Honorbuddy končí

  honorbuddy    bot    ban   

Přijít to muselo. Co si budeme povídat, Blizzard se na botění nedívá s příliš velkou tolerancí. Nejenže takoví boti znepříjemňují hraní battlegroundů nebo dungeonů ostatním hráčům, navíc jsou schopni sbírat suroviny, zatímco hráč spí, a následně tak ovlivňovat ceny v aukci. Blizzard podobné aktivity monitoruje a odměňuje většinou permanentním banem. Znám i lidi, kteří se nepoučili a ihned zakládali další účet a botili znovu a znovu byli zabanováni. Společnost navíc nevyvíjela bota jen pro World of Warcraft, ale i pro Hearthstone, Diablo a další hry, a to nejen od Blizzardu. To však definitivně končí. Na The Buddy Forum se objevila zpráva, že Honorbuddy definitivně ukončuje svou činnost.

 

Ahoj Buddies,

následující zpráva bude smutná a je to výsledek šestiletého boje s Blizzardem, který se strhl pomalu ve špionážní akci. Výsledkem toho je jediná možná akce z naší strany, a sice nadobro ukončit činnost Honorbuddyho. Počínaje dneškem ukončujeme prodej následujícíh produktů:

Honorbuddy, Lazymon, Buddywing, Hearthbuddy

 

Zmíněné produkty budou fungovat do 31. prosince 2017 pro ty, kteří vlastní licenci.

 

Během příštího týdne se rozhodneme, co se stane s Rebornbuddy a Pokefarmer. Demonbuddy, Exilebuddy a Hashing zatím zůstanou v prodeji.

 

Fórum projde změnou a obchůdek bude zavřen. Čeká nás spousta změn.

 

Když se podíváte na komentáře různých hráčů na fóru, vidíte většinou jen stížnosti na Blizzard, jak šmíruje svoje vlastní zákazníky. Z mého pohledu však boti kazí dobrý zážitek ze hry. Vy jakožto boter tím sice možná netratíte, ušetříte hromadu času, ale cítí to všichni ostatní okolo vás. 

 

Přiznám se, že spoustu let dozadu jsem si Honorbuddyho též vyzkoušela – licenci jsem si však nekupovala, měla jsem licenci v podstatě půjčenou na zkoušku. Měla jsem goldy za farmení surovin, měla jsem honory za battlegroundy, ale když člověk šel ráno k počítači, viděl, kolik lidí mu nadávalo v battlegroundu přes chat, protože co si budeme povídat, hráči poznají, když je s nimi v týmu bot. S Honorbuddym jsem sekla, a to hlavně ve chvíli, když jsem si uvědomila, kolik času jsem do svého účtu a svých postav hodila a za permanentní ban mi botění opravdu nestálo. A jakmile jsem viděla, jak moc Blizzard začíná hlídat nekalé aktivity hráčů, byla jsem ráda už tuplem, že jsem s tím přestala, když byl ještě čas.

 

A co vy? Též máte zkušenosti s Honorbuddym, ale sekli jste s tím? Myslíte si, že Blizzard udělal dobře, když boty banoval?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 14.11.2017 18:06

Nejhorsi je ta stupidita nekterych hracu, co vubec nechapou, proc tohle nemuzou pouzivat, jakejkoliv bot je jasnej cheat, kdo to pouziva ziskava tim vyhodu proti ostatnim ze mu to samo farmi honor/goldy v dobe kdy spi nebo neni doma, coz ovlivni i hrace co hrajou poctive, ze pak maji horsi pvp gear, min goldu a jste v nevyhode, kvuli takovyhle demenci, jasne ze vedli soudni spor co trval dlouho, ale banovat toho kdo to pouziva mohli hned, pak by to cely nemelo smysl ani zkouset pouzivat, kdy to nechate takhle dlouho bezet vytvorite tim dojem ze je to normlani, ze je to beznej standart a rekneme mene inteligetni hraci si to fakt i mysli, kez by uz ve wow nebyl nikdy zadnej bot, ani hloupej fishing bot nema ve hre co delat, bud si vyfarmite sami nebo se na to vykaslete, ale neexistuje zadnej duvod proc by jakejkoliv hrac Wow nekdy musel pouzivat bota ...

Martins911 14.11.2017 17:57

Jak vlastně hraje/nehraje takovej bot ve wow?
Ale mě spíše štve více když se hraje bg na ruském serveru to je něco strašného.

HonkL 13.11.2017 20:18

Taky jsem to zkusil.. po tom co jsem za tím seděl a zjistil jak bot funguje v BG.. tak 50% lidi v BG to používalo.. Pak mi došlo že od dob TBC to lidi použávají...Pak mi došlo proč jsou ty lidi tak dementní...

MegaRatchet 13.11.2017 14:20

RIP Honorbuddy!!!!

godlike 13.11.2017 05:08

Nemám a ani nechci je to hnusnej podvod.Dobře že je utnuli konečně se Diablo vyčistí a WoW taky.Než se ukáže zas něco jiného.

OndraX 12.11.2017 13:28

Skvělá zpráva!

Jikonekt 12.11.2017 13:25

No jeslti to opravdu skonci, tak jedine dobre... BOTi v BG jsou ciry ZLO a kazeji hru normalne hrajicim lidem (ikdyz casto nekreti hraji snad jeste hure nez BOTi :_)....

Lockdaar 12.11.2017 13:09

Celkem se divím, že něco takovýho vydrželo v provozu 6 let a kazilo to tak požitek z hraní ostatním hráčům takovou dobu, mělo to být zakázané už mnohem dřív.

Esperanta 12.11.2017 13:10

Já mám pocit, že Blizzard se s nimi snad i nějakou dobu soudil, ale už si nepamatuji, jak do dopadlo a jestli chtěl nějaké odškodnění. Každopádně Honorbuddy pokračoval dál a Blizzard tedy banoval dál. A ten brekot ostatních hráčů na fóru, to je tedy vážně něco.

WitekCZ 22.11.2017 20:23

@Esperanta vyhráli 8,5 mega... víc u nás na webu http://www.diablofans.cz/d3/?s=bossland

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet