BfA Zone Cinematicy s českými titulky

  Jaina    Zul    Arthas   

Jistě jste si stačili nový datadisk zamilovat. Přibylo tuny nových questů, dungeonů a dobrodružství (a také další grindění). První věc, která hráče většinou uchvátí, jsou nové lokace. Jednou z nejpopulárnějších lokací se stal Drustvar, který vás uchvátí nejen příběhovou linií, ale převážně prvky, které můžete cítit i z jiných her. 

 

Horda se rozhodla najít pomoc u jedné z nejmocněších a zbývajících trollích říší, Zandalari. Aliance v reakci na to hledá pomoc u starých přátel v Kul Tirasu. V obou případech to nebude jen mezi frakční válka, která se vám postaví do cesty. Obě souostroví totiž skrývají temná tajemství a lze zde nalézt i pár spojitostí. 

 

Spolu s lokacemi nabírá na obrátkách i samotné lore. Naštěstí existuje něco, co tyto dva herní prvky spojuje - cinematicy. Ačkoli se může zdát, že každá zóna má svůj vlastní cinematic, není tomu tak. Nyní jsou všechny tyto lokace propojené stejným příběhem a pouze na jeho konci uvidíte jeho vyvrcholení. Cinematicy pochopitelně našly své místo na Youtube. Naštěstí pro ty z vás, kteří angličtinu moc rádi nemáte, jsme je přeložili do češtiny. 

 

Pochopitelně musíme důraznit, že se jedná o spoilery. Pokud tuto větu ignorujete, tak aniž bych cokoli pořádně spoileroval, tak vás trochu navnadím na pár faktů:

  • Uvidíme Arthase. (Omfg wtf lol - nechte se překvapit, víc neprozradím.)
  • Rastakhan by měl být nominován na cenu pro nejlepšího markeťáka, obchodního zástupce a realitního agenta roku najednou, protože tohle se fakt podaří málo komu.

 

Aliance:

 

 

 

 

Horda:

 

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Iverson 24.08.2018 19:11

Jsem rád, že od Legionu už začínají mít cinematicy celkem úroveň. Aliance je má tentokrát příjemně temné.

Perzeus 1 23.08.2018 08:58

Díky za překlad

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet