Well of Eternity - Preview

http://media.wowfan.cz/patch43/dungs/woe/woe-logo

Well of Eternity

Před deseti tisíci lety bylo hlavní město Nočních Elfů, Zin-Azshari, velkolepou a zářivou metropolí. Umístěno na březích Studny Věčnosti bylo Zin-Azshari prvním místem, kde pošetilí Urození poprvé otevřeli portál do Twisting Nether a umožnili tak Plamenné Legii zaútočit na Azeroth. Pod velením královny Nočních Elfů, Azshary, Urození v tuto chvíli přenášejí svou energii do portálu, aby se stal dostatečně silným pro příchod děsivého, ale zároveň úžasného titána Sargerase. Teď, když je brána do minulosti otevřená, Nozdormu posílá hráče zpět v čase do paláce Azshary, kde budou svědkem jednoho z největších katastrofických událostí Války Prastarých, která se odehrála před 10 000 lety. Během výpomoci mladší verze Tyrande a Illidana v boji proti Urozeným a Plamenné Legii budou muset hráči ukrást Dračí Duši vznášející se nad Studnou. S tolika Azshařinými nejmocnějšími kouzelníky účastnící se rituálu a jejich neustálého lití magické energie do rozbouřených hlubin Studny, bude získání Dračí Duše chtít mnohem více, než jen vítězství nad nějakými smrtelníky.

Úryvky z Dungeon Journal

Peroth’arn: Jako mnoho Urozených, Peroth’arn přísahal věrnost zkaženému Xaviusovi výměnou za dary démonické síly. Jako pán nelidského kouzla a příjemce prokletí Satyrů, nachází se Peroth’arn před palácem Azshary jako obrana Plamenné Legie, připraven zničit všechny, kdo doufají, že se jim podaří narušit příchod Temného Titána Sargerase na Azeroth.
Azshara: Písní o královně Azshaře, její kráse, velkoleposti a moci je tolik, že je obtížné je všechny spočítat. Ale byla to její pošetilost, která řídila Urozené k přivolání Plamenné Legie. Nyní sleduje své nejvěrnější, jak posilují portál, kde by měl Sargeras vstoupit na Azeroth, ochotná nechat zemřít velké množství svých služebníků, jen aby příchod Temného Titána proběhl v pořádku.
Mannoroth a Varo’then: Varo’then, generál osobní stráže královny Azshary, a Mannoroth, jehož krev změnila rasu orků, stojí jako poslední obrana proti těm, kdo chtějí zabránit příchodu Sargerase na svět. I když Tyrande a Illidan bojovali až do teď statečně, osud Azerothu bude rozhodnut na březích Studny Věčnosti.
Tento úkol vyžaduje naprostý úspěch, nic jiného. Aby Thrall a Dračí Aspekti shromáždili hrdiny Hordy a Aliance k poražení Deathwinga, musíte ukrást Dračí Duši ze vzdálené minulosti. Ať tak, či onak, tragické události, které se staly u Studny Věčnosti, se nakonec stát musely, protože ty pak vedou k velkému dělení světa, vytvoření Maelstromu a ztrátě spousty životů.


Naposledy upravil/a Jerryky 25.09.2011 v 16:00:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

MasterMajkl 20.09.2011 11:16

zajic
farmis ragnarose na HC v 5ti? jestli jo tak pak je nuda mno (sry za OT)jinak priklamin se k HOnzovy, zdroj magicke sily sem si predstavoval modrej mno sme na tom stejne
Nejsem vysloveně zalozenej pve hrac spise pvp. ale rad chodim raidy. Na Ragnarose nepujdu nikdy ani na normal nebo HC. protoze ja uz Ragnarose zabil davno pred lety.A toto beru jako zvracenost.Ale na bossech ostatnich ve FR jsem byl.

Rahl 20.09.2011 11:13

dotaz budete prekladat i Patch 4.3 Dungeons Preview, Part One: End Time nebo uz tu nekde je? na ragnarose sme cekali 6 mesicu pokud to bude v listopadu tak jsou to 4 mesice to mi pride akorat aby se tam dalo neco dati dolu treba my mame porat jen 3 bose

zajic 20.09.2011 11:09

MasterMajkl
Teda uz takhle nuda ve wowku.To odejde jeste vice lidi nez ted. U nas to zabalilo 11 lidi v guilde.
farmis ragnarose na HC v 5ti? jestli jo tak pak je nuda mno (sry za OT)jinak priklamin se k HOnzovy, zdroj magicke sily sem si predstavoval modrej mno sme na tom stejne

MasterMajkl 20.09.2011 11:05

Jerryky
Zatím ne, budeme si muset ještě počkat. Ale můj odhad je na Listopad/Prosinec, ne-li později.
Teda uz takhle nuda ve wowku.To odejde jeste vice lidi nez ted. U nas to zabalilo 11 lidi v guilde.

Honza4545 20.09.2011 11:00

zajic
a pro SPOUSTY lidi to bude jen blbej danžn pro novy itemy.. coz je skoda..
Plně souhlasim jsem rád že znám lore warcraftu a nedávno jsem přečetl i válku prastarých takže už se nemohu dočkat až bude ten dung studnu jsem si přesne takto představoval i když spíš modrou než zelenou . Město jsem si představoval trošku jinné ale co natom.U6 se těšim až nápíšete něco o tom dungu kde Deathwing vyhrál.

zajic 20.09.2011 10:37

mesto*

zajic 20.09.2011 10:36

a pro SPOUSTY lidi to bude jen blbej danžn pro novy itemy.. coz je skoda.. je to dalsi uzasnej usek historie a lore warcraftu.. jinak studna designove paradni a i nesto jinak stvarneny.. pekne pekne..

Jerryky 20.09.2011 10:01

Zatím ne, budeme si muset ještě počkat. Ale můj odhad je na Listopad/Prosinec, ne-li později.

MasterMajkl 20.09.2011 09:59

Přibližné spuštění patche není známo ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet