Well of Eternity - Preview

http://media.wowfan.cz/patch43/dungs/woe/woe-logo

Well of Eternity

Před deseti tisíci lety bylo hlavní město Nočních Elfů, Zin-Azshari, velkolepou a zářivou metropolí. Umístěno na březích Studny Věčnosti bylo Zin-Azshari prvním místem, kde pošetilí Urození poprvé otevřeli portál do Twisting Nether a umožnili tak Plamenné Legii zaútočit na Azeroth. Pod velením královny Nočních Elfů, Azshary, Urození v tuto chvíli přenášejí svou energii do portálu, aby se stal dostatečně silným pro příchod děsivého, ale zároveň úžasného titána Sargerase. Teď, když je brána do minulosti otevřená, Nozdormu posílá hráče zpět v čase do paláce Azshary, kde budou svědkem jednoho z největších katastrofických událostí Války Prastarých, která se odehrála před 10 000 lety. Během výpomoci mladší verze Tyrande a Illidana v boji proti Urozeným a Plamenné Legii budou muset hráči ukrást Dračí Duši vznášející se nad Studnou. S tolika Azshařinými nejmocnějšími kouzelníky účastnící se rituálu a jejich neustálého lití magické energie do rozbouřených hlubin Studny, bude získání Dračí Duše chtít mnohem více, než jen vítězství nad nějakými smrtelníky.

Úryvky z Dungeon Journal

Peroth’arn: Jako mnoho Urozených, Peroth’arn přísahal věrnost zkaženému Xaviusovi výměnou za dary démonické síly. Jako pán nelidského kouzla a příjemce prokletí Satyrů, nachází se Peroth’arn před palácem Azshary jako obrana Plamenné Legie, připraven zničit všechny, kdo doufají, že se jim podaří narušit příchod Temného Titána Sargerase na Azeroth.
Azshara: Písní o královně Azshaře, její kráse, velkoleposti a moci je tolik, že je obtížné je všechny spočítat. Ale byla to její pošetilost, která řídila Urozené k přivolání Plamenné Legie. Nyní sleduje své nejvěrnější, jak posilují portál, kde by měl Sargeras vstoupit na Azeroth, ochotná nechat zemřít velké množství svých služebníků, jen aby příchod Temného Titána proběhl v pořádku.
Mannoroth a Varo’then: Varo’then, generál osobní stráže královny Azshary, a Mannoroth, jehož krev změnila rasu orků, stojí jako poslední obrana proti těm, kdo chtějí zabránit příchodu Sargerase na svět. I když Tyrande a Illidan bojovali až do teď statečně, osud Azerothu bude rozhodnut na březích Studny Věčnosti.
Tento úkol vyžaduje naprostý úspěch, nic jiného. Aby Thrall a Dračí Aspekti shromáždili hrdiny Hordy a Aliance k poražení Deathwinga, musíte ukrást Dračí Duši ze vzdálené minulosti. Ať tak, či onak, tragické události, které se staly u Studny Věčnosti, se nakonec stát musely, protože ty pak vedou k velkému dělení světa, vytvoření Maelstromu a ztrátě spousty životů.


Naposledy upravil/a Jerryky 25.09.2011 v 16:00:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Petanurban 30.10.2011 13:21

Možna to je ona, ale rikali ze tam budou i draci ji podobni http://www.wowheadnews.com/blog=196068/patch-4-3-ptr-build-14809-spell-changes-new-items-and-more#.a jestehttp://img8.mmo.mmo4arab.com/wow/2011_9_28/red_drake_mount/reddrakemount_orange_550.jpghttp://img2.mmo.mmo4arab.com/wow/2011_9_28/red_drake_mount/reddrakemount_red_550.jpg

Andros 30.10.2011 11:42

Petanurban
Myslíte že teď už Malfurion neví kde duše je, popř. kam ji dal?To není Alexstrasza ale ten nový rudý drak (aj mount) co se objeví v 4.3.
Proč by to nebyla alexstrasza? Vždyť ona bude ve well of eternity. Navíc na screenu za azsharou jde vidět, že má na sobě fialový šperky, který má jen alexstrasza.

Petanurban 30.10.2011 11:24

Myslíte že teď už Malfurion neví kde duše je, popř. kam ji dal?

Havekar
Proč na jednom tom screenshotu za azsharou vidět Alexastra?
To není Alexstrasza ale ten nový rudý drak (aj mount) co se objeví v 4.3.

Havekar 05.10.2011 19:58

Proč na jednom tom screenshotu za azsharou vidět Alexastra?

bloodhero22 20.09.2011 20:07

v jistych fantazi se uziva v techto situacich tzv. nadcasova kopie je to to same ale vyjmuto z budoucnosti tak aby se zamezilo vzniku casoveho paradoxu ale vyjmuto z budoucnosti dostatecne vzdalene aby si byli jisti ze ten predmnet nebudou potrebovat

Honza4545 20.09.2011 19:44

Petanurban
Je fkt, že když vezmeme duči démona a DWovi už ji nedame, tak Alexsztrasu nidko nezajme a orkové prohrajou druhou valku, protože červení draci byli jejich největší zbraň proti alianci, možná že po tom co ju vezmem, tak ji nějak podstrčíme Skullovi Cr.. ale to je hodně nepravděpodobné.
Nevim no.Řekl bych že z minulosti bych ji fakt radši nebral (motýlí efekt) ji vezmem v minulosti a v přítomnosti Azeroth bude zničen plamennou legií.

Petanurban 20.09.2011 19:25

Je fkt, že když vezmeme duči démona a DWovi už ji nedame, tak Alexsztrasu nidko nezajme a orkové prohrajou druhou valku, protože červení draci byli jejich největší zbraň proti alianci, možná že po tom co ju vezmem, tak ji nějak podstrčíme Skullovi Cr.. ale to je hodně nepravděpodobné.

Honza4545 20.09.2011 19:00

Daralyn
každopádně - Honza4545 Krasus tam ofisiálně BYLKrasus je Korialstrasz - Alexstrazsin druh, který se tam dostal z budoucnosti i s Rhoninem - odkud myslíš že vychází kostra Války prastarých, i kdyz ji napsal R. A. Knaak - od Mikea Morhaimea
Ano jasně ale já myslel krasa rhonina a toho orca z té budoucnosti.Někde zde na wowfanu jsem jednou četl že podle blizzardu se do minulosti nikdy nevrátili.

Brisin.ger 20.09.2011 18:50

http://www.wowhead.com/item=18583#

Jerryky 20.09.2011 18:44

Určitě to nějak urovnají, s tím musí počítat

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet