Three Sisters

  three sisters    Windrunner    komiks   

V předchozích týdnech vyšel komiks Reunion o Jaině, který ukazuje, jak se čarodějka dozvěděla o trablích v Kul Tirasu a proč se do námořní velmoci Aliance vydá hledat spojence. Komiks The Speaker zase ukazoval dvě linky z života Magniho Bronzebearda, který nyní nese možná nejtěžší břemeno ze všech a sice mluvčího titánky, která dlí v samotném srdci Azerothu. Třetí komiks nese název Three Sisters a není o nikom jiném než o sestrách Windrunnerových. Všechny tři elfky si za svůj život prošly mnohým a ve většině případech bolestivou ztrátou. Sylvanas i přes lítý boj neubránila Silvermoon a Arthas jej přeměnil v bánší. Vereesa ztratila svého milovaného Rhonina při útoku na Theramore. A Aleria zmizela za Temným portálem, aby si bojovala svých tisíc let války s Plamennou legií avšak po boku věrného Turalyona... avšak poslední dobou musí svádět boj s něčím, co může být jednou silnější než ona. Jenomže mohou sestry po tom všem ještě zakopat válečnou sekyru? A dokáží si vůbec po tom všem ještě rozumět?

 

Komiks si můžete prozatím přečíst zde v originálním jazyce. Všem bych se též chtěla omluvit, že český překlad ještě není. Komiks jako takový přeložený je, ovšem pereme se (tedy spíš já) se zpracováním písma v komiksu. Jak sami uvidíte v tomto díle, je v něm například velmi speciální formátování, když Aleria slyší šepot. Sama doufám, že kápnu na to, jak to udělat inteligentně a bez jakéhokoliv rušivého efektu. Mějte tedy prosím strpení, jelikož v komiksu nejsou jen obyčejné bílé bubliny ale různé specialitky.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zorucky 03.03.2023 06:48

If congenital malaria is suspected after delivery, the infant should be evaluated and treated appropriately <a href=http://buycialis.homes>where to buy cialis online</a>

MeappyGed 09.02.2023 15:19

Awards and Recognitions <a href=https://clomid.pics>pct clomid dose</a>

Biziodimb 29.01.2023 03:45

It affects various aspects of homeostasis, including eating behavior 60 and energy expenditure 78; however, the mechanism underlying this effect is not known <a href=https://clomid.buzz>buy clomid online next day delivery</a>

Almonry 13.12.2022 14:45

This genetic strategy permitted the observation that HA breakdown appears to selectively alter the function of DCs in the skin <a href=http://clomids.icu>pregnant on clomid</a>

Nudgecice 18.11.2022 03:15

<a href=http://doxycycline.world/>can doxycycline cause nausea</a> o n 4 mice in both groups; P 0

Martyre 07.09.2019 19:10

Prosím, prosím kde mohu najít češtinu pokud už je?😊

Petanurban 09.06.2018 18:36

Z toho šepotu Voidu je cítit až strach ze Sylvanas... Chápu, že by jim nevadilo, kdyby se dvě největší frakce Azerothu proti sobě pustily a vzájemně se tak oslabily/zničily. Na druhou stranu, kdyby vyhrála Sylvanas (a nějak našla způsob reprodukce nemrtvých ve velkém), vznikla by největší armáda s jedním vůdcem, která by na Azerothu kdy byla. Pokud teda Staří bohové nejsou schopni našeptávat mrtvým, mohla by jim Sylvanas jako jediná (s touto armádou) oponovat.

Moc zajímavý komiks, cením si vašeho překladu, ale myslím, že Vás to bude stát až příliš hodně práce. Vždyť tam ta angličtina není zas tak těžká...

Esperanta 09.06.2018 22:08

Já když čučím na to formátování... tak mám chuť se na to vykašlat a doporučit všem google translator...

Bonox 07.06.2018 12:00

Velmi dobré, myslím, že poslední stránka definitivně potvrdila propadnutí Sylvanas temnotě. Zejména, jak už bylo řečeno, tak hlášky In the end they will all serve me, odkazují na Lich Kinga, tudíž si myslím, že to je jasné přiznání k budoucí Lich Queen, koneckonců myslím, že potenciál Sylvanas se již téměř vyčerpal a žádná jiná cesta pro ni už není. Je zajímavé, že ona jedna z mála ví o Bolvarovi a dosud se nepokusila mu vzít Helm of Domination a získat tak nadvládu nad všemi undeady. Třeba to bude jedna z linek Battle for Azeroth.

irelevant 07.06.2018 12:55

Ja si myslim, že je to tak úmyselne, resp. úmyselne to tak vyzerá. Ale zrejme to povedala len pred svojimi aby nevyzerala slabo. Z jej histórie nikdy netúžila vládnuť, chcela len pokračovanie a budúcnosť pre forsaken. Nehovorila o Bolvarovi lebo nemá záujem. Podľa mňa to má hlboko v paži. Ale je to len môj názor takže prosím PEACE

Miťosk 08.06.2018 00:36

keby sa to stalo tak urcite fandim bolvarovi a jeho DK proste to je skutocna pohroma.. proste uz to vidim ako na rozkaz bolvara darion zotne hlavu tej mrske sylvanas ani nemala byt je tu iba vdaka arthasovej "pohnutke" proste je tu iba z omylu a je to warchief tam urcite nieco nesedi )

Esperanta 09.06.2018 15:37

Miťosk Darion si od nikoho rozkazovat nenechá. Nechal si rozkazovat od hráče jen proto, že Blizzard potřeboval, aby i DK měli vůdce Class Hall. Jinak na Bolvara peče a pochybuji, že Ebon Blade někdy budou táhnout za jeden provaz s Bolvarem, protože ví, že to už čistě Bolvar není a honí se mu hlavou bůh ví co. Spíš je tady potenciál, že budou mít v budoucnu nějaké rozepře nebo je Bolvar bde držet pod krkem tím stylem, že pokud nebudou dělat, co jim řekne, tak vypustí Pohromu na Azeroth a on by to sakra udělal. Kdo dělal linku s Felo'melornem, tak pochopí. Bolvar se tam krásně projevil.

irelevant 07.06.2018 10:45

***SPOILER***

Snažím sa vcítiť do každej postavy z rodiny Windrunnerových, do každej sestry, čo si mohli prežiť, čo
prežili a čo sa môže odohrávať v ich hlavách ich pocitoch. Na toto retnutie, ako tu už bolo spomenuté, čakalí mnohý už veľmi dlhú dobu. Osobne som očakával istú mieru rešpektu medzi sestrami rovnako ako aj trochu porozumenia. Nič z toho sa však nekonalo. Namiesto toho, jediný a úprimný výlev emócií prišiel od Vereesi. Jediná svetlá stranka v komikse (nie, že by sa mi komiks nepáčil, práve naopak). Samozrejme nikto nechcel rozplakanú novelu, to nie, ale verím, že každá jedna zo sestrier ma v sebe množstvo emócií.

Čo sa týka hry, ktorú sestri hrali, tak to ma zaujalo najviac. Je to aj pre nás, čitateľov hra so slovíčkami, hra na pravdu a klamstvo. Bolo veľmi zaujímavé čítať voľby výrokov jednotlivých sestier.
*Pôvodne som rozpísal čo si myslím o jednotlivých výrokoch ale usúdil som, že rozpisovať to tu nie je zrovna dobrý nápad...*
Osobne si myslím, že každá klamala dvakrát a aj mi to tak viacmenejs sedelo. Resp. dúfam v to. Spraviť zo Sylvanas next Hellscreama by ma vskutku mrzelo. Má v srdci určite veľa nenávisti. Vždy bola na všetko sama. Nemala po boku Rhonina ako Vereesa alebo Turalyona ako Alleria. Verím, že možno Sylvanas zíde z cesty ale budú to práve jej sestry, ktoré jej pomôžu vrátiť sa späť.

Zug 06.06.2018 18:22

Hm... art style, až na obličeje, je povedený imo. A celkově se mi docela komix líbil. Do poslední stránky. Resp. použití Artýho catch phrase "All will serve me in the end." Taky to však budí otázku - myslela to vážně, nebo to bylo jen aby si zachovala reputaci před svýma Dark Rangerama? Chce z ní Blizzard definitivně udělat Lich Queen, nebo se možná projevuje Old God korupce? Kdo ví? Tolik otázek... pf. Alespoň že se nakonec nerozhodla oddělat svoje sestry hned na místě... Asi jen díky Vereese. To s ní evidentně trochu pohlo.

Ale také je zajímavé to, že Void je našim nýnějším Warchiefem mírně znervózněn. Že by setup na její "redemption" nebo "heroic sacrifice" ark? Že by to byla právě Temná Paní, která zachrání Azeroth? Na druhou stranu Void je všechno, jen ne smysluplná síla. Vidí každou realitu, jen neví, jaká je pro Void ta nejlepší. Třeba to je jenom typyckej blábol který Alleria musí každý den snášet. Přihlédneme-li k faktu, že jí každý den radí aby odkrouhla vlastního manžela, takže tipuju spíše na to pozdější. (Nebo to je možná jen vedlejší efekt jejich manželství, kdo ví. )

Jakožto věrný noshled Lady Sylvanas a fanboy ostatních Windrunner sister jsem tímto komixem rozpolcen. Tolik otázek a tak málo odpovědí. Ten druhý díl s Magnim byl rozhodně nejlepší. Jak art style, tak dialog a příběh.

jawed 06.06.2018 22:43

tiež by ma to zaujímalo či to bolo len pre dark rangers alebo nie
a osobne dúfam že bez ohľadu nato či sa rozhodnú z nej spraviť lich queen alebo nie s sylvanas neskoncujú...aspoň teda nie na trvalo (illidan)
a tiež ma napadlo že void má zo sylvanas menšie obavy ale ktovie...podľa mňa musí alleria počúvať podobné veci celkom často

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet