Warbingers: Sylvanas

  Warbingers    Sylvanas    Teldrassil   

Minulý týden vyšlo první video ze série Warbingers, které vyprávělo příběh Jainy prostřednictvím námořnické balady. Dnes se však podíváme na jinou postavu. S temnější a pohnutější minulostí. Řeč je o Sylvanas Windrunner, nynější náčelnici Hordy, která nyní vede válečné tažení skrze Darkshore až k Teldrassilu. A video začíná právě u něj... Pro ty z vás, kteří nerozumí anglicky, si během pár dní opět připravujeme české titulky.

 

 

Konečně jsme se dozvěděli, kdo opravdu zapálil Teldrassil. Co říkáte na to, jak se Sylvanas vyvinula jako charakter? Pojďte si zadiskutovat na Discord WoWfanu!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hrach 03.08.2018 20:45

Musel jsem si založit účet a to kvůli jedné věci, které jsem si teď všiml. Pusťte si trailer k BFA a pozorně poslouchejte co na začátku říká Sylvanas, když jde na hradby. Pak si to spojte s Teldrasilem no a nakonec vzniká poměrně zajímavá debata. Je Blizzard úplně mimo a nebo jsme mimo my a aliance to nějak začala ?

Sir Finley Mrrgglton 03.08.2018 21:01

Podľa mňa napadnú tábor, kde gobliny ťažia azerite. Taká zbabelosť sa im podobá.

Jikonekt 01.08.2018 22:31

Jinak já to vidím na normální lesní požár... sucho, změna klimatu, neopatrný turista se sirkami a vhoooalá, už to hoří... Horda za nic nemůlže a to video jste taky nikdy neviděli Sylvanas by se mohla co učit od našich politiků a lobistů

Dalken 04.08.2018 23:20

Takové globální oteplování nikomu neuškodí

Walther 01.08.2018 20:57

Když to tak pročítám, tak se vlastně téměř shodneme; že tento vývoj je dobře. Ale pořád nejlepší na tom je, že už konečně přestanou lidé u Sylvanas psát o jejím "morally greyness" a uznají, že je zlá.

irelevant 02.08.2018 10:07

To sa nestane. Teda aspoň zatiaľ. Tento jej čin nepokladám za zlý. Samozrejme ho nepokladam za najlepší ofc. Ale je vojna, to treba uznať. Nachádza sa tam veľké ložisko čo je true a Jaina nema ani v najmenšom úmysle aby Horda a Aliancia žili spolu v mieri. So. I think, that was good turn from Sylvanas.

astronomer93 01.08.2018 19:57

Predstavte si, že by teroristi v Counter-Strike fňukali, že sú zlí, pretože odpaľujú bomby a držia rukojemníkov proti ich vôli. Nejak takto sa správajú niektorí horďaci v tejto prekvapivo plodnej diskusii. Je to len hra, tak vychladnite, lebo vám praskne z toho žilka

irelevant 02.08.2018 10:05

Ľudia si už asi moc zvykli na hry ako PUBG, Fortnite... Kde nie je príbeh, neexistuje zlá alebo dobrá strana, neexistuje emočný kontakt s hrou, len slepý tryhard.

Felune 01.08.2018 14:25

Podle mě to není špatný krok, jestli z ní udělaj záporáka. Ve Star Wars má taky víc fanoušků Darth Vader než kdejakej Jedi. Lidi záporáky prostě milujou.

irelevant 01.08.2018 15:34

Suhlasim, keby v kazdej hre a kazdom pribehu boli vsetci spolu len na kave a pive a pikniku a vsetci spokojny atd a atd tak to by bola nuda. Je to hra, chce to stavu, chce to grady a Sylvanas dodala oboje. Komunika znacne ozila a rozdelila sa na dve strany. Tolko diskusii a komentarov tu uz velmi dlho nebolo. A tak popularny event asi tiez. O prepatchi ani nehovorim

Esperanta 02.08.2018 23:43

Problém je, že ona teď není zajímavej záporák. Zapálit strom jen proto, že se mi chtělo, není zajímavej motiv. Zajímavej záporák je třeba Thanos. Člověk mu fandí, cítí se za to téměř provinile ale fandí mu. Tyhle chabý důvody ze Sylvanas nedělá kvalitního záporáka.

Jikonekt 01.08.2018 13:14

Hele oni ten příběh asi nepíšou Blizzardi zase tak zle. aneb nepamatuju si, kdy předtím lore WoW vzbudilo tolik zájmu, vášní a diskusí viz. i tady, kde je většinou jinak skoro mrtvo :_) Vždyť pro ně je taková kontroverze, která se internetem šíří v podstatě "zadarmo" i jako virál, nejlepší reklama na Battle of Azeroth.

Yuuka 01.08.2018 13:00

Také si zde přihřeji svojí svojí polívčičku.
Pokud někdo někdy najivně předpokládal že mezi Hordou a Aliancí bude mír byl tak trochu blázen, (možná o trochu menší když Náčelníkem Hordy byl zelený Ježíš). Už od počátku jsi šli po krku a to doslova. Když se náčelnicí Hordy stala Sylvanas bylo to příjemné překvapení. A také jistota toho že se něco velkého stane. A také se stalo.
Jsem rád že Blizzard z toho neudělal adventuru pro sluníčkáře, ale to o čem Warcraft vždy byl. O válce mezi Hordou a Aliancí.

For the HORDE!!

irelevant 01.08.2018 13:09

Dal bych ti 1000 liku ale jde bohuzel jen jeden.

cerv255 01.08.2018 13:22

@irelevant @irelevant já mínus tisíc For the Alliance

Ale teď vážněji částečně jsem rád za to jak to udělali. Tohle je poprvé kdy se ke mě doneslo že se na několika serverech dávají dohromady početné grupy alíků a chystají útoky na Sylvanas. A takové vášně jsem na wowku ještě za ty roky nezaznamenal a to že už hraji hodně dlouho

Martins911 01.08.2018 13:56

@cerv255 jj ty grupy jsou fajn

Horm 01.08.2018 12:51

Řekl bych, že to rozdělení na dva tábory je opravdu jen v úrovni Wowka, ikdyž se to na první dojem třeba nezdá. Prostě jsou tu lidi, kteří žijou wowkem a svojí postavou. A jestli-že jsou u Hordy, tak se jím ( jako své wow postavě ) nelíbí kam je Sylvanas dotáhla. No, a tak o tom mluví. No a co ? ......... A je tu také tábor lidí, kteří si prostě sednou za PC a hrají ( a neřeší nijak extra lore, výběr strany nebo charaktery npc, nebo svých postav atd. ), a pak logicky ani nechápou o co jde těm druhým. ............. Vyberte si ke kterému táboru patříte a normálně se bavte. Proč hned nadávat ? ( To zas bude heitů :-) )

milanko 01.08.2018 12:24

Ja som nadšený! Konečne sa to hýbe, konečne napätie a akcia. Nechápem tých ľudí čo plačú že sylvanas je zlá a bude z nej druhý garosh atď. Práveže to sú pravý warchiefovia čo zasievajú strach do svojich nepriateľov a nie byť láskyplný a nudný a thrall, ten dúfam ešte dostane meč do srdca. Btw ale mimo to, vo warcrafte 3 nočný elfovia zviedli množstvo bojov a rovnali sa a boli veľkým oponentom aj aliancii aj horde aj plamenej legii, majú na svojej strane dryady,kamenných obrov a v druidisme majú dlhú tradíciu, v cataclysme medzi seba prijali mágov-nelfov. No neviem ako vy ale podľa mňa ich vojenská sila je značná, veď ak by sa dali tak rýchlo a ľahko poraziť tak by to už podľa mňa spravil garosh?

eKze 01.08.2018 12:49

Proto bylo důležité aby padl Furion jejích vzor

Lockdaar 01.08.2018 12:21

Celkem mě udivuje, jaký tenhle event vyvolal emoce a vášně je to jen přece hra, zbytečně se to tady moc hrotí řekl bych - a nejen tady. Teď jsem dokončil questy, který končily právě vypálením Teldrassilu a na místě, kde se odevzdával quest, stála celkem početná skupina lidí, kteří to taky zrovna dokončily a taky nad tím vášnivě diskutovaly jako někteří tady. Bylo to tak nějak taky rozdělený na dva tábory - jedni si to celkem chválili a druzí řekl bych trochu přecitlivělejší jedinci tam jen bezhlavě nadávali na blizzard a jejich "shitty writing" jak jsem tu už psal, někteří jedinci holt zbrkle hodnotí knihu po přečtení první stránky prologu - já si ji raději nejdříve přečtu celou a až pak budu hodnotit...

Jikonekt 01.08.2018 12:57

Njn já taky vůbec nechápu, proč jdou sluníčkáři, hippici a citlivky hrát za hordu a pak fňukaj, že maji bejt oni ti tlí :P Vždyť s eta hra menuje Warcraft, je toc elý o válkách, bojích, šarvátkcách, intrikách,... asi si už moc lidí zvyklo za ty roky naopak na to, že Alliance a Horda neustále spolu proti společnýmu nepříteli, což už mně osobně lezlo krkem, protože to bylo stále dokola... Ono né nadarmo se to mezi hráči obou frakcí nejvíc řezalo na Vanile než přišla tahle "věčná" spolupráce proti někomu...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet