anstriber 20.09.2011 14:57

Musím říct že blizzard ten patch uděla dobrý nové sety nevypadaji špatně změnit si armor na t2 apod taky super a nové dungy nejlepší ale chcu vidět ten raid

Divinespite 20.09.2011 13:32

Jerryky
Dungeon End Time bude během odpoledne, momentálně dávám na web Hour of Twilight, takže za pár minut tu je další článek.Co se týče studny, já si jí představoval tmavě modrou až černou, vysoké vlny, které naráží na břehy.
Taky jsem si to tak představoval ale možná už to je ...jak to říct když jsem četl válku prastarých tak jsem pochopil , že prvně asi taková byla ale pak Mannoroth nebo kdo donesl (přenesl ) portál ke studni a tím se sama studna stala portálem , teda jestli to dobře chápu a tím se možn změnila barva .... (špatně sformulováno , ale snad to jde pochopit)...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet