Old Soldier cinematic

  Saurfang    Horda    Battle for Azeroth   

Sylvanasin rozkaz vypálit Teldrassil jistě vzbudil mnoho kontroverzí napříč herní komunitou jak Aliance, tak ale i Hordy. Tento čin mohl s velkou pravděpodobností také zapříčnit, co jsme už v historii Warcraftu zažili. Horda se začíná štěpit na dva tábory. Upřímně, bylo by to trochu zcestné a moc ohrané. Ačkoli bych neměl předbíhat, vše k tomu směřuje.

 

Královna smrtonošek si i přesto zachovává velký počet fanoušků. Někteří s ní souhlasí, jiní ale ne. Mezi těmi, kteří zažili, jak jejich Warchief sešel na zcestí, je také Varok Saurfang. Tento veterán bojoval téměř v každé bitvě od samotných počátků této frakce. Dodnes jej také pronásledují stíny minulosti, a proto ví, kdy je nejlepší hodit zpátečku. Pociťoval to u Garroshe, teď to pociťuje i u Sylvanas. Zastává totiž tradiční hodnoty orků. Zdá se však, že Horda od nich postupem času začala čím dál tím více ustupovat. 

 

Přestože je Varok chrabrým válečníkem, ztráta syna, Dranoshe Saurfanga, v něm během války s Králem lichů Arthasem zanechala silnou jizvu. Navzdory tomu ale stále žije, jak nejlépe to jde a od svých hodnot neustupuje. Jedno je jisté. Blizzard tímto cinematicem de facto zpečetil a nepřímo potvrdil skutečnost, že Varok s největší pravděpodobností dostane v Battle for Azeroth jednu z klíčových rolí. Bude Horda opět rozdělena, nebo můžeme čekat něco jiného?

 

České titulky pro vás připravíme v následujících hodinách.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

FIFAV 03.08.2018 09:57

Konečně někdo rozumnej. Btw pro ty, kteří tu píší, že je super, že je Horda konečně na válečné stezce a Saurfang je zrádce, tak si přečtěte knihu a novely ze kterých vyplývá, že v Hordě nikdo válku kromě Sylvanas nechce. Dokonce i Forsaken utíkali k lidem. A zbytek ras Hordy si spokojeně žije. Až na Sylvanas..

Jikonekt 03.08.2018 10:07

Tak války nezačínají tím, že všichni žijou šťastně, nikde se nic neděje a mají se všichni navzájem rádi. A takhle hra se jmenuje Warcraft a né The Sims nebo Theme Hospital.
A s knížkama je malý problém, když je píše zaujatý fanoušek jedné strany potažmo šampónka Anduina. :P

FIFAV 03.08.2018 10:25

@Jikonekt jasně, ale za této situace bych potřeboval zajímavější důvod k válce než, že Sylvanas v době kdy mají strany k sobě nejblíže prostě řekla a šlo se vymlatit elfy

Jikonekt 03.08.2018 10:36

@FIFAV Třeba chce jen využít příležitost (už ji štvali dlouho předtím :_) a nějakou momentální převahu díky azerithu... ale nevím... o motivacích toho nějak nikde moc bohužel zatím není....

Akari 03.08.2018 10:58

Kdy že přesně skončila válka mezi Alliancí a Hordou? Asi mě něco uniklo, protože já si vždy myslel, že jsou pořád ve válečném stavu.

Skariadius 03.08.2018 09:52

Ten Troll je Cute

Skariadius 03.08.2018 09:50

*Saurfang je prostě nejlepší nejraději bych byl kdyby svrhl Sylvanas a stal se náčelníkem*

Esperanta 03.08.2018 09:30

Žeru ho. Moje nejoblíbenější postava u Hordy. Snad jeden z nejdelších cinematiců takovéhle kvality. To je prostě neuvěřitelný. Přitom udělat jen hloupý trailer k datadisku trvá mnohdy dýl než vývoj samotné hry. And there is even zappy boi! Jen mě mrzí, že Dranosh byl zobrazen někde v nějaké pustině ale podle lore zemřel v ICC. I tak pecka. I love it. Aby ještě Saurfang nepřešel k Alianci nebo nevytvořil vlastní frakci a nešel Sylvanas po krku. Kdysi jsem počítala s tím, že to bude on, kdo přijde ke Garroshovi na konci Siege of Orgrimmar a řekne: "Já jsem ti to říkal."

#SaurfangforWarchief

Khadgar 03.08.2018 10:40

No já doufám, že Eitrigg bude ten co se stane Warchiefem po Mrs. S. Precijenom to byl on kdo pomáhal všem Warchiefum a také on, kdo je politicky mnohem zrucnenjsi nez Saurfang. Plus měl super vztahy s Tirionem jak pojednává kniha of blood and honor setkali se vůbec znovu? Takze at Saurfang zustane generálem a #Eitriggforwarchief

Sirena 03.08.2018 09:28

Ten troll je ale vlezlý

Jikonekt 03.08.2018 09:38

To trollové a goblini obecně bejvaj... aneb ty potvory vám vlezou všude :_)

Horm 03.08.2018 09:17

Skvělé video. Ikdyž Saurfanga moc nemusím, ukazuje to, co mnoho hráčů nechápe a nebo prostě nechce. Orkové ( stejně jako ostatní rasy - snad s až na Undeady ) nejsou ani sluníčkáři, ale ani tupé stroje na zabíjení. Jsou , co se týká chování, neotesaní a drsní, ale to neznamená, že necítí nic ke svým rodinám, přátelům a třeba i svým obětem. Jsem rád, že Blizz ukazuje i jinou část orkského válečníka než jen - Znič vše ! Zab vše ! Sežer srdce nepřátel ! Poslouchej a drž hubu ! Je jen škoda, že spousta hráčů to bere jako slabošství. Myslím si, že u orků jsou to právě hlavně emoce, které je dostanou do toho správného bojového nasazení. Jsou agresivní, ale nejsou to stroje.

irelevant 03.08.2018 08:54

Popravde, to že má Saurfan iný názor a kvôli tomu chcel zradiť nie len Sylvanas ale aj Hordu u mňa hlboko klesol. Video vykreslilo Hordu ako niečo príšerné, ako najhorších ako.... To ani nemá cenu ďalej rozoberať. Všetci chcú čestnú vojnu, humanitárnu vojnu, vojnu bez príčiny. Ani jedno z toho ale neexistuje. Mnohý si to predstavujú tak, že sa budeme fightit, zabíjať bez príčiny. To je choré. Oproti tomu je rozhodnutie Sylvanas vypáliť Teldrasil skoro akorozliate mlieko. So sad.

smalltalk 03.08.2018 09:07

To len odráža denšný svet kde by každý chcel aby bolo všetko krásne a spravodlivé a humanitárne Preto ľudia reagujú tak ako reagujú na to vypálenie. Ale podľa mna to bol super ťah blizzardu, tolko flamu a diskusií pred datadiskom nebolo ani keď začínal legion.

Khadgar 03.08.2018 09:09

Já si myslel, že celá ta pobouřena kvůli chybnému storytellingu a ne kvůli tomu, že vypálila strom. To ví přece každý, že když se kaci les tak létají třísky . Jo a Saurfan by měl zvednout zadek a vyzvat Sylvanas na Mak'gora kdyz se mu to tak nelíbí, teď vypadá jako největší zbabělec co radši zazele do Stockades než aby té okvilenine usekl palici

Khadgar 03.08.2018 09:10

@Khadgar chyba mělo tam být pobouřena komunita kvuli chabemu storytellingu

Khadgar 03.08.2018 08:46

Já se fakt divím, že ta ukvilena Sylvanas má oproti Garroshovi takový Fandom... vždyť byla annoying as fuck už od W3, kdy furt zpomalovala chudáka Arthase. Ona je jen tak mimochodem mnohem větší vrahoun než on manabomb měla jen jednu oběť, ale na stromě jich zařvalo asi mnohem více a chudáka Garroshe pak zabije největší cheater od dob filmového Gul'dana, který místo toho aby jako "správný " ochránce hordy Sylvanas oddelal v nějakém zfalšovaném duelu tak žije někde happily ever after #Garroshismytruewarchief

smalltalk 03.08.2018 08:09

Príde mi divné ako každý nechápe a prežíva to, že horda si dovolila zaútočiť na alianciu a vypáliť teldrasil. To ako no a ? Veď v minulosti robili horšie veci a to, že sa pár datadiskov spájali aby poradili nejakého cool nepriateľa na tom nič nezmení. Osobne ma už nebavilo ako tu stále nabehol khadgar, nahodil pár vznešených viet o spolupráci a všetci sa spojili.
Teraz pre BFA to nabralo pekné grády dokonca mi príde, že ten príbeh prepatchu je zaujímavejší ako bol pred legion. K teldrasilu ma napadá taká vec, že ľudia by chceli asi nejaké humanitárne bombardovanie aby sa im to páčilo

Xoren 03.08.2018 08:18

Ideální by bylo zrušit rozdělení Ali a Horda. A PvP ? Pryč s ním. Moc to podporuje soupeření.

Pankew 03.08.2018 08:02

ZAPPY BOY!!!! Jenom mě mrzí, že tak nějak nemluví uplně trollsky, mon. Celkově mam pocit, že tohle byla tak nějak poslední jiskřička co v Saurfangovi je aby stál při Hordě.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet