Legion – Komiksy

  komiks    legion    nightborne   

 

Kromě série animovaných videí Harbingers či povídky/audioknihy Sargerasova hrobka vydal Blizzard také čtyři krátké komiksy, které rozšiřují úvodní příběh datadisku Legion a některých jeho hlavních postav.
Všechny tyto komiksy vám přinášíme i v českém překladu.

 

Magni: Fault Lines

http://media.wowfan.cz/uploaded/Magni_komiks

Ještě před Cataclysmem se Magni Bronzebeard, král Ironforge, pokusil za pomoci prastarého rituálu navázat spojení se zemí a získat odpovědi na to, co se s Azerothem děje. Jeho spojení se zemí však získalo daleko hlubší charakter, než kdokoli očekával – král Magni se proměnil v diamantovou sochu. V Ironforge nyní vládne Rada tří kladiv a jedna z jejích členů, Magniho dcera Moira, v současných těžkých časech hledá pomoc právě u sochy svého otce. Ten jí však nemůže odpovědět... Nebo snad ano?

 

Originální verze: ZDE

Český překlad:

 

Nightborne: Twilight of Suramar

http://media.wowfan.cz/uploaded/Nightborne_komiks

Ač se to zdá být zpola nemožné, část prastarého elfského města Suramaru přežila Rozdělení světa. Přeživším elfům, kteří si říkají Soumrační (Nightborne), vládne Nejvyšší magistra Elisande. Sílu tito elfové čerpají ze zřídla energie zvaného Soumračná studna (Nightwell). Pak však do jejich domoviny vpadne Plamenná legie v čele s Gul'danem. A magistra Elisande, stejně jako veškerý její lid, náhle stojí před strašlivým ultimátem: ve prospěch Legie se vzdát Soumračné studny, zdroje své životní síly, nebo padnout. Jaké bude jejich rozhodnutí...?

 

Originální verze: ZDE

Český překlad:

 

Highmountain: A Mountain Divided

http://media.wowfan.cz/uploaded/Highmountain_komiks

Taurenské kmeny v Highmountain po celé dlouhé věky střežily mocný artefakt zvaný Kladivo Khaz'gorothovo (Hammer of Khaz'goroth). Ani jejich mírumilovná horská krajina však nezůstala ušetřena vpádu Plamenné legie. A slova duchů, jimž taureni odjakživa naslouchali, náhle otřesou jejich vírou i vším, za co od počátku světa bojovali...

 

Originální verze: ZDE

Český překlad:

 

Anduin: Son of the Wolf

http://media.wowfan.cz/uploaded/Anduin_komiks

Jaká je cena za mír? Tuto otázku si klade mladičký král Anduin poté, co usedá na uprázdněný stormwindský trůn. Nad jeho zemí i celým Azerothem se stahují temná mračna a vrací se prastaré zlo, které tentokrát usiluje i o Anduinův život. Dokáže mladý král ochránit Azeroth a zároveň zůstat věrný svým zásadám?

 

Originální verze: ZDE

Interaktivní verze: ZDE

Český překlad:


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 02.08.2016 12:39

Esperanta
Tohle si snad nechám vytisknout na křídovém papíru a svázat... I love it. Další Fault Lines, prosím! Bellatrix na hrad!
Podle ankety budou další určitě Nightborne, ale ty zbylé dva se na tom zatím drží dost podobně, takže musíš hodně lobbovat za Magniho, aby nebyl chudák poslední
Zakys
Doufám že tam bude nějaký cinematic o tom jak umřel Varian ať je to potvrzené na 100%. Aby ses pak v druhém datadisku neobjevil ON nebo Tyrion! Mám comeback !!! ha! ha! ha!
Podle mě mrtvej není nebo přinejmenším dlouho nezůstane. Teda, byla jsem o tom upřímně přesvědčená až do tohohle komiksu. Teď si tím už tak jistá nejsem...Ale každopádně mi ta jeho smrt připadá děsně podezřelá. To už i ta Tirionova smrt je tak nějak líp předvedená, kdežto ta Varianova je jenom smetená ze stolu, vůbec nic vlastně nevidíme, právě ani žádnej cinematic nebo tak... A navíc, kdyby byl fakt 100% mrtvej, proč bychom nedostali jeho meč jako artefakt? Ne, celé je to prostě nějaké divné... Zabít takhle významnou postavu hned na začátku datadisku bez nějakého velkého haló, to prostě není styl Blizzardu. Ti šmejdi něco chystají, I know it!
Šéfredaktor WoWfan.cz

Zakys 02.08.2016 10:45

Doufám že tam bude nějaký cinematic o tom jak umřel Varian ať je to potvrzené na 100%. Aby ses pak v druhém datadisku neobjevil ON nebo Tyrion! Mám comeback !!! ha! ha! ha!

Esperanta 02.08.2016 08:11

Tohle si snad nechám vytisknout na křídovém papíru a svázat... I love it. Další Fault Lines, prosím! Bellatrix na hrad!

Faenor 01.08.2016 22:13

Lepší než to mé dělané v malování. :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet