Patch 8.2 - Létání & Pathfinder achievement

  flying    létání    pathfinder   

Patch 8.2 přinese létání v Battle for Azeroth. Jaké budou požadavky? Budete potřebovat achievementy a reputace z nových 8.2 zón. Čekají vás za to ale i odměny – kromě létání samotného mechanický papouščí mount.

 

Požadavky na létání v patchi 8.2

V patchi 8.2 se dostane do hry druhá část achievementu Pathfinder. Budete potřebovat achievementy za plnění obsahu v nových zónách, Nazjataru a Mechagonu, a také reputace s novými 8.2 frakcemi na Revered. Frakce jsou Ankoan (Nazjatar – Aliance) / Unshackled (Nazjatar – Horda) a Rustbolt Resistance (Mechagon). Ankoan a Unshackled jsou frakce, které se jakožto nepřátelé nag s vámi spojí v Nazjataru podle pravidla "nepřítel mého nepřítele je můj přítel". Ankoan budou spojenci Aliance a jde o nám dosud neznámou vodní rasu. Unshackled se dají dohromady s Hordou. Jde o uskupení bývalých nagských otroků, sestávajícíh z gilblinů (mořských goblinů), makrur a mořských obrů. Bude vám stačit reputace pouze s jednou z těchto dvou skupin, podle vaší frakce.

 

Pathfinder v 8.2 bude kopírovat Legion Pathfindera, takže běžnému hráči by mělo trvat asi 2 až 3 týdny, než si odemkne létání. Stejně jako v Legion zároveň můžeme očekávat nutnost získání achievementů vázajících se na prozkoumání nových zón.

 

Zároveň samozřejmě budete muset mít hotový předchozí Pathfinder achievement, Battle for Azeroth Pathfinder, Part One.

 

V minulosti bylo potvrzeno, že kromě létání přímo v Nazjataru a Mechagonu si zpřístupníte i létání na Kul Tirasu a Zandalaru.

 

Veškeré tyto informace se zároveň ještě mohou do budoucna změnit, proto je berte pouze orientačně.

 

Odměna

Kromě samotné možnosti létání v Nazjataru, Mechagonu, Kul Tirasu a Zandalaru dostanete ještě jednu odměnu – mechanického papouščího mounta.

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

j16k10 21.04.2019 06:38

Oni to letani budou zazit vyc a vyc.Obicejnimu hraci co ma na hru hodku dene to zabere.Neim 4.roky nez ty nesmisli ziska a magove je neuderaj nikdy...

Sirda 20.06.2019 10:47

Tak jako nám casual hráčům to věru potrvá déle, ale dá se to Zkrátí to čas čekání na Classic WoW. Proč to mágům trvá delší dobu? Mám sice mága stpnutého na 95lvl, ale nepřipadá mi dnes rozdíl...dnešní wow postavy jsou divně vyrovnané...žádná jedinečnost.

Horm 20.06.2019 12:03

Naopak, diky zakouzleni X portu co jiz maji jsou vsude nekde o neco a u spousty o mnoho driv. Silu maji brutalni. Takze magove ( humani jeste s bonusem na repku a ti novi trpaslici co maji navic dalsi porty ) budou o neco rychlejší.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet