Top 10 kreslených videí

  Top 10   

10. The Burdens of Shaohao: Doubt

S Burdens of Shaohao tato kreslená videa vlastně začala. Jelikož však vyprávěly příběh Mists of Pandaria, který nebyl úplně nejoblíbenějším datadiskem (i když dle mého byl zábavný a měl rozhodně co nabídnout), počet shlédnutí nebyl takový a já mám pocit, že se na tuto sérii snad úplně zapomnělo. Dle mého má pořád něco do sebe. "Free yourself from those burdens. Let the land be your teacher."

 

 

9. The Burdens of Shaohao: Despair

Když tak sledujete celou sérii, říkáte si, že v ní můžete najít něco, co by vám dokázalo pomoci i v reálném životě zodpovědět vaše otázky. Tato část měla své úžasné poselství: že naděje se někdy ukrývá pod tím, co jste schopni vidět.

 

 

8. The Burdens of Shaohao: Fear

Každý má z něčeho strach, třeba i takový císař Pandarie. Ale jediným způsobem, jak se ho zbavit, je postavit se mu čelem. "You must not let your fear to enthrall you. You must control your fear."

 

 

7. The Burdens of Shaohao: The Sundering

Zakončení celé série Burdens of Shaohao nám krásně ukázalo, proč byla Pandaria tak dlouho ukryta v mlze, proč jsou její obyvatelé jak laskaví a proč si dávají pozor na své negativní emoce. A nakonec překvapivě dobře Pandarii zasadilo do světa Azerothu a dokázalo, že i pandareni tam mohou patřit.

 

 

6. Lords of War: Maraad

Jakožto zakončení série jsem očekávala dalšího warlorda, a ne Maraada. Stále nám totiž ještě někteří chyběli, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem mohla vidět jeho příběh a také důvod, proč se na Draenor vydal. Jen škoda, že jej Blizzard přivedl "zpět k životu" jen proto, aby ho nakonec zabil.

 

 

5. Lords of War: Grommash

Stále pořád jeden z lepších dílů pětidílné série Lords of War, kde vystupuje pravděpodobně nejoblíbenější náčelník vůbec. I když byl zajat a měl se vzdát, vyčkával na vhodnou příležitost, která mu měla zajistit svobodu. "Tenhle vlk... má pořád... ZUBY!"

 

 

4. The Burdens of Shaohao: Anger

Pro mě asi nejsilnější díl z celé série s úplně největším poselstvím a nádherně doplněným lore ohledně Shado-Pan. Vypravěčský hlas Lorewalkera Cho, Xuenova moudrost a celkové poselství celého příběhu císaře Shaohaa je prostě skvost. "Tvůj vztek ti nedává sílu. Činí tě slabým."

 

 

3. Harbingers: Khadgar

Já vím, je to na mně vidět, že mám tenhle charakter ráda, ale Harbingers jsou skvělí hlavně díky tomu, že jsou o postavách, které nás doprovází už nějakou dobu a máte k nim určitý vztah. Illidan se bohužel do tohoto žebříčku nedostal, protože jeho poselství nebylo tak úderné (pro mě bylo mdlé a o ničem) zatímco Khadgar a Gul'dan měli opravdu co nabídnout. A člověk mohl alespoň trochu nahlédnout do jejich myšlenek a pohnutek.

 

 

2. Harbingers: Gul'dan

Často jsem přemýšlela nad tím, co na Gul'danovi vlastně všichni vidí. Nikdy jsem se o něj tak úplně nezajímala a v knihách jsem jej sice brala jako důležitou postavu, ale nikdy jsem k němu extra nepřilnula. Pak přišel Legion. Ano, Gul'dan se ukázal už v předchozím datadisku, ale zas tak úplně nevyčníval, i když hrál velkou roli. To hlavní mělo teprve přijít. Když si pak ale čtete Sargerasovu hrobku a díváte se na cinematic k Broken Shore, na tom záporákovi něco je. A Harbingers poskytují skvělý pohled na to, že i jeho chování má někde původ. "Zahořklost, která mě živila již od narození, mě zevnitř požírala tak dloho, až nezbylo vůbec nic."

 

 

1. Lords of War: Kargath

Kargath byl prvním warlordem, který se dočkal vlastního videa, a za mě asi úplně nejlepším. Ne že by Kargath nějak extra během datadisku vyčníval (to se bohužel stalo většině náčelníků orkských klanů), ale atmosféra a vyprávění příběhu jsou nezaměnitelné. Když sledujete příběh touhy po svobodě a to, co byl schopen pro ni tento ork podstoupit, ze záběru, kdy se natahuje pro ostrý kámen, kterým si o chvíli později utne vlastní ruku, mě vždycky mrazí až do morku kostí. První místo.

 

 

Které kreslené video se vám líbí nejvíce?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Anketa

Které kreslené video s vám líbí nejvíce?










Esperanta
Esperanta Dragon

Esperanta je autorem 629 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

jawed 29.08.2017 16:03

Popravde som do teraz o The Burdens of Shaohao nevedel...nie je to zlé mne osobne to teda aspoň objasnilo par vecí
Harbingers dobré videá aj keď mne sa viac páčil illidan a gul'dan viac než khadgar
Lords of War sa mi páčili pri niektorých naozaj až mrazenie
This wolf still has teeth je dobrá hláška + keď si Kargath odťal ruku.... paráda

Esperanta 29.08.2017 22:51

Na Burdens of Shaohao se právěže zapomnělo a je to škoda. Jedna s tím tahle videa začala a druhak mělo v sobě každé video úžasné poselství.

jawed 30.08.2017 08:18

@Esperanta Presne v každom bolo niečo na zamyslenie kvôli tomu sa mi to páči

Comando 05.09.2017 06:42

@Esperanta Zabudlo sa a je to škoda. Ako píšeš tie videá nesú posolstvo a dajú sa do určitej miery aplikovať aj na reálny život.

Metiu 29.08.2017 01:03

Harbringers - illidan pre mna jednoznacne top

Dawn 28.08.2017 23:03

"But Khargath will be chained no longer", ještě teď mě mrazí, když to slyším... Já mám strašně rád příběh Kilrogga a jeho klan Bleeding Hollow...

Skvělej článek Espe :-)

Jikonekt 28.08.2017 22:19

Draenorsky videa Lords of War jsou proste nejlepsi... lepsi nez cela hra na Draenoru pak :_)

Esperanta 29.08.2017 08:07

To bohužel většina věcí okolo WoD.

Zug 28.08.2017 22:04

"This wolf still has teeth" 11/10 badass quote. Nejlepší Lords of War video.
Ale celkově je u mě na prvním místě Harbingers: Khadgar protože... no... je o Khadgarovi + WC3 Medivh VA taky hodně pomohl.

Esperanta 29.08.2017 08:08

Já Khadgara na první místo dávat nechtěla, protože bych mohla být obviněna z toho, že je tam proto, že ho tak hrozně miluju. Takže jsem si to nemohla dovolit.

Zug 29.08.2017 12:02

Každý miluje Khadgara, to je vědecky ověřený fakt. Takže není co řešit.

Esperanta 29.08.2017 22:53

@Zug To by ses divil, hele. Já si sice Khadgarem spamuju celej FB a mám ho i na wallpaperu pracovního notebooku, ale... prostě některý věci mi dovolený nejsou, protože by to vypadalo, že některým postavám prostě nadržuju (Darion all the way). Já sice na starší chlapy moc nejsem (teda ne nějak extrémně moc starý) ale Khadgara bych... no pozvala bych ho na kafe.

Comando 05.09.2017 06:44

@Esperanta Tak Khadgar nieje vekom starý ak by ťa to utešilo on len tak vyzerá... bez spoilerov, treba prečítať Kroniku II. :P

Randy 28.08.2017 20:59

Opäť super článok ! Len by som vyzdvihol Laurel D. Austin, ktorá maľovala veľa z týchto obrázkov a jej maliarský štýl je geniálny a nezameniteľný

PS: V mojom top 10 rebríčku by 110 percentne našiel svoje miesto aj Illidan.

Esperanta 28.08.2017 21:13

Mohu ji tam rozhodně připsat. Díky za tip!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet