Legion – Komiksy

  komiks    legion    nightborne   

 

Kromě série animovaných videí Harbingers či povídky/audioknihy Sargerasova hrobka vydal Blizzard také čtyři krátké komiksy, které rozšiřují úvodní příběh datadisku Legion a některých jeho hlavních postav.
Všechny tyto komiksy vám přinášíme i v českém překladu.

 

Magni: Fault Lines

http://media.wowfan.cz/uploaded/Magni_komiks

Ještě před Cataclysmem se Magni Bronzebeard, král Ironforge, pokusil za pomoci prastarého rituálu navázat spojení se zemí a získat odpovědi na to, co se s Azerothem děje. Jeho spojení se zemí však získalo daleko hlubší charakter, než kdokoli očekával – král Magni se proměnil v diamantovou sochu. V Ironforge nyní vládne Rada tří kladiv a jedna z jejích členů, Magniho dcera Moira, v současných těžkých časech hledá pomoc právě u sochy svého otce. Ten jí však nemůže odpovědět... Nebo snad ano?

 

Originální verze: ZDE

Český překlad:

 

Nightborne: Twilight of Suramar

http://media.wowfan.cz/uploaded/Nightborne_komiks

Ač se to zdá být zpola nemožné, část prastarého elfského města Suramaru přežila Rozdělení světa. Přeživším elfům, kteří si říkají Soumrační (Nightborne), vládne Nejvyšší magistra Elisande. Sílu tito elfové čerpají ze zřídla energie zvaného Soumračná studna (Nightwell). Pak však do jejich domoviny vpadne Plamenná legie v čele s Gul'danem. A magistra Elisande, stejně jako veškerý její lid, náhle stojí před strašlivým ultimátem: ve prospěch Legie se vzdát Soumračné studny, zdroje své životní síly, nebo padnout. Jaké bude jejich rozhodnutí...?

 

Originální verze: ZDE

Český překlad:

 

Highmountain: A Mountain Divided

http://media.wowfan.cz/uploaded/Highmountain_komiks

Taurenské kmeny v Highmountain po celé dlouhé věky střežily mocný artefakt zvaný Kladivo Khaz'gorothovo (Hammer of Khaz'goroth). Ani jejich mírumilovná horská krajina však nezůstala ušetřena vpádu Plamenné legie. A slova duchů, jimž taureni odjakživa naslouchali, náhle otřesou jejich vírou i vším, za co od počátku světa bojovali...

 

Originální verze: ZDE

Český překlad:

 

Anduin: Son of the Wolf

http://media.wowfan.cz/uploaded/Anduin_komiks

Jaká je cena za mír? Tuto otázku si klade mladičký král Anduin poté, co usedá na uprázdněný stormwindský trůn. Nad jeho zemí i celým Azerothem se stahují temná mračna a vrací se prastaré zlo, které tentokrát usiluje i o Anduinův život. Dokáže mladý král ochránit Azeroth a zároveň zůstat věrný svým zásadám?

 

Originální verze: ZDE

Interaktivní verze: ZDE

Český překlad:


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 26.08.2016 17:58

sw1tchCZ
Ad. Varian:Taky jsem čekal že odejde min do toho ED, bojovat proti Nightmare nebo, že si ho veme Odyn jako svého Generála. Kurňa je to Lo'gosh! Mi neříkejte, že ho Gul'dan jen tak rozmetá a nic víc se nestane... A to tu ještě je možnost ressnutí jako DK nebo od Sylvanas...
Taky zatím nepřestávám doufat. Blizzard si udělá cestičku k čemukoli, co budou chtít, takže ani to, jakým způsobem zemřel, za překážku nepovažuju. Je to čistě jen na jejich rozhodnutí. A to, že se zbaví vůdců obou frakcí hned při/po launch eventu, pořád považuji za silně podezřelé a neblizzardovské.
sw1tchCZ
Jinak co se týče Nightborne tak Thallysra se mi začíná dost líbit... Docela se těším až jí potkám
Těš se, Thalyssra je moc fajn. Vůbec dějová linka v Suramaru je plná barvitých postav (teda aspoň podle mého). Hlavně když potom člověk začne získávat spojence přímo v Suramaru. Ale i různé vedlejší postavy, které člověk potká tak porůznu, jsou zajímavé.
Šéfredaktor WoWfan.cz

sw1tchCZ 26.08.2016 09:28

Ad. Varian:Taky jsem čekal že odejde min do toho ED, bojovat proti Nightmare nebo, že si ho veme Odyn jako svého Generála. Kurňa je to Lo'gosh! Mi neříkejte, že ho Gul'dan jen tak rozmetá a nic víc se nestane... A to tu ještě je možnost ressnutí jako DK nebo od Sylvanas...Jinak co se týče Nightborne tak Thallysra se mi začíná dost líbit... Docela se těším až jí potkám

Bellatrix 08.08.2016 12:04

Mordecay
Ono spočiatku plánovali spraviť z toho posmrtné miesto pre bojovníkov. Našlo sa niekoľko IDčok pre Daelina a ešte zopár ďalších, ale nakoniec z toho vzišlo.
To je škoda, že to neuděali. F*** you, Blizzard. Když už vykradu Valhallu, tak ji aspoň použiju jako Valhallu, ne, sakra
Šéfredaktor WoWfan.cz

Mordecay 08.08.2016 11:32

Bellatrix
Nebo by mohl přejít do Halls of Valor, když už je v tom Legionu máme. Sice není vrykul, ale mám takový pocit, že by se mezi ně docela hodil.
Tiež možnosť.Ono spočiatku plánovali spraviť z toho posmrtné miesto pre bojovníkov. Našlo sa niekoľko IDčok pre Daelina a ešte zopár ďalších, ale nakoniec z toho vzišlo.

Bellatrix 07.08.2016 19:26

Mordecay
Fuha, no nie som si istý, do akej miery sú Goldrinn a Varian duševne prepojení, ale pokojne by napríklad mohli vytiahnuť tú kartu, že tí zvierací Ancient Guardians sa po smrtí vracajú do Emerald Dream, kde sa obnovujú, tak nejako by sa mohol obnoviť aj Varian
Nebo by mohl přejít do Halls of Valor, když už je v tom Legionu máme. Sice není vrykul, ale mám takový pocit, že by se mezi ně docela hodil.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Mordecay 02.08.2016 19:13

Bellatrix
Plus taky si vezmi, že Varian má tak nějak duši Lo'goshe. Resp. Goldrinna. Nikdo mi prosím vás netvrďte, že ve světě Warcraftu si může jenom tak umřít postava, která je vyvoleným šampiónem poloboha a v podstatě sdílí jeho duši.
Fuha, no nie som si istý, do akej miery sú Goldrinn a Varian duševne prepojení, ale pokojne by napríklad mohli vytiahnuť tú kartu, že tí zvierací Ancient Guardians sa po smrtí vracajú do Emerald Dream, kde sa obnovujú, tak nejako by sa mohol obnoviť aj Varian

Zakys 02.08.2016 17:38

Aby se z Tyriona nestal nějaký deformovaný anti-pala -deamon po tom co spadl do toho fel potoka

Bellatrix 02.08.2016 13:22

Mordecay
Je to naozaj celé nejaké podozrivé!
S tím Shalamaynem máš pravdu, že ho má Anduin... To mi nějak nedošlo. Na druhou stranu, mohli ho prostě dát hráčům stejně jako Ashbringer. Oni by to nějak okecat zvládli, kdyby chtěli. Že ho nezdědí jeho syn, ale nějakej trapnej random warrior. Plus taky si vezmi, že Varian má tak nějak duši Lo'goshe. Resp. Goldrinna. Nikdo mi prosím vás netvrďte, že ve světě Warcraftu si může jenom tak umřít postava, která je vyvoleným šampiónem poloboha a v podstatě sdílí jeho duši.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Zug 02.08.2016 13:19

Nemá Varian umřít v Broken Shore cinematicu?

Mordecay 02.08.2016 12:49

Zakys
Doufám že tam bude nějaký cinematic o tom jak umřel Varian ať je to potvrzené na 100%. Aby ses pak v druhém datadisku neobjevil ON nebo Tyrion! Mám comeback !!! ha! ha! ha!
O pár datadiskov neskôr sa nám Varian vráti, Blizzard ho oživí, tak ako milión ďalších postáv...You heard it here first!
Bellatrix
Ale každopádně mi ta jeho smrt připadá děsně podezřelá. To už i ta Tirionova smrt je tak nějak líp předvedená, kdežto ta Varianova je jenom smetená ze stolu, vůbec nic vlastně nevidíme, právě ani žádnej cinematic nebo tak... A navíc, kdyby byl fakt 100% mrtvej, proč bychom nedostali jeho meč jako artefakt? Ne, celé je to prostě nějaké divné... Zabít takhle významnou postavu hned na začátku datadisku bez nějakého velkého haló, to prostě není styl Blizzardu. Ti šmejdi něco chystají, I know it!
Mám taký pocit, že nejaké videjko na konci questovej línie má byť, aspoň u Vol'jina písali, že chýba, tak zrejme aj u Variana bude.No Shalamayne má teraz Anduin, kto vie, či by ho bol ochotný dať Ale je pravdou, že je to nejaké urýchlené. Nahypujú ľudí Varianom v parádnom cinematicu a potom umrie (a dokonca evente pred Legion -.- ) Je to naozaj celé nejaké podozrivé!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet