Battle for Azeroth - jak to bude s legendárkami a item…

  Legendary    Battle for Azeroth    Upgrade   

S příchodem volně dropujících legendárních itemů v Legionu jsme pocítili skutečný význam pojmu RNG. U některých class tak mohl být omezen výběr herního stylu. Krásným příkladem mohl být Frost DK, který se jednu dobu točil kolem talentu spell #152279, ke kterému bylo téměř nutností disponovat legendárním prstenem item #137223. Jak na tom však budou legendárky v příští expanzi?

 

Ti z vás, kteří tohle náhodné sbírání legendárních předmětů moc v lásce neměli, si nyní mohou ulevit. Blizzard oznámil, že v nadcházejícím datadisku Battle for Azeroth, se zruší tento systém, který i po neustálém upravování byl zcela závislý na vašem RNG. Nahradí ho systém, kde v hlavní roli bude figurovat relikvie The Heart of Azeroth, díky níž si na části vašeho gearu budete volit jisté traity. Bude s tím spjatá také nová substance, Azerite. Tudíž se kompletně eliminuje RNG faktor, který i samotný Blizzard uznal jako přešlap. Více informací o The Heart of Azeroth naleznete zde.

 

Související obrázek

 

Narozdíl od legendárek, Warforged a Titanforged, upgrady na itemy ve hře zůstanou. Nebudou se však týkat části gearů, která se bude odvíjet od The Heart of Azeroth a Azeritu - u bude vedle item levelu převážně záviset i na síle traitů, která bude čistě závisla na obtížnosti daného contentu. Jinými slovy, pokud vám dropnou ramena závislá na The Heart of Azeroth na Heroic obtížnost v dungeonu, silnější verzi lze jen získat v Mythic obtížnosti. Zde Warforged ani Titanforged nebudou mít žádnou roli.

 

U ostatních předmětů se to však zachová. Blizzard to okomentoval tím, že RNG faktor zde závisí v podstatě pouze na tom, že dostanete o něco silnější verzi daného předmětu. Předmět jako takový se bude dát po splnění dané výzvy získat tak či onak. Při dosažení všech BiS itemů budete mít nutkání runy skrz raidy a dungeony dále zvážit, jelikož tu stále bude možnost, že se vám daný item ještě upgradne prostřednictvím Warforged, případně Titanforged možnosti.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Telperion 05.11.2017 13:01

Takže celá farma AP na legion je v podstate a pravdepodobne zbytečná?

Ctrl 05.11.2017 13:20

Ale tak na to už jsme si zvykli :-) Každý datáč se něco rok farmilo a hned ten další to bylo - když to lehce přeženu - první zelenou věcí z q přebito :-)) Takže vlastně při každém novém datáči ztrácela farma předchozího contentu smysl, což je jasně vidět když se expí alti - vždycky se farma všech datáčů přeskakuje... Doufám, že dají aspoň legendární zbraně na transmog, teď si teba dělám paladina zrovna kvůli vzhledu legendárky za Balance of power, tak snad nezklamou :-D

madmidder 05.11.2017 16:31

@Ctrl Skiny Artifactů zůstanou, Artifacty ovšem ne.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet