Krkounův deník - 3. kapitola

  Krkoun    Deník    Legacy   

Vlkojed

 

Konečně level 10. Spěchám k trenérovi, aby mě naučil jak chytit peta. Ale poslal mě jen do Thunder Bluffu k šéfovi Taurenů Cairne Bloodhoofovi. Odtud zase zpátky do Bloodhoof Village. Konečně jsem dostal tamovací spell a měl jsem chytit vlka. Pak zpět pro nový quest na chycení lva. A do třetice quest na chycení supa. A tady jsem se zasekl. Ten sup totiž umí tamovaci spell přerušit. Chce to fakt trpělivost. Tamovaci spell má jen tři pokusy. Pak se musí quest zrušit, doběhnout k trenérovi a zadat znovu. Tedy ještě mezitím doběhnout ze hřbitova, protože předchozí pokus vždy skončil mojí smrti. Napočtvrté se mi to konečně povedlo. Vybral jsem si nějakého mladíka s levelem 7, jednou to přerušil, ale podruhé už se mu to nepovedlo a tamování doběhlo až do konce. Vítězoslavně jsem se vrátil k trenérovi. Ten mi konečně dal normální tamovací spell a poslal mě zase do Thunder Bluffu.

 

Zkoušel jsem cestou něco chytit, ale nefungovalo to. Až v hlavním městě u trenéra jsem konečně dostal všechny potřebné spelly. Radostně jsem vyběhl a chytil prvního vlka, co se potuloval hned vedle výtahu. Mám konečně PETA! Sice level 7, ale funguje. No, moc vlastně nefunguje. Neudrží na sobě nikoho, Přetáhnu cíl i pouhým autoshotem. Zkoumám, co s tím a našel jsem spell Beast Training, kde jsou uvedeny spelly, které můžu naučit peta. Naučil jsem ho tedy Growl. Spolu s Bite se oba spelly zobrazují na petově liště a dají se zapnout a vypnout. Tak takhle to tedy funguje. Žádné Tenacity, Ferocity, Cunning, žádné talentové stromy.

 

Nahoře, vedle ikonky peta, je indikátor štěstí, který se dá ovlivnit krmením. Nakrmil jsem tedy svého vlčka masem, co jsem získal zabíjením jiných vlků. Indikátor štěstí se stal nejprve žlutý a potom konečně zelený. Za chvíli byl zase žlutý. Ten je tedy pěkně nenasytný. A že mu tak chutná to vlčí maso? Dal jsem mu jméno Vlkojed. Ještě mi chybí udělat poslední quest do dolů Venture Co. na východní straně Mulgore a vyčistit poslední studnu na sever od Thunder Bluffu. Jo a pak ještě získat pírka Harpyjí a můžu jít do Barrens. Teď už se nebojím ničeho.

 

Před vchodem do dolů mě jeden Druid pozval do party. Šlo to docela rychle, Horníci padali jako mouchy a nakonec jsme pozazili i toho šéfa. Trochu mě jen trápilo, že pet byl neustále nešťastný. Krmil jsem ho téměř po každém souboji a stejně byl pořád nešťastný. Snědl mi postupně všechno maso. No nic, půjdu na ty další questy a cestou budu zabíjet vlky a krmit a krmit. Vyčištění studny proběhlo bez problémů. Pet je už téměř pořád nešťastný. Taky proto, že tu není moc vlků, ze kterých by padlo maso a nebo prostě nepadne nic. Zkusím ještě ty Harpyje a pak to budu řešit v hlavním městě. Asi budu muset nějaké maso koupit.

 

Harpyje šly dolů jedna za druhou, když náhle se přihodila věc, po které mi poklesla sanice. A na dlouho. Můj Vlkojed najednou zmizel. Poté co jsem do něj narval minimálně dva steaky masa a vyexpil ho z levelu 7 na level 11. Nikde v chatu ani zmínka nebo varování, že se to stane. Zřejmě jeho loajalita klesla pod 50 % a když jsem ho poslal na další Hapyji, tak prostě zdrhnul. Ach jo. Tak to budu muset více nastudovat. Ale docela mě to zaskočilo. A to jsem v oblasti, kde je hodně zvířat, ze kterých padá maso. To budu muset přehodnotit rozpočet a vyčlenit více peněz na nákup jídla a více místa v batozích. Tohle mu nedaruju, Vlkojedovi jednomu! Takhle opustit mě, Krkouna. Asi mě opustil právě kvůli tomu mému jménu.

 

Takže od teď toho vlka demonstrativně pokaždé zabiju, když půjdu okolo. Vím přesně který to je. Přeci ten hned vedle výtahu do Thunder Bluffu!


Pokud se vám Krkounův deník líbí, rozhodně nezapomeňte navštívit FB profil autora.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Romik 10.04.2018 09:02

Co si matne vzpominam, musis pouzit jidlo s vyssim lvl, tj kup maso pro lvl 15 atd, vyssi lvl = vic stesti ... JInak diky za peknou vzpominku, zrovna resim co si zaparim, uz to vim hunter na vanile. Driv byval best pet rare vlk z Duskwoodu, mel shadow utok, pak to sejmuli patchem. Ochoc si nejakou kocku ... , pro pvp nekdo pouzival i ty letajici jesterky z barens mely natur utok.

Romik 13.04.2018 07:50

http://vanillawowhunter.com/vanilla-wow-hunter-guide/

HonkL 09.04.2018 22:14

Proč mám pocit že všichni tu hanili Vanillu ještě 1-2 roky nazpět.. ale jak tu je článek z Vanilly tak najednou se to všem líbí ? Jen si trochu rýpnu ale není tento Web tak trochu oficiální že se tu nesmění prodávat postavy a goldy a přitom tu vznikají poznatky z neoficálního serveru ? Né že by mě to vadilo já hraji už jenom vanillu ale trošku se nad tím spíše směji

Bellatrix 09.04.2018 23:18

On je dost rozdíl mezi prodáváním postav a zmíněním toho, že někdo hraje na neoficiálním serveru, tím spíš, když ten server ani záměrně není jmenován. Čili nejde v žádném případě o žádnou reklamu.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Trixo 09.04.2018 14:59

Uz po prvej kapitole denníku som šiel na fb to celé prečítať neskutočná nostalgia

Pytler 09.04.2018 10:05

Když to tak čtu, tak ze srandy bych to nejradši zkusil taky

Jikonekt 08.04.2018 21:58

:_)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet